رفتن به مطلب

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید این باندل چقدر قیمت داره

farhadii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
21 ساعت قبل، farhadii گفته است:

یه حسن این مادر برد   پشتیبانی از  سوکت am4 هس دلیل قیمت بالای مادربرد در  ebay نیز همین امر میباشند

سخن اول اینکه منطق  و استدلال شما که منطق  بازار  را تعیین نمیکنه منطق بازار را قیمت خرید و به عبارت درست تر و دقیق تر قیمت آن کالا و قطعه دسته دوم در  ebay  تعیین میکنه که  بنا بر عرضه و تقاضا تنظیم میشه 

برادر یه ریز  واقعا  گرامی  کم لطفی دیگه  میفرمایید

فقط و فقط مادربردش  تو  ebay  حدود 160 170  دلار  هس  منهای مالیاتش و ارسالش که رقمش دلاریه حساب میشه بماند  تازه مادربرد کارکرده دست دو در ebay و شاید ارسال از کشور دیگه ، حالا اصلا دیگه اصلا cpu بماند

نظر من برادر  آدرس دارین غلط میدین TOMAHAWK b 450 لینک قیمت در سایت قیمتیابی emalls :

https://emalls.ir/مشخصات_MSI-B450-TOMAHAWK-MAX-,-AM4-,-DDR4-4133MHZ-,-USB-3-2-GEN2-,-Gaming-Motherboard~id~2795357

برادرکی گفته  b450-f  از  TOMAHAWK b 450 بهتره آخه پس چرا گرونتره برادر؟

بروین و قیمت برد را در سایت فروش ebay جهانی و ایسام ایرانی یه کوچولویی کمی  بررسی بفرمایین

مقایسه و استدلال  و منطق شما را  برادر گرامی را با عرض معذرت خیلی از نظرمنطق قیمتی درست و دقیقی نمیدانم ، و لزوما برتری در یک بنچمارک خاص اصلا نمیتواند ملاک بر گرانی و ارزانی باشند چه بسا  به یاد داریم که در سوکت am3 ای ام دی  بعضی بنچمارکها به عنوان مثال بنچمارک آفیس حکایت از برتری am3 بر  هم نسل ها و هم دوره ای های اینتلی بو اما قیمت چیز دیگری بود و تقاضا هم چیز دیگری بود و بازار بیشتر متقاضی اینتل گرانتر بود

spacer.png

در این چارت بنچماک  و مقایسه لطفا به قیمتها ی دو قطعه حتما توجه بفرمایین

یه حسن این مادر برد و  cpu  پشتیبانی از  am4 isj   هس دلیل قیمت بالای مادربرد در  ebay نیز همین امر میباشند

سخن آخر اینکه منطق  و استدلال شما که منطق بازار را تعیین نمیکنه منطق بازار را قیمت خرید و به عبارت درست تر و دقیق تر قیمت آن کالا و قطعه دسته دوم در  ebay  تعیین میکنه که  بنا بر عرضه و تقاضا تنظیم میشه 

عزیز کالای شماست و هر قیمتی دلتون بخواد میتونید براش تعیین کنید، اما چیزی که توی بازار قیمت رو تعیین میکنه تقاضاست، نه چیز دیگه.

سایت ایبی هم مثل دیوار خودمونه، هر کسی میاد یه قیمتی میده. نظارتی روی قیمتا نیست که (البته بهتره بگیم دیوار مثل ایبی عه)

و بابت مادرد هم البته و صد البته b450-f استریکس از مدلی که گفتین بهتره، تامهاوک ته تهش بتونه با تاف رقابت کنه.

من مصرف کننده در نظر میگیرم که با 5 تومن میتونم باندل قوی تری از باندل شما تهیه کنم، پس منطقی نمیبینم که بالای 4 تومن بابت این باندل پرداخت کنم، تازه نسل 1 رایزن کاملا ناشناخته ست و به همین جهت هم یه مبلغ دیگه ای توی سر کالا میخوره. مثل کارت های amd که دست دومشون خیلی افت قیمت داره. من خریدار نیستم که الان بخوام تو سر مال بزنم، منطقی که درسته رو برای قیمت عرض کردم.

