رفتن به مطلب

انتخاب بین مانیتور 24 یا 27 فیلیپس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه مانیتور برای بازی می خواهم بگیرم

1 بیشتری بازی آنلاین انجام می دهم مثل بتلفید

2 بازی داستانی خیلی کم

اون هم فقط جمعه ها

Philips M275M8

2k

Momentum 242M8/69

FULL HD

مانیتور بزرگتر  چشم ها رو خسته نمی کنه؟

مدل 27 اینچ داری پنل VA است و 24 اینچ داری

پنل IPS

کرافیگ 6700xt برای 2k  جواب گو است؟

ویرایش شده توسط HEGMATANE
لینک به دیدگاه

داداش من تجربه خودم بهت بگم مانیتور بزرگتر بگیر تجربه ات از بازی و فیلم یه‌چی دیگه میشه رزولیشن 2k  دوبرابر فول اچ دیه اون کارتم که گفتی اصلا تخصصا برای 2k ساخته شده من خودم دارم فوق العادس 

پنل va  کنتراستش سه برابر  بیشترips هست ولی اگه می خوای ادیت و طراحی کنی ipsبهتره

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، CAPITAN PRICE گفته است:

داداش من تجربه خودم بهت بگم مانیتور بزرگتر بگیر تجربه ات از بازی و فیلم یه‌چی دیگه میشه رزولیشن 2k  دوبرابر فول اچ دیه اون کارتم که گفتی اصلا تخصصا برای 2k ساخته شده من خودم دارم فوق العادس 

پنل va  کنتراستش سه برابر  بیشترips هست ولی اگه می خوای ادیت و طراحی کنی ipsبهتره

سلام یکی می گفت زمان بازی برای دیدین باید خیلی گردن رو بچرخانیم که بسیار خسته کننده میشه

منظور از کنتراست چیه.

لینک به دیدگاه

درود
منم مانیتور 27 سامسونگ ips دارم فقط چون 75 هرتزی هست میخوام بفروشم و حداقل 144 هرتز بگیرم
حالا موندم 27 اینچ فول اچ دی بگیرم یا 2k
قطعا 2k کیفیت بهتری داره اما قیمتشم بالاتره از 10500 به بالا میشه ..
شک نکن 27 یه چیز دیگه هست مخصوصا که گرافیک خوبی هم داری منم 6700 راگ دارم
فیلیپس هم دوستم 27 اینچ 144 هرتز فول اچ دی گرفت کیفیتش بد نبود کیفیت ساخت هم متوسط بود 
قیمت مناسبی هم داره حالا نمیدونم توی دراز مدت چجوریه

لینک به دیدگاه

دوستان لطف از تجربیات که دارید در اختیار قرار بدهید

لینک به دیدگاه

قطعا 27 بگیر

اصلا حتی لحظه ای هم شک نکن

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

قطعا 27 بگیر

اصلا حتی لحظه ای هم شک نکن

قبلا شنیده بودم برای بازی با مانیتور 27 اینج فول اچ دی پیکسل ها خوب نیستند به همین دلیل همین  تاپیک رو زدم که ببینم در حالت 2k مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

هم اکنون، HEGMATANE گفته است:

قبلا شنیده بودم برای بازی با مانیتور 27 اینج فول اچ دی پیکسل ها خوب نیستند به همین دلیل همین  تاپیک رو زدم که ببینم در حالت 2k مشکلی نیست

اون برای رزولوشن 1080 هست

بهترین سایز برای 2k همین 27 هست من حتی 32 2k هم داشتم و راضی بودم

لینک به دیدگاه

دوستان یک سوال دیگه دارم بازی با مانیتور 24 اینچ   4k هفتاد پنچ هرتز بهتر است یا 27 اینچ

2k

https://emalls.ir/مشخصات_Samsung-LS24A600-Monitor~id~9469087

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

دوستان یک سوال دیگه دارم بازی با مانیتور 24 اینچ   4k هفتاد پنچ هرتز بهتر است یا 27 اینچ

