رفتن به مطلب

مشاوره در مورد خرید مانتیور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت همه عزیزان انجمن 🌹

دوستان بنده قصد خریداری یک مانیتور با پنل ترجیحا IPS رو دارم . کاربری هم در درجه اول کار با نرم افزارهای گرافیکی پریمیر ، فیلمورا ، فتوشاپ و ایلوستریتور و بعد گیم در حد متوسط هست.

کارت گرافیکم هم GTX 1660 Super هست و ممکنه بعدها به Rx 6600 یا RTX 3060 ارتقا بدم. بودجه ام هم در حاضر 6,500 می باشد

درخواست میکنم لطفا مانیتورهای مناسبی که با بودجه و کاربری من مطابقه معرفی کنید ( اولویت از برندهای ال جی ، سامسونگ ، ایسوس ، ام اس آی و ایسر هست ؛ البته ایسر رو کمی شک دارم و نمیدونم واقعا مانیتورهاش خوبن یا نه).

با تشکر از لطف همگی 🙏🙂

ویرایش شده توسط MA.Master
لینک به دیدگاه

با این بودجه دوست عزیز نمیشه مانیتوری گفت که واقعا بدرد کارهایی که مدنظر داری باشه،

شما فعلا کارت گرافیکتو بفروش و با پولی که داری یه کارت دست دوم مثل rtx3070 یا 6800 تهیه کن و بعد بیا سر قضیه مانیتور

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

دوستان بنده قصد خریداری یک مانیتور با پنل ترجیحا IPS رو دارم . کاربری هم در درجه اول کار با نرم افزارهای گرافیکی پریمیر ، فیلمورا ، فتوشاپ و ایلوستریتور و بعد گیم در حد متوسط هست.

کارت گرافیکم هم GTX 1660 Super هست و ممکنه بعدها به Rx 6600 یا RTX 3060 ارتقا بدم. بودجه ام هم در حاضر 6,500 می باشد

درخواست میکنم لطفا مانیتورهای مناسبی که با بودجه و کاربری من مطابقه معرفی کنید ( اولویت از برندهای ال جی ، سامسونگ ، ایسوس ، ام اس آی و ایسر هست ؛ البته ایسر رو کمی شک دارم و نمیدونم واقعا مانیتورهاش خوبن یا نه).

با تشکر از لطف همگی 🙏🙂

https://www.lioncomputer.com/product/686gg/ASUS-VY249HE-W-24Inch-1ms-75Hz-FreeSync-Flicker-Free-Gaming-Monitor

این خوبه به نظرم.

لینک به دیدگاه

درود

تو این قیمت اکثرا از پنل یکسان استفاده میکنن فرق خاصی با هم ندارن، مونتاژی ها معمولا ارزونتر هستن و تا حدودی کیفیت پایینتر. ایسوس 23اینچ رو دارم، کاملا مشخصه مانیتور مونتاژ ایران هست (یا شایدم مونتاژ چین سفارشی) 

بنکیو 2480 هم هست که مشابهش 2470 رو دارم. مانیتور کاملا معمولی هست ولی کیفیت ساختش تا حدودی بالاتره. مشکلی که داره (که 99% این رنج قیمتی این مشکل رودارن) روشنایی بسیار پایین هست. تو اتاق بدون پنجره با روشنایی لامپ هیچ مشکلی نداره، اما مثلا تو محیط کار با روشنایی نسبتا بالا کاملا ضعفش حس میشه. ولی دقت رنگ بهتری نسبت به ایسوس داره (البته قیمتش هم 2 تومن حدودا گرونتره)

Dell s2421 هم هست خودم تست نکردم ولی بررسیش بد نیست، دقت رنگ خوبی داره ولی باز هم روشنایی مناسبی نداره، که خب تو این قیمت بقیه مدل ها یا در همین حدن یا بدتر ! 

قیمت ایسوس حدود 4500، بنکیو حدود 6 و دل 6500 هست.

این ایسوس مونتاژی حقیقت از کیفیت تصویرش راضی نیستم، راجب گیم اصلا بحث نمیکنم و منظور استفاده روزمره و نرمافزار هست. خیلی با تنظیمات ایسوس ور نرفتم ولی بنکیو درسته روشنایی کمتری داره اما تو استفاده طولانی مدت 7 8 ساعته اصلا چشم رو اذیت نمیکنه. 

هرچند خیلی مناسب فتوشاپ نیست، دقت رنگش خوبه ولی اصولا کار حرفه ایی فوتوشاپ انجام میدید باید برید سراغ مانیتور های حرفه ایی که حداقل دو سه برابر بودجه شماست ....

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

با این بودجه دوست عزیز نمیشه مانیتوری گفت که واقعا بدرد کارهایی که مدنظر داری باشه،

شما فعلا کارت گرافیکتو بفروش و با پولی که داری یه کارت دست دوم مثل rtx3070 یا 6800 تهیه کن و بعد بیا سر قضیه مانیتور

درود مجدد ؛ والا کارت گرافیکو تازه خریدم و حتی روی سیستم هم هنوز نبستم .

فکر نمیکنم اگر کارت رو ردش کنم بره ، بتونم با پولش کارت دست دو تر و تمیز گیر بیارم . درسته؟

لینک به دیدگاه

ممنون آقا آرمین عزیز ، این مدل هم توی لیست خودم هست

دو مدل دیگه هم در نظر دارم اما واقعیتش نمیدونم برای کاربری من مناسب هست یا نه . اگر مناسب باشه میتونم بودجه ام رو برسونم بهشون

https://www.lioncomputer.com/product/glj4j/ASUS-TUF-Gaming-VG24VQE-23-6-Inch-165Hz-FHD-Curved-Gaming-Monitor

https://www.lioncomputer.com/product/lrmyn/Acer-KG1-KG241QS-23-6-Inch-FHD-FREE-SYNC-165HZ-Gaming-Monitor

از طرفی نگران نداشتن پورت DP در مانیتورهای ارزان قیمت هستم چون اینجور که بنظر میاد پورت HDMI داره از کارت گرافیکا محو میشه و جاشو به DP میده ؛ میترسم کارتو که بعدا ارتقا بدم باز بخاطر ضعف پورت های مانیتور ، مانیتور رو عوض کنم.

