رفتن به مطلب

سوال در مورد سازگاری مانیتور با کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه عزیزان انجمن 🌺

دوستان بنده به تازگی تصمیم گرفتم یک مانیتور تهیه کنم اما بدلیل اینکه به اندازه شما اساتید دانش در زمینه سخت افزار و تطابق و سازگاری قطعات با یکدیگر ندارم ، در نتیجه ترجیح دادم سوالم رو اینجا مطرح کنم تا شما عزیزان راهنمایی کنید.

من کارت گرافیکم زوتک مدل GTX  1660Super Twin Fan هست که دارای چهار پورت تصویر شامل یک پورت HDMI و سه Display Port هست ، داخل وبسایت زوتک که رفتم نوشته ورژن پورت hdmi و dp برای این کارت به ترتیب 2.0 و 1.4 هستند

از طرفی مانیتوری که قصد تهیه دارم ایسوس تاف گیمینگ مدل VG24VQE هست که در وبسایت ایسوس ، ورژن پورت hdmi برای این مانیتور رو زده 1.4 و dp رو زده 1.2 که همانطور که مشخصه اختلاف بین ورژن های پورت در مانیتور و کارت گرافیک وجود داره !😕

اول میخوام بدونم آیا کارت گرافیک من ( بدون مشکل ) به مانیتوری که گفتم متصل میشه ؟

دوم هم اینکه آیا این اختلاف ورژن در پورت های HDMI و DP مانیتور و گرافیک بعدها مشکلی در اتصال و تصویر دادن ایجاد نمی کنند ؟ از جمله پایین بودن رفرش ریت مانیتور .

IMG_20230115_205136.png

IMG_20230115_205208.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکلی نداره بگیر لذتشو ببر

کابل hdmi اگه خود مانیتور نداشت حتما ورژن 2 تهیه کن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 22:32، Hassan.SK گفته است:

مشکلی نداره بگیر لذتشو ببر

کابل hdmi اگه خود مانیتور نداشت حتما ورژن 2 تهیه کن

با کابل HDMI تا چند هرتز میشه گرفت ؟

با DP چطور ؟

لینک به دیدگاه

سه تا سوال

مانیتور رو برای چه کاری می‌خواید؟ گیم و فیلم و کارهای گرافیکی؟ یا کارهای روزمره؟

توی چه رزولوشنی می‌خواید کار کنید؟

بودجتون چقدره؟

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، Sandor گفته است:

سه تا سوال

مانیتور رو برای چه کاری می‌خواید؟ گیم و فیلم و کارهای گرافیکی؟ یا کارهای روزمره؟

توی چه رزولوشنی می‌خواید کار کنید؟

بودجتون چقدره؟

سلام مجدد.

مانیتور رو بیشتر (یعنی 60% اوقات) برای کار با نرم افزارهای گرافیکی (پریمیر ، فیلمورا ، فتوشاپ ، ایلاستریتور ، کمتازیا) میخوام استفاده بکنم . 30% مواقع هم بازی میکنم (تفننی گیم میزنم و نه در حد حرفه ای ، بازی هایی مثل فورتزا و جی تی ای و رد دد و شاید بعدها کالاف) ؛ 10% باقی مانده که صرف کارهای روزمره مثل وبگردی و فیلم دیدن و کار با نرم افزارهای آفیس میشه.

رزولوشن هم کلا 1080 میخوام کار کنم ، الان رزولوشن فعلی ام 768P هست اما میخوام یه ارتقا ریزی بدم چون منسوخ شده 😄

بودجه هم 8.500

ویرایش شده توسط MA.Master
لینک به دیدگاه

52 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

سلام مجدد.

مانیتور رو بیشتر (یعنی 60% اوقات) برای کار با نرم افزارهای گرافیکی (پریمیر ، فیلمورا ، فتوشاپ ، ایلاستریتور ، کمتازیا) میخوام استفاده بکنم . 30% مواقع هم بازی میکنم (تفننی گیم میزنم و نه در حد حرفه ای ، بازی هایی مثل فورتزا و جی تی ای و رد دد و شاید بعدها کالاف) ؛ 10% باقی مانده که صرف کارهای روزمره مثل وبگردی و فیلم دیدن و کار با نرم افزارهای آفیس میشه.