2k

درود
ببین داش گلم 
خلاصه بهت میگم
بازی روی 4k بسیار اعتیاد اور  هست ب طوری ک اگر  یهو کوچ کنی ب 4 کی دیگه نمیتونی از 2کی و full hd لذت ببری 
اما برای این لذت باید کارتی داشته باشی ک 4کی رو هندل کنه وگرنه بسیار عذاب اور میشه برات ... ب شما توصیه نمیکنم چون گرافیکت نمیکشه
اما نکته ای ک هست اینکه بهترین رنج گیمینگ امروزه همین 2 کی هست چون هم قیمت مطلوبی دارند هم گرافیک های بسیاری اونو ساپورت میکنه کیفیتش هم خوب هست تقریبا بسته ب مدل و پنل ماینتور مورده نظر
پیشنهاد من برای مانیتور هم اول از همه برند های ال جی و سامسونگ هست بعدش برند های دیگر 

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

درود
ببین داش گلم 
خلاصه بهت میگم
بازی روی 4k بسیار اعتیاد اور  هست ب طوری ک اگر  یهو کوچ کنی ب 4 کی دیگه نمیتونی از 2کی و full hd لذت ببری 
اما برای این لذت باید کارتی داشته باشی ک 4کی رو هندل کنه وگرنه بسیار عذاب اور میشه برات ... ب شما توصیه نمیکنم چون گرافیکت نمیکشه
اما نکته ای ک هست اینکه بهترین رنج گیمینگ امروزه همین 2 کی هست چون هم قیمت مطلوبی دارند هم گرافیک های بسیاری اونو ساپورت میکنه کیفیتش هم خوب هست تقریبا بسته ب مدل و پنل ماینتور مورده نظر
پیشنهاد من برای مانیتور هم اول از همه برند های ال جی و سامسونگ هست بعدش برند های دیگر 

در صورت دادشتن کارتی که فورکی جواب بدهد مشکل بابت 75 هرتز پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

در صورت دادشتن کارتی که فورکی جواب بدهد مشکل 75 هرتز کافیه؟

مشکل 75 هرتز؟ فکر کنم منظورتون مانیتور 75 هرتز هست

بله اگر کارتی باشه ک 4کی رو هندل 75 هرتز ک هیچ بلکوم همین 60 فریم هم کفایت میکنه
ببین دوسته خوبم ایده ال ترین رنج فرکانس مانیتور برای چشم ادمی 60 تا تقریبا 90 هرتز هست البته اگر چشم خوب و قوی باشه تقریبا تا 120 هرتز هم حس میکنه
بیشتر از 120 فریم ارزش خرج کرده نداره مگر اینکه شما یک گیمر حرفه ای شوتر باشی ک باعث بشه latency  و input laget خیلی کم باشه ک خب اون بحثش جداست
زیر 60 فریمم چشم خیلی اذیته
بقیش همه چیزش مربوط ب رکورد زنی هست و کل کل های شرکت ها با هم

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

مشکل 75 هرتز؟ فکر کنم منظورتون مانیتور 75 هرتز هست

بله اگر کارتی باشه ک 4کی رو هندل 75 هرتز ک هیچ بلکوم همین 60 فریم هم کفایت میکنه
ببین دوسته خوبم ایده ال ترین رنج فرکانس مانیتور برای چشم ادمی 60 تا تقریبا 90 هرتز هست البته اگر چشم خوب و قوی باشه تقریبا تا 120 هرتز هم حس میکنه
بیشتر از 120 فریم ارزش خرج کرده نداره مگر اینکه شما یک گیمر حرفه ای شوتر باشی ک باعث بشه latency  و input laget خیلی کم باشه ک خب اون بحثش جداست
زیر 60 فریمم چشم خیلی اذیته
بقیش همه چیزش مربوط ب رکورد زنی هست و کل کل های شرکت ها با هم

منظورم اینه که مانیتور 4k هفتاد پنج هرتز رو میشه به  2k 144  هرتز ترجیح داد

این طور باشه همین مدل سامسونگ  رو می گیرم

بعد گرافیک رو اتقاع می دهم به 6800xt

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

این طور باشه همین مدل الجی رو می گیرم

برای 4k 60 فریم کفایت میکنه بیشتر از 60 بریم نیاز ب گرافیک قوی تره
بستگی ب نیاز شما عزیز
مثلا من خودم ب شخصه خیلی کیفیت بصری و بافت ها نسبت ب روون بودن و لتسنی ایناها برام مهمه برای همین کوچ کردم ب 4 کی
اما ب طور کلی گیمینگ در 4 کی اصلا یک چیز دیگست ... 