قیمتی هم که برای این سیپیو گذاشتید، قیمت نامعتبریه، چونکه اصلا این کالا عرضه نمیشه که قیمت صحیحی براش درج شه، مثلا 580 xfx توی آمازون 800 دلار قیمت خورده. این یعنی 580 قیمتش اینه؟ در صورتی که اکبندش توی ایران 5.500 عه، یعنی چیزی حدود 150 دلار!

برتری رو هم میتونید توی بنچماک های دیگه مقایسه کنید. الان منم 3600 داشتم با کش 32 مگ، بعدش 5600g گرفتم با کش 8 مگ، همه جوره 5600g قویتر بود، اینجوری بحوای حساب کنی که q9550 با 12 مگ کش از خیلی سیپیو های الان هم بالاتره.

در اخر هم منطق بازار رو هر چیزی که تعیین میکنه، منطق خریدار از همه ی اونها بالاتره و تا زمانی که خریداری برای کالای شما نباشه، یعنی قیمت منطقی ای براش درج نشده.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

سایت ایبی هم مثل دیوار خودمونه،

آخهههه عزیز این چه حرفیه میزنین

..........................................................  کجای ebay  شبیه  دیواااررر خودمونه

ebay   بازاری متشکل از    هزاران هزار فروشنده در ebay  هست از نزدیک به 100 کشور مختلف  ، و کاملا بر اساس عرضه  و تقاضاست 

.................... نه مثل  دیواررر   که به جهات مختلف در لول اقتصاد بسیار خرد و کاملا محلی  و  چیپ هس منطق  بازار بزرگ  جهانی  ebay  بر اساس اقتصاد  واقعی است ، شرکت ها و موسساتی  در ebay  فعالیت دارند که گردش ماهانه چند صد هزار دلاری دارند 

زمان براشون مهمه

میزان فروش در یه  بازه زمانی براشون مهمه

فروش بیشتر و بهره وری براشون مبنای کاریه

حساب کتاب دارن

دیسیپلین و ضوابط فروش دارن

عزیز شما  تقریبا خیلی اوقات وقتی تو  ebay  دنبال یه کالا میگردی  از فروشنده های معتبر و امتیاز بالا عموما یه قیمته یا خیلی شبیهه غیر کالا هایی که مثلا معیوب باشن یا  مشکلاتی داشته باشن

فروشنده ها خیلی هاشون موسساتی هستند که استوک کار میکنن  فروش و حفظ  میزان  فروش و گردش مالی واقعا  براشون  مهمه 

نه  دیوار که یه  نوجوون 10  یازده  ساله میاد آگهی  فروش پلی استیشین مثلا  فلان شهر  میزنه و زمان اصلا اصلا  براش مبنا و مطرح نیس    بلکه  داره ب برای  خودش  یه مدل بازی میکنه  و سعی میکنه از اولین تجربه فروشش لذت هم ببره  و آزمایشو خطا میکنه  چون آزمایش و بازی براش جالبتره

مشکل میدونی چیه   اینه  اینه که شما درک  درستی از  بازار  در اشل بزرگ  تقریبا جهانی  در بستر اقتصاد واقعی ندارین

ebay  قویترین و معتبر ترین و بزرگترین  پلاتفرم فروش قطعات دست دوم هس و یه مرجع کاملا  معتبر  که میلیون ها دلاررر گردش اقتصادی سالانه  داره

نسل 1 رایزن کاملا ناشناخته ست

عجب !!!

باو نسل 1 رایزن مثل  بمب تو همه دنیا صدا کرد به جرات میتونم استدلال نظری داشته باشم که  یکی از پر فروش ترین نسل ها در ایران  بوده

گاها ذهنیات شما فرسنگها دور از واقعیت عینی و موجوده نمیدونم چه جوری همچین چیزی تو ذهنتون ساختین که نسل 1 رایزن کاملا ناشناخته ست

والا  برادر شما ذهنیات خاصی دارین و منطق بازار در اقتصاد واقعی   و  ebay  که  بزرگترین و معتبر ترین  مرکز  فروش  کالای دست دوم هس قبول ندارین 

مشکل  اینه  اینه که شما درک  درستی از  بازار بزرگ ebay   در اقتصاد واقعی   در مقیاس کلان  ندارین  حقیقت بحث کردن با شما را کاملا بیفایده میبینم  

برتری رو هم میتونید توی بنچماک های دیگه مقایسه کنید. الان منم 3600 داشتم با کش 32 مگ، بعدش 5600g گرفتم با کش 8 مگ، همه جوره 5600g قویتر بود، اینجوری بحوای حساب کنی که q9550 با 12 مگ کش از خیلی سیپیو های الان هم بالاتره.