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، vandelin گفته است:

درود

تو این قیمت اکثرا از پنل یکسان استفاده میکنن فرق خاصی با هم ندارن، مونتاژی ها معمولا ارزونتر هستن و تا حدودی کیفیت پایینتر. ایسوس 23اینچ رو دارم، کاملا مشخصه مانیتور مونتاژ ایران هست (یا شایدم مونتاژ چین سفارشی) 

بنکیو 2480 هم هست که مشابهش 2470 رو دارم. مانیتور کاملا معمولی هست ولی کیفیت ساختش تا حدودی بالاتره. مشکلی که داره (که 99% این رنج قیمتی این مشکل رودارن) روشنایی بسیار پایین هست. تو اتاق بدون پنجره با روشنایی لامپ هیچ مشکلی نداره، اما مثلا تو محیط کار با روشنایی نسبتا بالا کاملا ضعفش حس میشه. ولی دقت رنگ بهتری نسبت به ایسوس داره (البته قیمتش هم 2 تومن حدودا گرونتره)

Dell s2421 هم هست خودم تست نکردم ولی بررسیش بد نیست، دقت رنگ خوبی داره ولی باز هم روشنایی مناسبی نداره، که خب تو این قیمت بقیه مدل ها یا در همین حدن یا بدتر ! 

قیمت ایسوس حدود 4500، بنکیو حدود 6 و دل 6500 هست.

این ایسوس مونتاژی حقیقت از کیفیت تصویرش راضی نیستم، راجب گیم اصلا بحث نمیکنم و منظور استفاده روزمره و نرمافزار هست. خیلی با تنظیمات ایسوس ور نرفتم ولی بنکیو درسته روشنایی کمتری داره اما تو استفاده طولانی مدت 7 8 ساعته اصلا چشم رو اذیت نمیکنه. 

هرچند خیلی مناسب فتوشاپ نیست، دقت رنگش خوبه ولی اصولا کار حرفه ایی فوتوشاپ انجام میدید باید برید سراغ مانیتور های حرفه ایی که حداقل دو سه برابر بودجه شماست ....

ممنون عزیز که تجربیاتتون رو در اختیار بنده گذاشتید .

خودم هم سردرگم هستم والا ؛ نمیدونم ارزشش رو داره بودجه رو افزایش بدم و برم سراغ مدل های بالاتر یا نه .

اگر مدل بالاتری که کیفیت بهتری داره سراغ دارید معرفی کنید لطفا

لینک به دیدگاه

از طرفی دوستان کارت گرافیکی که اخیرا خریدم و هنوز روی سیستم نبستمش (GTX 1660 Super) ، یک مقداری راجع بهش حس خوبی ندارم و احساس میکنم از خریدش پشیمونم (با اینکه داخل بازی ها به خوبی عمل میکنه و عملکردش رو داخل رسانه ها که بررسی کردم بد نیست. اما موقعی که میخواستم بخرمش اصلا کارت دست دو و سالم گیرم نیومد یا حداقل با بودجه من مطابقت نداشت.

آیا ارزشش رو داره تا نو هست بفروشمش و برم سراغ کارت های قوی تر ؟

در واقع زمان خرید این کارت من بودجه ام 13 تومن بود که میتونستم باهاش Rx6600 یا RTX 3050 یا RTX 2060 بخرم اما هیچکدوم از این کارت ها رو که داخل بازی ها بررسی شون رو دیدم تفاوت چندانی با GTX 1660 Super نداشتن ( البته به جز Rx6600 ) ؛ کارت 3050 وسوسه ام کرده بود اما وقتی بررسی های آقا آرمین رو دیدم واقعیتش احساس کردم انویدیا از روی ناچاری این کارت رو داده بیرون و بخاطر 128 بیت بودنش خیلی بهش ظلم شده و زیاد کار آینده داری نیست ؛ منم که اهل استفاده از RT در بازی ها نیستم و از طرفی چون با نرم افزارهای گرافیکی کار میکنم کارت ای ام دی هم ترسیدم به کارم نیاد در نتیجه رفتم GTX 1660 Super گرفتم و با باقی پولش یک پاور ماژولار و قوی تر بستم روی سیستم.

حالا من موندم و یک دنیا سر در گمی 🤔😂

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

ممنون عزیز که تجربیاتتون رو در اختیار بنده گذاشتید .

خودم هم سردرگم هستم والا ؛ نمیدونم ارزشش رو داره بودجه رو افزایش بدم و برم سراغ مدل های بالاتر یا نه .

اگر مدل بالاتری که کیفیت بهتری داره سراغ دارید معرفی کنید لطفا

بیشتر از این مقدار (اون مدلی که من و اقای ارمین فرمودند) بخواید هزینه کنید بیشتر صرف بهبود کارایی گیمینگ میشه، مثل رزولوشن و رفرش ریت بالاتر. رفرش ریت صرفا مناسب گیم هست و البته به گرافیک خیلی قوی تری احتیاج دارید مثل حداقل 3060. اون دیگه بحث جدا میشه باید باقی قطعات هم در نظر گرفته شه. 