رزولوشن هم کلا 1080 میخوام کار کنم ، الان رزولوشن فعلی ام 768P هست اما میخوام یه ارتقا ریزی بدم چون منسوخ شده 😄

بودجه هم 8.500

مانیتوری که باید بگیرید، ترجیحا باید IPS یا اگر نشد یک VA باکیفیت باشه. اگر 1080 براتون کفایت می‌کنه، یک مانیتور 23 الی 25 اینچ بهتره (بیش از این به کارتون نمیاد چون 27 اینچ‌ها برای 2ک و 4ک بهترن و برای 1080 مناسب نیستن)

مانیتور رفرش ریت بالا هم به کارتون نمیاد چون گیم حرفه‌ای نمی‌زنید و سخت‌افزار فعلیتون هم کشش فریم ریت بالا رو نداره که بخواید از حداکثر رفرش ریت استفاده بکنید (ماکسیمم 75 هرتز یا 85 کفایت می‌کنه)

در خصوص برند هم به نظرم تو این رنج مانیتورهای سامسونگ، ال جی و اگر بودجتون رسید بنکیو خوبه.

گزینه‌هایی که دارید هم اینا هستن:

BenQ-GW2480

LG 24MK600M

LG-24MK430H-B

S24F350

البته شاید بهتر از اینها هم پیدا بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Mohammad.Master گفته است:

با کابل HDMI تا چند هرتز میشه گرفت ؟

با DP چطور ؟

ورژن 2 ، 144 هرتز ساپورت میکنه

اون یکی هم اگه اشتباه نکنم ورژن 1.4 144 هرتز ساپورت میکنه

به نظرم نیم نگاهی هم به مانیتورهای 2k بکنید البته فکر کنم بودجتون نمیرسه

مانیتور جوریه که بعدا زیاد روش مانور نمیدیم (خرجش نمیکنیم) اما سخت افزار همیشه در حال عوض شدنه به همین دلیل میگم

لینک به دیدگاه

این مانیتور من دارم . خودش کابل دیسپلی داره . نیاز به تهیه  کابل ندارید . و بله به راحتی با همون کابل 165 هرتز میگیرم. 

تنها نکته ای که توی ستاپ شما میبینم اینه ک مانیتورم با g sync مچ نشد و برایتنس فلیکر میندازه زمانیکه فری سینک فعاله  . چیزی ک شاید باعث شه مانیتور یا گرافم رو عوض کنم .

پ ن : سوال از اساتید این براتنس فلیکر  ( شبیه پت پت کردن صفحه) مشکل سخت افزاری ک نیس؟ چون مانیتور تو لیست گواهینامه g sync compatibility  نیست. 

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

این مانیتور من دارم . خودش کابل دیسپلی داره . نیاز به تهیه  کابل ندارید . و بله به راحتی با همون کابل 165 هرتز میگیرم. 

تنها نکته ای که توی ستاپ شما میبینم اینه ک مانیتورم با g sync مچ نشد و برایتنس فلیکر میندازه زمانیکه فری سینک فعاله  . چیزی ک شاید باعث شه مانیتور یا گرافم رو عوض کنم .

پ ن : سوال از اساتید این براتنس فلیکر  ( شبیه پت پت کردن صفحه) مشکل سخت افزاری ک نیس؟ چون مانیتور تو لیست گواهینامه g sync compatibility  نیست. 

خیلی ممنون عزیز که تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتید ؛ از مانیتور راضی هستید ؟ مشکل پیکسل سوخته و هاله و ... که نداره ؟ میزان خمیده بودنش خوبه یا توی بازی ها اذیت میکنه ؟

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

خیلی ممنون عزیز که تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتید ؛ از مانیتور راضی هستید ؟ مشکل پیکسل سوخته و هاله و ... که نداره ؟ میزان خمیده بودنش خوبه یا توی بازی ها اذیت میکنه ؟

شرابط بازار یکم اذیت میکنه دیگه. من گرفتم یه مغازه 600 بیشتر میگرفت میگفت باز میکنم پیکسل سوخته نداشته باشه. یه مغازه فقط باز میکرد خط و خش  و پنل شکسته نباشه یعنی روشن نمیکرد. 