آخهههه عزیز این چه حرفیه میزنی      شما نمیتونی که جزء  رو  تعمیم  به کل  بدی ، حالا گیریم  شما فلان موقع برای استفاده فلان  کارها  یه تجربه ای داشتین   بعدش ...

شاید نوع استفاده و تجربه شما از استفاده  از   سیستم این مسله را به ذهنتون  متبادر شده  که کش  گویا  اونقدرها  هم   مهم نیس   چون تجربه من ن  اینه  و برای من   یه بنچمارکه  یه  دقیقه ای  دو دقیقه ای  یا حتی  30  ثانیه ای   مهم تر از میزان کشه  و مبنای  انتخاب منه  بعدش 

با  یه تجربه خاص  و منحصر به فرد شخصی  تعمیم  جزء به  کل  کنین  و  حالا  به  عنوان یه دانای کل به شدت متعصب  میاین تحلیل میکنین و  متعصبانه نظر میدهید

در  نهایت  هم در تاپیک دیگرانی   استدلال  کنیند   که  نه   گویا که کش اونقدر ها  مهم  نیس !!!!!!!!! برادر  شرمنده شما اعصاب خورد میکنی لطفا  در  این  تاپیک  دیگه...  ممنونم

پایداری سیستم و پرفرمنس و کارایی و بازدهی در طولانی مدت مهمه که کش بالا  این مسئله را تسهیل میکنه سازگاری بالا تر نسبت به سخت افزار جدیدتر با نرم افزار  های  مختلف مهمه و   میزان استهلاک    ایجاد شده در سیستم ، پس کش بالا  داشتن  و  نسل قبلی بودن  شاید  اونقدر ها هم   بد   و  کم ارزش  و  غیر مفید نباشه

برادر خواهش میکنم تاپیک را بالا نیارین نمیخواهم با شما بحث کنم

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

عزیز کالای شماست و هر قیمتی دلتون بخواد میتونید براش تعیین کنید، اما چیزی که توی بازار قیمت رو تعیین میکنه تقاضاست، نه چیز دیگه.

ارادت داش گل
هر چی لازم بوده از طرف دوستان ب ایشون منتقل شده
ب نظرم بیخیال شیم بهتر باشه 🌺

• لایک 2
لینک به دیدگاه

دوستی  و رفاقت  با برادر مهربانم  محمد  مهربان   که همشه نسبت به بنده لطف داشتن   همیشه سرجای خودش  بوده و هس    یه  اختلاف دیدگاه  در مورد  میزان اعتبار  قیمت  گذاری متناسب بازار جهانی ebay   و اهمیت میزان کش و...داشتیم    که لزوما نیاز نیست  خیلی این مباحثه ای  که رنگ متعصبانه به خودش  گرفته  لزوما کش پیدا کنه

چون اساسا دیدگاه ها متفاوته و درک مشترکی شاید درش نباشه  اصولا انسان ها  تجربیات و ادراک متفاوتی  دارن  و اختلاف دیدگاه  یه امر طبیعیه  ایشون به حرفی که میزنن باور دارن   منم به سخنی که  میزنم اعتقاد  که  اصولا ما شرقی ها روی باورها مون تعصب هم داریم   یا باور متعصب دیگران روی باور هاشون ما را  متعصب تر    روی باورهامون میکنه   ،  چون فک میکنیم   دیگری سر سختانه داره آدرس غلط میده    و باید حتما پاسخ داد  ،که  این ماله  ژنه ،  ژن  شرقیه