رزولوشن بالا ولی علاوه بر گیم رو نرم افزار هم تاثیر داره ولی خیلی نه، بیشتر نسبت تصویر هست که تو این قیمت ها همه 16:9 هست و فرق چندانی نمیبینید. هزینه بیشتر برید دنبال میانتور های 16:10 بگردید بهتره که خب خیلی بودجه رو باید افزایش بدید. 

من نظرم اینه همین بودجه کافیه. مثلا مانیتور های بهتر هست رنج 12 به بالا، رزولوشن بالاتر و رفرش ریت 140 مثلا، که خب استفاده گیمینگ هست، شما اگه گیم استفاده ثانویه برات هست نه لزومی نداره (ضمن اینکه گرافیک بالاتر هم نیاز دارید).

یا اینکه کار با فتوشاپ خیلی خیلی حرفه ایی انجام میدید، بنر میزنید و مهم هست رنگی که میزنید با نتیجه نهایی پرینت یکی باشه. مانیتور اگه دقت رنگ نداشته باشه، بنر میزنید واسه مشتری مثلا قرمز، پرینت میخوره کار صورتی از اب در میاد  مشتری پسند نمیکنه یه هزینه پرینت اضافی میوفته براتون.  البته اکثر افراد که تو این زمینه تجربه دارن قلق پرینتر و ماینتورشون دستشونو ولی خب اگه کار دقیق می خواید باید مانیتور حرفه ایی با دقت رنگ بالا هزینه کنید که بسیار گرونتر از 6 تومن هست ...

اگه کارتون در اون حد حرفه ایی نیست همون 6 7 تومن انتخاب ها اوکی هست.

اگه قصدتون ارتقا گرافیک هست، باید کل سیستم رو عنوان کنید مشخصاتش رو، و بودجتون رو افزایش بدید دقیقا بفرمایید چقدر موجود دارید تا بشه راهنمایی کرد. و خب بازم میگم، این ارتقا صرفا جهت گیم هست، تو نرم افزار با این ارتقا اونقدری اختلاف نمیبینید مگه اینکه خیلی رندر پروژه داشته باشید و وقت کم. که در این صورت هم باید اول با این گرافیک یه مدت کار کنید، ببینید قدرتش تو پرمیر مثلا کافی هست یا نه، یا زورش نمیرسه به موقع کار رو تحویل بده ...

کلی بخوام بگم، انویدیا تا حدودی بهتر هست برای کار نرم  افزار و گیم فرق چندانی نداره نسبت به انتخاب های همسان amd . یه 3060ti زیر 10 تومن انتخاب بدی نیست ...

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، vandelin گفته است:

بیشتر از این مقدار (اون مدلی که من و اقای ارمین فرمودند) بخواید هزینه کنید بیشتر صرف بهبود کارایی گیمینگ میشه، مثل رزولوشن و رفرش ریت بالاتر. رفرش ریت صرفا مناسب گیم هست و البته به گرافیک خیلی قوی تری احتیاج دارید مثل حداقل 3060. اون دیگه بحث جدا میشه باید باقی قطعات هم در نظر گرفته شه. 

رزولوشن بالا ولی علاوه بر گیم رو نرم افزار هم تاثیر داره ولی خیلی نه، بیشتر نسبت تصویر هست که تو این قیمت ها همه 16:9 هست و فرق چندانی نمیبینید. هزینه بیشتر برید دنبال میانتور های 16:10 بگردید بهتره که خب خیلی بودجه رو باید افزایش بدید. 

من نظرم اینه همین بودجه کافیه. مثلا مانیتور های بهتر هست رنج 12 به بالا، رزولوشن بالاتر و رفرش ریت 140 مثلا، که خب استفاده گیمینگ هست، شما اگه گیم استفاده ثانویه برات هست نه لزومی نداره (ضمن اینکه گرافیک بالاتر هم نیاز دارید).

یا اینکه کار با فتوشاپ خیلی خیلی حرفه ایی انجام میدید، بنر میزنید و مهم هست رنگی که میزنید با نتیجه نهایی پرینت یکی باشه. مانیتور اگه دقت رنگ نداشته باشه، بنر میزنید واسه مشتری مثلا قرمز، پرینت میخوره کار صورتی از اب در میاد  مشتری پسند نمیکنه یه هزینه پرینت اضافی میوفته براتون.  البته اکثر افراد که تو این زمینه تجربه دارن قلق پرینتر و ماینتورشون دستشونو ولی خب اگه کار دقیق می خواید باید مانیتور حرفه ایی با دقت رنگ بالا هزینه کنید که بسیار گرونتر از 6 تومن هست ...

اگه کارتون در اون حد حرفه ایی نیست همون 6 7 تومن انتخاب ها اوکی هست.

اگه قصدتون ارتقا گرافیک هست، باید کل سیستم رو عنوان کنید مشخصاتش رو، و بودجتون رو افزایش بدید دقیقا بفرمایید چقدر موجود دارید تا بشه راهنمایی کرد. و خب بازم میگم، این ارتقا صرفا جهت گیم هست، تو نرم افزار با این ارتقا اونقدری اختلاف نمیبینید مگه اینکه خیلی رندر پروژه داشته باشید و وقت کم. که در این صورت هم باید اول با این گرافیک یه مدت کار کنید، ببینید قدرتش تو پرمیر مثلا کافی هست یا نه، یا زورش نمیرسه به موقع کار رو تحویل بده ...

کلی بخوام بگم، انویدیا تا حدودی بهتر هست برای کار نرم  افزار و گیم فرق چندانی نداره نسبت به انتخاب های همسان amd . یه 3060ti زیر 10 تومن انتخاب بدی نیست ...