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

برای 4k 60 فریم کفایت میکنه بیشتر از 60 بریم نیاز ب گرافیک قوی تره
بستگی ب نیاز شما عزیز
مثلا من خودم ب شخصه خیلی کیفیت بصری و بافت ها نسبت ب روون بودن و لتسنی ایناها برام مهمه برای همین کوچ کردم ب 4 کی
اما ب طور کلی گیمینگ در 4 کی اصلا یک چیز دیگست ... 

به نظرت مانیتوری هست فورکی باشه که هم قیمت این باشه. 

ایا مانیتوری که انتخاب کردم واقعا کیفت k4 رو می دهد

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

به نظرت مانیتوری هست فورکی باشه که هم قیمت این باشه. 

ایا مانیتوری که انتخاب کردم واقعا کیفت k4 رو می دهد

فکر نکنم زیر 15 تومن مانیتور 4 کی تقریبا خوب پیدا شه
دیگ اگر بخاین از کیفیت 4 کی تمام و کمال بهره ببری عزیز باید بالای 20 30 تومن خرج کنی ...!!

لینک به دیدگاه

سلام

منم بین مدل 

1) Samsung LS27A600

2) Philips 275M8

3) Mastertech PG277AQ

4) MateView GT 27inch XWU-CBA

اینا مدل هایی هستن که زیر ده تومن ، مونیتور با رزولوشن بالاتر از FHD دارند.مورد اول سامسونگ من بررسی کردم.به شدت مشکوکم.چرا ؟

وب سایت سامسونگ آمریکا قیمت 420 دلار زده ولی در خاورمیانه آمازون قیمت 240 دلار.

دلیلش چیه؟ این مدل ها تا حد زیادی شبیه هم هستن.یک مورد دیگه درباره این مدل مشکل IPS Glow هم گزارش شده.

یک مشکل پنل IPS این است که در مقایسه با پنل VA نمیتونن دوام زیادی بیاورند.

https://www.rtings.com/tv/learn/permanent-image-retention-burn-in-lcd-oled

درباره 10 سال صبحت میکنم.مونیتور من AOC 931FWZ از سال 1388 خریدم تا الان.هنوز پیکسل سوخته یا خطی نداره.پنل مونیتورم این مدل است

برای مدل دوم فیلیپس  ، من دفترچه راهنما انگلیسی خوندم بسیار کامل است و همیشه توصیه میکند که تنظیم روی رزولوشن 2560 در 1440 در فرکانس 60 هرتز باشه.حالا اگر فرکانس روی 144 باشه در دراز مدت به مشکل بر میخوره ؟ مطمئن نیستم

برای مورد سوم مسترتک ظاهرا مشخصات شبیه فیلیپس داره ولی مونتاژ احتمالا چینی است.من ریسک نمیکنم به این سمت بروم.

مدل چهارم هواوی مشکل اینه که دفترچه راهنما کامل نیست یعنی هواوی زحمت نداده که اطلاعات بیشتری درباره این مونیتور بده همیشه مختصربوده .بر عکس فیلیپس.

فعلا تنها پنل TN که از نظر خرابی وضعیت بهتری داره.میتونه در دراز مدت دوام بیاره.

به هیچ عنوان سمت 27 اینچ با رزولوشن فول اچ دی نرو.چون از فاصله نزدیک پیکسل ها معلوم و خیلی آزار دهنده هستن و کیفیت عکس ها اصلا قابل مقایسه با 24 اینچ نیست چون پیکسل عکس ها معلوم است انگار روی عکس داری زوم میکنی که پیکسل ها معلوم باشه.