مانیتور انحناش برای من خیلی خوبه. قوس زیاد نداره. خودم نگران بودم اذیت شم. ولی اونقدر قوسش ملایمه اصلا اذیت نشدم. 

پیکسل سوخته که اصلا نداشت. 

تنها دوشواریم تنظیم رنگ ها بود که پنل قبلیم tn بود. رنگ و رو نداشت. اونم کم کم هرماه مقداری اصلاح میکنم. 

تنها صعف مانیتور پایه ثابتش هست که نمیچرخه. و البته مقدار حاشیه دار بودنش. ینی جدا ازون فریم پلاستیکی خود پنل هم از اطراف با چند میلیمتر فاصله تصویر داره .

این پایه و این حاشیه رو خودم قبل خرید دقت نکرده بودم.

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

شرابط بازار یکم اذیت میکنه دیگه. من گرفتم یه مغازه 600 بیشتر میگرفت میگفت باز میکنم پیکسل سوخته نداشته باشه. یه مغازه فقط باز میکرد خط و خش  و پنل شکسته نباشه یعنی روشن نمیکرد. 

مانیتور انحناش برای من خیلی خوبه. قوس زیاد نداره. خودم نگران بودم اذیت شم. ولی اونقدر قوسش ملایمه اصلا اذیت نشدم. 

پیکسل سوخته که اصلا نداشت. 

تنها دوشواریم تنظیم رنگ ها بود که پنل قبلیم tn بود. رنگ و رو نداشت. اونم کم کم هرماه مقداری اصلاح میکنم. 

تنها صعف مانیتور پایه ثابتش هست که نمیچرخه. و البته مقدار حاشیه دار بودنش. ینی جدا ازون فریم پلاستیکی خود پنل هم از اطراف با چند میلیمتر فاصله تصویر داره .

این پایه و این حاشیه رو خودم قبل خرید دقت نکرده بودم.

من هم شرایطم دقیقا مثل شماست ، مانیتور الانم tn با وضوح 768 هست . دیگه انقدر با کف استاندارها کار کردم ، عادت کردم.

تنها ترسم پیکسل سوخته داشتنش هست ، چون توی امازون تقریبا یک سری از خریداران با این مشکل بعد دو یا سه ماه مواجه شدن.

اگه بشه گارانتی اصلی دارش رو پیدا کنم خیلی خوب میشه.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Mohammad.Master گفته است:

من هم شرایطم دقیقا مثل شماست ، مانیتور الانم tn با وضوح 768 هست . دیگه انقدر با کف استاندارها کار کردم ، عادت کردم.

تنها ترسم پیکسل سوخته داشتنش هست ، چون توی امازون تقریبا یک سری از خریداران با این مشکل بعد دو یا سه ماه مواجه شدن.

اگه بشه گارانتی اصلی دارش رو پیدا کنم خیلی خوب میشه.

چرا دست دو تهیه نمیکنید؟ حداقل بابت پیکسل سوخته قمار نمیکنی.قیمتشم الان بالا رفته فکر میکنم. من  خردادماه 7350 گرفتم.

پیکسل سوخت هم نداشت الانم یکم لک گرفته تمیز میکنم وضعیتش رو مجدد میگم. 

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

چرا دست دو تهیه نمیکنید؟ حداقل بابت پیکسل سوخته قمار نمیکنی.قیمتشم الان بالا رفته فکر میکنم. من  خردادماه 7350 گرفتم.

پیکسل سوخت هم نداشت الانم یکم لک گرفته تمیز میکنم وضعیتش رو مجدد میگم. 

والا کلا عادت به خریدن جنس دست دو ندارم چون تجربه خوبی نداشتم از این کار.

الان یه مدل الجی اولتراگیر هم هست که تقریبا از نظر مشخصات با مانیتور تاف یکسان هست با قیمت پایین تر اما خب بنظرم همین تاف رو بردارم بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...