والا واقعیتش همونطور که گفتم کار با نرم افزارهای گرافیکی در اولویتم هست اما در سطح مبتدی تا متوسط . مثلا عکس ویدیو های 4k ادیت نمیکنم و همون 1080 و نهایتا 2k.

فتوشاپ و باقی نرم افزارها هم به همین شکل . داخل گیم هم اصلا سخت گیر و درگیر اف پی اس بالا نیستم و یه چیزی که بشه بازی رو روان اجرا کرد و بس در نتیجه گیمر حرفه ای نیستم و تفننی بازی میکنم.

برای کارت هم بودجه ای کنار نگذاشتم و هدفم این بود بدونم آیا اگر کارت فعلی ام رو بفروشم ؛ میتونم با پولش کارت قوی تری که سالم باشه و مناسب کار من باشه گیر بیارم ؟

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

والا واقعیتش همونطور که گفتم کار با نرم افزارهای گرافیکی در اولویتم هست اما در سطح مبتدی تا متوسط . مثلا عکس ویدیو های 4k ادیت نمیکنم و همون 1080 و نهایتا 2k.

فتوشاپ و باقی نرم افزارها هم به همین شکل . داخل گیم هم اصلا سخت گیر و درگیر اف پی اس بالا نیستم و یه چیزی که بشه بازی رو روان اجرا کرد و بس در نتیجه گیمر حرفه ای نیستم و تفننی بازی میکنم.

برای کارت هم بودجه ای کنار نگذاشتم و هدفم این بود بدونم آیا اگر کارت فعلی ام رو بفروشم ؛ میتونم با پولش کارت قوی تری که سالم باشه و مناسب کار من باشه گیر بیارم ؟

برادر اگر بودجش نیست دیگه چه فایده ایی داره بحث روش ؟ گیم های روز رو حداکثر تنظیمات با این کارت نمیشه 60 فریم گرفت، ولی با تنظیمات قابل قبول چرا مشکلی نداره. گیم های روز هم منظور عنوان های aaa داشتانی هست که گرافیک بالایی دارن. با فروش کارت هم، خب بستگی داره، تو این فروم بعیده بتونید بالاتر از 5 تومن بفروشید، شایدم شانس داشته باشید دوستی اشنایی داشتید 7 تومن دادید بهش رفت !

کارت هایی که میتونید بگیرید 6600 هست مثلا، قوی تره از کارت شما تو گیم، فکر کنم بین 5 تا 7 تومن دست دومش رو دیده باشم،  حالا این بستگی داره کارت خودتون رو چند بفروشید بره و دست دوم تمیز گیر بیارید یا نه، از من میپرسی اگه نمیتونید بودجه رو افزایش بدید، بیخیالش شید ... ضمن اینکه ارتقا معنا دار، 3060ti دست دوم هست زیر 10 تومن، یا مثلا دست دوم با گارانتی 2 ساله 12 تومن. اگر مشتری برای کارتتون پیدا کردید و بودجه اضافه داشتید سر بدید چرا که نه ..

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مورد اول اینکه هر کسی که کارت گرافیک رو بر اساس بودجه و نیازش در زمان فعلی تهیه می‌‎کنه. شما خودتون عنوان کردید که بیشتر تمرکزتون روی کار با نرم افزارهای گرافیکی هست و دنبال گیم در سطح متوسط هستید، ری تریسینگ هم براتون اهمیت نداره. بنابراین کارت GTX 1660s انتخاب بدی نیست. اینکه امروز قیمتها افت کرده دلیل نمیشه شما تصور کنید کارتتون ضعیفه! اصلا فرض کنیم همین امروز 3080 خریدید، یقینا یک سال دیگه همین حس رو دارید که 3080 هم قوی نیست و ای کاش مثلا 4070 می‌خریدم! بنابراین کارت گرافیتون (با توجه به نیازهایی که عنوان کردید) کارت خوبیه مگر اینکه فرضا با یک برنامه‌ای بخواید کار کنید که گرافیک قوی‌تری لازم داشته باشه. در اون صورت ارتقا معنی پیدا می‌کنه.

مورد دوم در رابطه با مانیتور، اگر با برنامه‌های گرافیکی کار می‌کنید که شفافیت رنگ توشون اهمیت داره، بهترین گزینه مانیتورهای IPS هست. فقط باید دقت داشته باشید که IPSها در مقایسه با VAها کنتراست ضعیف‌تری دارند ولی اغلب اگر دقت نکنید به چشم نمیاد. سایز و رفرش ریت مانیتور رو باید بر اساس رزولوشن و قدرت سخت‌افزاریتون انتخاب بکنید. اگر محتواهای گرافیک که باهاشون کار می‌کنید 1080 هستند، حداکثر مانیتور 25 اینچ (24.5) و اگر 2K یا 4K هستند، مانیتورهای 27 اینچ مناسب هستند. برای رفرش ریت، چون کارت گرافیک شما خیلی قوی نیست، هر مانیتور بالای 75 یا 85 هرتز خریدش بی‌معینه و توجیهی نداره. پس دنبال مانیتورهای رفرش ریت بالا نگردید.

در خصوص برند، تو این رنج بودجه مانیتورهای ال جی یا سامسونگ اصل گزینه‌های خوبی هستند. در خصوص ایسر، من خودم مانیتور گیمینگ ایسر دارم و به نسبت بودجه‌ای که صرف کردم، کاراریی بیشتری نسبت به برندهای دیگه تو همون رنج بودجه گرفتم. اصولا ایسرها گزینه‌های اقتصادی خوبی هستند. کیفیت پنل‌هاشون هم «خوبه»، حداقل تو سری گیمینگ اینطوریه.

لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، Sandor گفته است:

سلام دوست عزیز

مورد اول اینکه هر کسی که کارت گرافیک رو بر اساس بودجه و نیازش در زمان فعلی تهیه می‌‎کنه. شما خودتون عنوان کردید که بیشتر تمرکزتون روی کار با نرم افزارهای گرافیکی هست و دنبال گیم در سطح متوسط هستید، ری تریسینگ هم براتون اهمیت نداره. بنابراین کارت GTX 1660s انتخاب بدی نیست. اینکه امروز قیمتها افت کرده دلیل نمیشه شما تصور کنید کارتتون ضعیفه! اصلا فرض کنیم همین امروز 3080 خریدید، یقینا یک سال دیگه همین حس رو دارید که 3080 هم قوی نیست و ای کاش مثلا 4070 می‌خریدم! بنابراین کارت گرافیتون (با توجه به نیازهایی که عنوان کردید) کارت خوبیه مگر اینکه فرضا با یک برنامه‌ای بخواید کار کنید که گرافیک قوی‌تری لازم داشته باشه. در اون صورت ارتقا معنی پیدا می‌کنه.

ضمن سلام مجدد .

در ارتباط با کارت گرافیک با نظر شما موافقم ؛ دقیقا بنده چون قیمت این روزهای بازار کارتا رو که نگاه میکنم حس پیشمونی بهم دست داده که چرا با این پول من کارتی مثل RX 6600 یا RX 6700XT یا 6800 نخریدم به خصوص که الان کارتای دست دوم خوبی در بازار هست . فقط هم پشیمونی ام بخاطر قدرت کارتایی از ای ام دی هست که نام بردم وگرنه از طرفی ناراحت نیستم که چرا کارت 3050 یا 2060 نخریدم چون همونطور که گفتم RT برام مهم نیست توی بازی ها و این دو تا کارت بنظرم زیاد تفاوت چندانی برای من توی بازی کردن ایجاد نمی کنند. دو دل بودن من هم بخاطر قدرت خیلی بیشتر RX 6600 یا RX 6700XT یا 6800 هست اما خب زمانی که میخواستم بخرم طبق گفته های دوستان و اطرافیان می شنیدم که ای ام دی کلا برای نرم افزارهای گرافیکی مناسب نیست و نرم سراغش و منم با این استدلال تصمیم به خرید 1660s گرفتم. والا الانش هم 1660s که خریدم هنوز نوع نوعه و روی سیستم نبستم و تا به امروز با خودم درگیرم که چیکار کنم 🤔 تنها دو تا راه به نظرم میاد : برم کارتی که خریدمو بفروشم و با پولش یه کارت ای ام دی از مدل هایی که گفتم رو بخرم (البته سالم دست دوم) یا بفروشمش و یه پولی بگذارم روش و برم سراغ 3060 دست دوم چون احساس میکنم هر دوی این راه های کاملا منطقی هستند و به نوعی یه ارتقای معنادار و آینده دار تری هستند.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sandor گفته است:

مورد دوم در رابطه با مانیتور، اگر با برنامه‌های گرافیکی کار می‌کنید که شفافیت رنگ توشون اهمیت داره، بهترین گزینه مانیتورهای IPS هست. فقط باید دقت داشته باشید که IPSها در مقایسه با VAها کنتراست ضعیف‌تری دارند ولی اغلب اگر دقت نکنید به چشم نمیاد. سایز و رفرش ریت مانیتور رو باید بر اساس رزولوشن و قدرت سخت‌افزاریتون انتخاب بکنید. اگر محتواهای گرافیک که باهاشون کار می‌کنید 1080 هستند، حداکثر مانیتور 25 اینچ (24.5) و اگر 2K یا 4K هستند، مانیتورهای 27 اینچ مناسب هستند. برای رفرش ریت، چون کارت گرافیک شما خیلی قوی نیست، هر مانیتور بالای 75 یا 85 هرتز خریدش بی‌معینه و توجیهی نداره. پس دنبال مانیتورهای رفرش ریت بالا نگردید.

در خصوص برند، تو این رنج بودجه مانیتورهای ال جی یا سامسونگ اصل گزینه‌های خوبی هستند. در خصوص ایسر، من خودم مانیتور گیمینگ ایسر دارم و به نسبت بودجه‌ای که صرف کردم، کاراریی بیشتری نسبت به برندهای دیگه تو همون رنج بودجه گرفتم. اصولا ایسرها گزینه‌های اقتصادی خوبی هستند. کیفیت پنل‌هاشون هم «خوبه»، حداقل تو سری گیمینگ اینطوریه.

نمیتونم بگم بیشتر با چه برنامه ای کار میکنم و به نوعی از سه برنامه پریمیر و فتوشاپ و ایلوستریتور همزمان استفاده میکنم ؛ رزولوشن خروجی کارهام هم همون 1080 هست ؛ کلا آدم سخت گیری در رنگ و کنتراست نیستم ، در بازی ها هم رفتارم به همین صورته و سعی میکنم خودمو عادت بدم . (قانع هستیم کلا ؛ البته شرایط طوریه که باید هرچی داری باهاش بسوزی و بسازی 😄)

ممکنه بفرمائید شما چه مدل از مانیتور ایسر رو دارید ؟

من این مدل رو مد نظر دارم ؛ به نظر شما میتونه گزینه خوبی باشه ؟

https://www.lioncomputer.com/product/lrmyn/Acer-KG1-KG241QS-23-6-Inch-FHD-FREE-SYNC-165HZ-Gaming-Monitor

البته هرتزش بالاست اما خب بعدها اگر گرافیکو ارتقا بدم میتونه به نفعم باشه .