فعلا بهترین مدل برای گیمینگ زیر 10 تومن مدل ایسوس VG258QR است.

https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/gaming/vg258qr/techspec/

مبنای بهترین بر اساس :

https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/by-usage/gaming

با فرض اینکه فقط رزولوشن FHD و پنل VA/TN و سایز 24 تا 25 باشه.البته امکانات دیگه مثلا داشتن پورت USB ، پایه قابل تنظیم ، امکان تنظیم ( Caliber) رنگها ، قابلیت چرخش و امثال اینا در نظر گرفته نشده.اگر اینها برات مهم است باید یک هفته تمام وقت براش بزاری.من هنوز یک هفته است که گیر کردم.

ارزونترین مدل 4K هم همین مدل سامسونگ مدل LS32A700 سایز 32 اینچ

ولی اصلا برای گیمینگ ساخته نشده.

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

سلام

منم بین مدل 

1) Samsung LS27A600

2) Philips 275M8

3) Mastertech PG277AQ

4) MateView GT 27inch XWU-CBA

اینا مدل هایی هستن که زیر ده تومن ، مونیتور با رزولوشن بالاتر از FHD دارند.مورد اول سامسونگ من بررسی کردم.به شدت مشکوکم.چرا ؟

وب سایت سامسونگ آمریکا قیمت 420 دلار زده ولی در خاورمیانه آمازون قیمت 240 دلار.

دلیلش چیه؟ این مدل ها تا حد زیادی شبیه هم هستن.یک مورد دیگه درباره این مدل مشکل IPS Glow هم گزارش شده.

یک مشکل پنل IPS این است که در مقایسه با پنل VA نمیتونن دوام زیادی بیاورند.

https://www.rtings.com/tv/learn/permanent-image-retention-burn-in-lcd-oled

درباره 10 سال صبحت میکنم.مونیتور من AOC 931FWZ از سال 1388 خریدم تا الان.هنوز پیکسل سوخته یا خطی نداره.پنل مونیتورم این مدل است

برای مدل دوم فیلیپس  ، من دفترچه راهنما انگلیسی خوندم بسیار کامل است و همیشه توصیه میکند که تنظیم روی رزولوشن 2560 در 1440 در فرکانس 60 هرتز باشه.حالا اگر فرکانس روی 144 باشه در دراز مدت به مشکل بر میخوره ؟ مطمئن نیستم

برای مورد سوم مسترتک ظاهرا مشخصات شبیه فیلیپس داره ولی مونتاژ احتمالا چینی است.من ریسک نمیکنم به این سمت بروم.

مدل چهارم هواوی مشکل اینه که دفترچه راهنما کامل نیست یعنی هواوی زحمت نداده که اطلاعات بیشتری درباره این مونیتور بده همیشه مختصربوده .بر عکس فیلیپس.

فعلا تنها پنل TN که از نظر خرابی وضعیت بهتری داره.میتونه در دراز مدت دوام بیاره.

به هیچ عنوان سمت 27 اینچ با رزولوشن فول اچ دی نرو.چون از فاصله نزدیک پیکسل ها معلوم و خیلی آزار دهنده هستن و کیفیت عکس ها اصلا قابل مقایسه با 24 اینچ نیست چون پیکسل عکس ها معلوم است انگار روی عکس داری زوم میکنی که پیکسل ها معلوم باشه.

فعلا بهترین مدل برای گیمینگ زیر 10 تومن مدل ایسوس VG258QR است.

https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/gaming/vg258qr/techspec/

مبنای بهترین بر اساس :

https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/by-usage/gaming

با فرض اینکه فقط رزولوشن FHD و پنل VA/TN و سایز 24 تا 25 باشه.البته امکانات دیگه مثلا داشتن پورت USB ، پایه قابل تنظیم ، امکان تنظیم ( Caliber) رنگها ، قابلیت چرخش و امثال اینا در نظر گرفته نشده.اگر اینها برات مهم است باید یک هفته تمام وقت براش بزاری.من هنوز یک هفته است که گیر کردم.

ارزونترین مدل 4K هم همین مدل سامسونگ مدل LS32A700 سایز 32 اینچ

ولی اصلا برای گیمینگ ساخته نشده.

این 27 فیلیپس واقعا کیفیت خوبی داره
من 27 فول اچ دی 144 هرتزشو دیدم تصویرش خیلی خوب و عمق رنگ خوبی داشت
این 2k بدجور وسوسم کرده با توجه به قیمتش ! حدود 8500 با گارانتی دوساله اسپیرو
با اینکه پنل va هست اما کیفیت خیلی خوبه داره و اصلا تصویرش مرده نیست !

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

این طور باشه همین مدل سامسونگ  رو می گیرم

اینکه زده 2k

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

اینکه زده 2k

بله متاسفانه صبح متوجه شدم 2k است. تصمیم گرفتم همان فیلیپس رو بگیرم

4 ساعت قبل، alirezamrl گفته است:

این 27 فیلیپس واقعا کیفیت خوبی داره
من 27 فول اچ دی 144 هرتزشو دیدم تصویرش خیلی خوب و عمق رنگ خوبی داشت
این 2k بدجور وسوسم کرده با توجه به قیمتش ! حدود 8500 با گارانتی دوساله اسپیرو
با اینکه پنل va هست اما کیفیت خیلی خوبه داره و اصلا تصویرش مرده نیست !

سلام کجا به این قیمت می فروشند؟

لینک به دیدگاه

درود خدمت دوستان. بنده تجربه خودم رو عرض میکنم امیدوارم مفید واقع بشه. در بحث ابعاد و رزولوشن میتونم بگم ۲۷ اینچ fhd اگر نزدیک باشید به مانیتور پیکسل هارو میتونید تشخیص بدید و کمی تو ذوق میزنه مگر اینکه حداقل ۷۰ سانتی متر یا بیشتر از مانیتور فاصله داشته باشید. برای fhd سایز 24 اینچ معقول تر هست. هم هزینه کمتری میدید و هم نتیجه مطلوب تری میگیرید.

برای سایز 27 تا ۳۲ اینچ 2k پیشنهاد میشه. بنده مدل odyssey Samsung g5 رو دارم با پنل VA و سایز 27 اینچ 2k. نکته اول عمق رنگ هست که IPS خوب قاعدتاً بهتر عمل می‌کنه ولی تفاوت واقعا خیلی محسوس نیست. در بحث زاویه دید و تایمینگ هم VA عالی هست و بسیار لذت بخش. 

4k سایز 24 اینچ رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا اون چیزی که میخواید نمیشه. ن اینکه بد باشه ولی حیف 4k که روی ۲۴ اینچ باشه. کلی هم باید هزینه اضافه بدید برای کارتی که بتونید 4k رو با فریم خوب بگیرید.

در مورد مانیتور فیلیپس مدل m8 که ۲k هست و فرمودید بنده تجربه کار باهاش رو داشتم. مانیتور متوسطی هست و خوب نسبت به قیمتش هم همین انتظار ازش می‌ره. در کل بهترین انتخاب همون طور که اکثر دوستان هم فرمودند ۲۷ تا ۳۲ اینچ و 2k هست. کاملا رضایت بخش خواهد بود تجربتون انشالله.

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

بله متاسفانه صبح متوجه شدم 2k است. تصمیم گرفتم همان فیلیپس رو بگیرم

سلام کجا به این قیمت می فروشند؟

https://taktazshop.com/monitor-philips/monitor-gaming-philips-m275m8

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، muphas گفته است:

درود خدمت دوستان. بنده تجربه خودم رو عرض میکنم امیدوارم مفید واقع بشه. در بحث ابعاد و رزولوشن میتونم بگم ۲۷ اینچ fhd اگر نزدیک باشید به مانیتور پیکسل هارو میتونید تشخیص بدید و کمی تو ذوق میزنه مگر اینکه حداقل ۷۰ سانتی متر یا بیشتر از مانیتور فاصله داشته باشید. برای fhd سایز 24 اینچ معقول تر هست. هم هزینه کمتری میدید و هم نتیجه مطلوب تری میگیرید.