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، MA.Master گفته است:

با تشکر از لطف همگی 🙏🙂

سلام
با توجه به این که ممکنه در آینده گرافیک رو ارتقا بدید به نظرم مدل Momentum 242M8 از فیلیپیس براتون مناسب باشه .

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، MA.Master گفته است:

نمیتونم بگم بیشتر با چه برنامه ای کار میکنم و به نوعی از سه برنامه پریمیر و فتوشاپ و ایلوستریتور همزمان استفاده میکنم ؛ رزولوشن خروجی کارهام هم همون 1080 هست ؛ کلا آدم سخت گیری در رنگ و کنتراست نیستم ، در بازی ها هم رفتارم به همین صورته و سعی میکنم خودمو عادت بدم . (قانع هستیم کلا ؛ البته شرایط طوریه که باید هرچی داری باهاش بسوزی و بسازی 😄)

ممکنه بفرمائید شما چه مدل از مانیتور ایسر رو دارید ؟

من این مدل رو مد نظر دارم ؛ به نظر شما میتونه گزینه خوبی باشه ؟

البته هرتزش بالاست اما خب بعدها اگر گرافیکو ارتقا بدم میتونه به نفعم باشه .

مانیتور رفرش ریت بالا بیشتر برای گیم‌های آنلاین رقابتی (اکثرا شوتر) معنی داره و البته سخت‌افزار قوی می‌خواد، به نظرم چون اولویتتون گیم نیست، دنبال رفرش ریت بالا نباشید.

مانیتوری که لینکشو دادید پنل tn داره که بدترین نوع از نظر شفافیت رنگ هستش. شما باید دنبال مانیتور با پنل ips باشید.

مانیتور من xb253 gp هست. راضیم ولی متاسفانه از حداکثر رفرش ریت نمی‌تونم استفاده کنم چون سخت‌افزارم برای گیم‌هایی که الان هستن و دارن منتشر میشن در حد ۱۴۴ فریم نیست. بازی‌های آنلاین هم با این وضعیت نت کلا کنسله

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، MA.Master گفته است:

اما خب زمانی که میخواستم بخرم طبق گفته های دوستان و اطرافیان می شنیدم که ای ام دی کلا برای نرم افزارهای گرافیکی مناسب نیست و نرم سراغش و منم با این استدلال تصمیم به خرید 1660s گرفتم.

اطرافیان و دوستانتون درست گفتند، اگر اولویت استفاده از نرم افزار های گرافیکیه، می بایستی انویدیا تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

اطرافیان و دوستانتون درست گفتند، اگر اولویت استفاده از نرم افزار های گرافیکیه، می بایستی انویدیا تهیه کنید.

بسیار متشکرم از راهنمایی شما آقا آرمین عزیز 😊 واقعیتش یکی از استدلال هایی که منو زمان خرید گرافیک قانع کرد که برم سمت انویدیا ( برای کارهای گرافیکی ) نظرات و بررسی های شما بود .

اما واقعا الان دو دل هستم که تا کارت جدیدی که خریدم نو هست و بازش نکردم ( آکبنده) ردش کنم و یه مبلغی بزارم روی پولش و برم سراغ گرافیک قوی تری از جمله rtx 3060 یا 3060ti دست دوم و تمیز ؟ بنظر شما باتوجه به کاربری من و پیشرفت دنیای گیم و به خصوص نرم افزارهای گرافیکی این ارتقا معنی داره و میتونه ارزشش رو داشته باشه یا همین کارتو پلمپش رو باز کنم و شروع کنم به استفاده ازش ؟

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

بسیار متشکرم از راهنمایی شما آقا آرمین عزیز 😊 واقعیتش یکی از استدلال هایی که منو زمان خرید گرافیک قانع کرد که برم سمت انویدیا ( برای کارهای گرافیکی ) نظرات و بررسی های شما بود .

اما واقعا الان دو دل هستم که تا کارت جدیدی که خریدم نو هست و بازش نکردم ( آکبنده) ردش کنم و یه مبلغی بزارم روی پولش و برم سراغ گرافیک قوی تری از جمله rtx 3060 یا 3060ti دست دوم و تمیز ؟ بنظر شما باتوجه به کاربری من و پیشرفت دنیای گیم و به خصوص نرم افزارهای گرافیکی این ارتقا معنی داره و میتونه ارزشش رو داشته باشه یا همین کارتو پلمپش رو باز کنم و شروع کنم به استفاده ازش ؟

ببین مشکل اصلی این تاپیک اینه که خودت هم نمیتونی تصمیم بگیری. این بدترین چیزه، فرض کن من بگم فلان کارو بکن یا نکن، ولی خودت میگی تو بحث گیمینگ سخت گیر نیستی و خودتو با شرایط سخت افزاری تطبیق میدی.

بعد از اون طرف سه تا نرم افزاری که باهاش کار میکنی، ایلاستریتور، فوتو شاپ، و پریمیر، اینا رو با گرافیک مجتمع هم میشه کار کرد، قطعا با 1660S هم میشه کار کرد با 3060 و بالاتر هم میشه کار کرد تفاوت آنچنانی نمیکنه و شما فرمودین که خیلی دقت رنگ و اینجور مسائل هم مهم نیستند. رزلوشن پروژه هات هم همون 1080p هست بعیده بیشتر باشه.

تو این شرایط - من به عنوان مشاور نوعی - واقعا نمیدونم چه پیشنهادی بهت بدم که پولت رو دقیقا جایی براش چاله بکنی که به دردت بخوره. الان فرض کن کارت فعلی رو بفروشی و مثلا 3060 بخری، اوکی، پرفومنس بازی به حداکثر مطلوب در دقت 1080p میرسه، ولی بازی کردن چقدر برات مهمه رونمیدونم.

شاید مثلا تصویر کلی سیستمت رو بدی که بقیه قطعات چیه، شاید به جای گرافیک جای دیگه هزینه کنیم، شاید همون مانیتور رو عوض کنی بهتر باشه.

و مطلب آخر بودجه است که باید دقیق مشخص باشه با چقدر بودجه دقیقا میخوایم چیکار بکنیم.

اینا همه مجهوله برای من توی این تاپیک، خودت هم کمک نمیکنی ، دودلی و میگی من خودمو تطبیق میدم. :D

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

ببین مشکل اصلی این تاپیک اینه که خودت هم نمیتونی تصمیم بگیری. این بدترین چیزه، فرض کن من بگم فلان کارو بکن یا نکن، ولی خودت میگی تو بحث گیمینگ سخت گیر نیستی و خودتو با شرایط سخت افزاری تطبیق میدی.

بعد از اون طرف سه تا نرم افزاری که باهاش کار میکنی، ایلاستریتور، فوتو شاپ، و پریمیر، اینا رو با گرافیک مجتمع هم میشه کار کرد، قطعا با 1660S هم میشه کار کرد با 3060 و بالاتر هم میشه کار کرد تفاوت آنچنانی نمیکنه و شما فرمودین که خیلی دقت رنگ و اینجور مسائل هم مهم نیستند. رزلوشن پروژه هات هم همون 1080p هست بعیده بیشتر باشه.

تو این شرایط - من به عنوان مشاور نوعی - واقعا نمیدونم چه پیشنهادی بهت بدم که پولت رو دقیقا جایی براش چاله بکنی که به دردت بخوره. الان فرض کن کارت فعلی رو بفروشی و مثلا 3060 بخری، اوکی، پرفومنس بازی به حداکثر مطلوب در دقت 1080p میرسه، ولی بازی کردن چقدر برات مهمه رونمیدونم.

شاید مثلا تصویر کلی سیستمت رو بدی که بقیه قطعات چیه، شاید به جای گرافیک جای دیگه هزینه کنیم، شاید همون مانیتور رو عوض کنی بهتر باشه.

و مطلب آخر بودجه است که باید دقیق مشخص باشه با چقدر بودجه دقیقا میخوایم چیکار بکنیم.

اینا همه مجهوله برای من توی این تاپیک، خودت هم کمک نمیکنی ، دودلی و میگی من خودمو تطبیق میدم. :D

اصلا بازی رو که بگذارید انتخاب آخر .

مانیتور هم فعلا دورش رو خط بکشید .

فرض کنیم اول کارت رو جفت و جورش بکنم بعد مطابق با کارتم یک مانیتور بخرم

کارم هم فقط با نرم افزارهای گرافیکی در سطح متوسط هست و زیاد درگیر جزئیات رنگ ها و ... هم نیستم

فقط میخوام بدونم اگر الان ارتقا بدم به کارت قوی تر ارزشش رو داره و تفاوت بزرگی در کار با نرم افزارهای گرافیکی ایجاد میشه یا نه ؟ مثلا کارت فعلی رو 9 تومن بفروشم ( کسی رو سراغ دارم بخره ) و دو تا سه تومن بزارم روش و برم 3060 یا 3060 ti دست دو بخرم .

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

اصلا بازی رو که بگذارید انتخاب آخر .

مانیتور هم فعلا دورش رو خط بکشید .

فرض کنیم اول کارت رو جفت و جورش بکنم بعد مطابق با کارتم یک مانیتور بخرم

کارم هم فقط با نرم افزارهای گرافیکی در سطح متوسط هست و زیاد درگیر جزئیات رنگ ها و ... هم نیستم

فقط میخوام بدونم اگر الان ارتقا بدم به کارت قوی تر ارزشش رو داره و تفاوت بزرگی در کار با نرم افزارهای گرافیکی ایجاد میشه یا نه ؟ مثلا کارت فعلی رو 9 تومن بفروشم ( کسی رو سراغ دارم بخره ) و دو تا سه تومن بزارم روش و برم 3060 یا 3060 ti دست دو بخرم .

اگر بازی رو بگذاریم کنار، تفاوت بزرگی در کار با نرم افزار های گرافیکی که نام بردی نخواهد گذاشت. فقط پریمیر میتونه از حجم رم بیشتر 3060 و یا 3060Ti بهره برداری بیشتری کنه اگر پروژه هایی که کار میکنی مثلا 1440p یا 4K باشن.

اینکه آشنا داری که کارت آکبندت رو 9 تومن بهش بفروشی اصلا مهم نیست. چیزی که مهمه اینه که آشنا داشته باشی کارت دست دوم - ماین نشده - ازش بخری که پسفردا روز وسط کار خراب کاری نکنه.

کارت آکبند رو همه جا میشه براش مشتری پیدا کرد، مسئله اینه کارت دست دوم رو از چه کسی بخری.

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اگر بازی رو بگذاریم کنار، تفاوت بزرگی در کار با نرم افزار های گرافیکی که نام بردی نخواهد گذاشت. فقط پریمیر میتونه از حجم رم بیشتر 3060 و یا 3060Ti بهره برداری بیشتری کنه اگر پروژه هایی که کار میکنی مثلا 1440p یا 4K باشن.