برای سایز 27 تا ۳۲ اینچ 2k پیشنهاد میشه. بنده مدل odyssey Samsung g5 رو دارم با پنل VA و سایز 27 اینچ 2k. نکته اول عمق رنگ هست که IPS خوب قاعدتاً بهتر عمل می‌کنه ولی تفاوت واقعا خیلی محسوس نیست. در بحث زاویه دید و تایمینگ هم VA عالی هست و بسیار لذت بخش. 

4k سایز 24 اینچ رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا اون چیزی که میخواید نمیشه. ن اینکه بد باشه ولی حیف 4k که روی ۲۴ اینچ باشه. کلی هم باید هزینه اضافه بدید برای کارتی که بتونید 4k رو با فریم خوب بگیرید.

در مورد مانیتور فیلیپس مدل m8 که ۲k هست و فرمودید بنده تجربه کار باهاش رو داشتم. مانیتور متوسطی هست و خوب نسبت به قیمتش هم همین انتظار ازش می‌ره. در کل بهترین انتخاب همون طور که اکثر دوستان هم فرمودند ۲۷ تا ۳۲ اینچ و 2k هست. کاملا رضایت بخش خواهد بود تجربتون انشالله.

درود
من بین m8 فیلیپس و g5 موندم کدومو بگیرم !
البته اختلاف قیمت دارن و قطعا سامسونگ کیفیت ساخت بهتری داره ولی موردی که توی سامسونگ یه کم توی ذوق میزنه اون حاشیه زیادش هست
جز حاشیه ی غیر فیزیکال یه کم دیگه هم حاشیه داره و انحنای زیادی هم داره

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، alirezamrl گفته است:

درود
من بین m8 فیلیپس و g5 موندم کدومو بگیرم !
البته اختلاف قیمت دارن و قطعا سامسونگ کیفیت ساخت بهتری داره ولی موردی که توی سامسونگ یه کم توی ذوق میزنه اون حاشیه زیادش هست
جز حاشیه ی غیر فیزیکال یه کم دیگه هم حاشیه داره و انحنای زیادی هم داره

درود. انحناش بیشتر هست یک مقدار و این بحث سلیقه ایه. من کاملا عادت کردم و بنظرم خیلی جذابه این انحنا حالت فراگیری داره حالا ممکنه کس دیگه ای اینجور نپسنده. تو کیفیت تصویر قطعا سامسونگ جلوتره. بدنه هر دو پلاستیکه ولی باز سامسونگ حس بهتری میده.

ولی همه چی برمیگرده به مقدار بودجه. اگر محدودیت دارید همون مدل فیلیپس رو انتخاب کنید اگر میتونید بیشتر خرج کنید و با انحنا صفحه مشکلی ندارید قطعا g5

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، muphas گفته است:

درود. انحناش بیشتر هست یک مقدار و این بحث سلیقه ایه. من کاملا عادت کردم و بنظرم خیلی جذابه این انحنا حالت فراگیری داره حالا ممکنه کس دیگه ای اینجور نپسنده. تو کیفیت تصویر قطعا سامسونگ جلوتره. بدنه هر دو پلاستیکه ولی باز سامسونگ حس بهتری میده.

ولی همه چی برمیگرده به مقدار بودجه. اگر محدودیت دارید همون مدل فیلیپس رو انتخاب کنید اگر میتونید بیشتر خرج کنید و با انحنا صفحه مشکلی ندارید قطعا g5

سپاس از راهنمایی
بله خودم که قطعا سامی رو دوست دارم از قدیم خیلی از مانیتورهاشو داشتم الانم 27t350 رو دارم فقط چون 75 هرتز هست میخوام بفروشم و 144 بگیرم باتوجه به گرافیکم که 6700 هست رزولوشن 2k رو انتخاب کردم ..
نهایت بودجه 9 تومن هست که فکر میکنم همین فیلیپس بهتر از بقیه باشه (مسترتک - ویوسونیک) حالا مسترتک رو نمیدونم چجوریه در برابر فیلیپس ولی نمیشه ریسک کرد و خریدش ..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...