خدا خیرت بده ، دقیقا منم همینو میخواستم بدونم ؛ خروجی کارهام هم نهایت رزولوشن 1080 هست و به 4K نمیرسه . تمام پشیمونی و دلواپسی این روزهای من فقط بخاطر ریزش شدیدی بود که کارت ها داشتند و باعث متضرر شدن من شد وگرنه همون اول هم گفتم که 1660s خیلی هم کارت خوبیه و بنچمارک های خوبی داشته ( حداقل برای کار من)

ولی واقعیتش ادم که قیمت های الان بخصوص دست دوم های بازار رو که میبینه احساس بدی بهش دست میده ، همش باخودم میگم ای کاش یدونه دست دوم اما قویترش رو میخریدم ، شاید هم تقصیر منه که قیمتارو دنبال میکنم و باید به قول دوستان در لحظه زندگی کنم و لذتش رو ببریم . کاری نداشته باشیم که چه خواهد شد.

باز هم ممنون آقا ارمین که منو از این پشیمونی در آوردید و روشنم کردید .

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

خدا خیرت بده ، دقیقا منم همینو میخواستم بدونم ؛ خروجی کارهام هم نهایت رزولوشن 1080 هست و به 4K نمیرسه . تمام پشیمونی و دلواپسی این روزهای من فقط بخاطر ریزش شدیدی بود که کارت ها داشتند و باعث متضرر شدن من شد وگرنه همون اول هم گفتم که 1660s خیلی هم کارت خوبیه و بنچمارک های خوبی داشته ( حداقل برای کار من)

ولی واقعیتش ادم که قیمت های الان بخصوص دست دوم های بازار رو که میبینه احساس بدی بهش دست میده ، همش باخودم میگم ای کاش یدونه دست دوم اما قویترش رو میخریدم ، شاید هم تقصیر منه که قیمتارو دنبال میکنم و باید به قول دوستان در لحظه زندگی کنم و لذتش رو ببریم . کاری نداشته باشیم که چه خواهد شد.

باز هم ممنون آقا ارمین که منو از این پشیمونی در آوردید و روشنم کردید .

برادر هیچ پشیمون نباش، حجم عظیمی از کارت های دست دوم توی بازار ماین شده هستند و ارزش خرید ندارند.

مهم اینه آنچه که نیازت رو در زمان حال برطرف میکنه داشته باشی و دوستش داشته باشی.

من کارت 3080 خودمو یک سال پیش در اوج قیمتش با گرفتن وام 2 ساله خریدم و اگر اون روز نخریده بودم - امروز - علیرغم افزایش دلار و کاهش پول ملی - با همون پول میتونستم امروز 4080 بخرم. حالا بیام فکر کنم به اینکه چرا خریدم و چرا صبر نکردم و الان 3080 شده 30 میلیون و دست دومش شده 17 میلیون و هزارتا چرای دیگه.

اصلا این چیزا مهم نیست، چیزی که خریدی - خریدی - دیگه بهش فکر نکن. قیمت بالا بره - پایین بیاد، بهترش بیاد، قحطی بشه، دیگه بهش نباید حتی یک ثانیه فکر کرد، باید باز کنی و استفاده کنی و اگر تجربه ای هست در خرید های آینده ازش بهره ببری.

مهم اینه نیاز شما در زمان حال برطرف بشه و بس - به دست دوم هم فکر نکن.

لینک به دیدگاه

کاملا حق با شماست 🙏

حتی بخاطر قیمت های وسوسه کننده کارتای دست دو کم کم داشتم پا میگذاشتم روی اعتقادات خودم و میخواستم برای اولین بار برم کارت دست دوم اونم از برند ای ام دی بخرم ( که اصلا برای کارهای گرافیکی ساخته نشده ) . آتیش طمع آدم که شعله ور بشه دیگه براحتی خاموش نمیشه 😂 ( آخه بگو کارتای پرچم دار به چه کار تو میاد وقتی نیازت با 1660s و حتی پایین تر برطرف میشه ) 

خوشحالم از اینکه در زمان خرید 1660s که بدجور توی چندراهی گیر کرده بودم که برم سراغ 3050 یا 2060 یا اینکه 1660s به همراه یه پاور درست حسابی بخرم ( پاورم اون زمان 480 وات بود ) و منم که با نقد و بررسی های شما 3050 رو خط زدم ، 2060 رو هم دیدم واقعا ارزش نداره برای کار من انقدر بودجه صرف کارت بشه در پایان رفتم پاور ماژولار کورسیر گرفتم با 1660s تا خیالم در آینده های دور از پاور راحت باشه

حالا شاید بعضیا فکر کنند که عجب اشتباهی کردم و رفتم یه کارت قدیمی تر خریدم اما همونطور که گفتم دوستان کار اصلی من گیمینگ نیست و کارتای بالاتر زیاد برای کار من و خروجی پروژه هام تاثیری ایجاد نمیکرد.

برای گیم هم که تفننی میزنم و گیمر حرفه ای و مستمر نیستم .

در پایان این جملات میرسم به موضوع اصلی این تاپیک که ازش یک مقدار فاصله گرفتیم یعنی مانیتور . برای مانیتور هم فکر میکنم برای کار من که نرم افزارهای پریمیر ، فیلمورا ، فتوشاپ و ایلوستریتور هست ( در سطح متوسط )یک مانیتور ips با وضوح 1080 کفایت بکنه و همون موردی که آقا ارمین معرفی کردند گزینه خوبیه 

https://www.lioncomputer.com/product/686gg/ASUS-VY249HE-W-24Inch-1ms-75Hz-FreeSync-Flicker-Free-Gaming-Monitor

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

همون موردی که آقا ارمین معرفی کردند گزینه خوبیه

در مورد مانیتور، اگر خواستی همینو بخری، قبل از خرید اینو بپرس که ساخت ایران نباشه. یعنی شرط کن به شرط اینکه ساخت ایران نباشه بگیری.

این تنها چیزیه که یه لحظه فکرمو مشغول کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...