محمد جان دو پست دادن و من هم دو پاسخ  ، دوستان باندل با کولر را از نزدیک به 5 تومن قیمت دادن تا بدون کولر کمتر از  4 تومن  به هر حال این پست پایانی این تاپیک هس  لطفا  دوستان  لیونی  مهربان دیگه  تاپیک را بالا نیاورند    بسیار ممنون و متشکر  از  همه عزیزان که شرکت کردن و راهنمایی و نظر  داشتن ،  و...بازم ممنون 🙂 

ویرایش شده توسط farhadii
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۱/۱۱/۴ در 01:01، farhadii گفته است:

لطفا  راهنمایی بفرمایید این باندل چقدر قیمت داره

سلام و عرض ادب

استارترمحترم شما اگر راهنمایی خواستید یعنی خودتون رو مطلع نمیدونین اگر مطلع میدونین دیگه فلسفه زدن تاپیک  و این همه بحث چیه.

من معمولا (یا بهتره بگم تقریبا هرگز) وارد همچین بحث هایی نمیشم ولی این حجم از جواب های نامربوط و آسمان ریسمان بافتن راجع به مباحث تجارت و بازارهای جهانی و... که برای قیمت گذاری یه کالای معمولی گفتید واقعا کم نظیر بود.

شما میخواین کالایی رو داخل بازار ایران بفروشین که کالای خاص و نایابی نیست و قیمت اون کالا نهایتا با 500 هزار تومان اختلاف مشخصه .  معادل عملکرد و دوام کالای مشابه جدیترش هم معیار قیمت گذاری هست. به همین سادگی

• لایک 1
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، farid68 گفته است:

استارترمحترم شما اگر راهنمایی خواستید یعنی خودتون رو مطلع نمیدونین اگر مطلع میدونین دیگه فلسفه زدن تاپیک  و این همه بحث چیه.

برادر بحث پپیچیده تر از این حرفاست مثلا کارکرده  همین  cpu تو ایسام 3.6 قیمت خورده ، ماجرا از اونجایی شروع شد  یه دوستی درخواست قیمت داشت خلاصه  از دوستان مهربان لیونی هم کمک گرفتیم و نظر  دوستان را جویا شدیم ، که بیشتر نظرات و شکاف قیمتی که در ذهن بود با نظر دوستان نمایان شد شما از ابتدای بحث نبودی شما یه لینک گذاشته شد از قیمت سر سام آور  آک  cpu   که لینک پاک شدش به دلیل قوانین مرتبط .  و  همچنین  بررسی دلیل اینکه این مادربرد در  ebay ; کارکرده سالمش چرا  165 دلار حدود شش تومنه خلاصه قیمت ابتدایی که بنده مطلع ازش هم ذهن بودم گویا با معیار بیشتر دوستان که بیشتر بر اساس یه قیاس سریع و لحظه ای  بنچمارکی بیشتر بود  نمایان شد و  که البته مباحث فرعی دیگری نظیر میزان اعتبار  قیمت  گذاری متناسب بازار جهانی ebay   و اهمیت میزان کش بالاتر  و... مطرح شد  ،  و در این بین اختلاف دیدگاها هم پیش اومد  که حداقل برداشت بنده این بود که حد اقل تا حدودی آدرس غلط   در  نظرات  هست  یا جنبه هایی از مسئله مغفول واقع میشه و تاکید بیشتری روی بنچمارک لحظه ای و کوتاه صرف  هس که شاید طرف مقابل هم همین برداشت ها را از  دیدگاه بنده  داشته  خب  به هر حال  باید بگم به شخصه نظر دوستان  برای قیمت گذاری متعادل تر روی باندل تاثیرر داشت

یعنی خودتون رو مطلع نمیدونین

نه عزیز  عقل کل که نیستم فروشنده حرفه ای قطعات هم نیستم بنا به درخواستی   تصمیم بر این شد که یه قیمت متعادل و منطقی  ارائه بشه  عزیز شما که  نمیدونی آک این سی پی یو هفت میلیون و خورده ای تو سایت  قیمت وطنی بود  واقعا  اساسا  هیچ قطعیت برای قیمت اعلامی نداشتم  اما حالا نزدیکترم

اگه تو اعلام قیمت به جمع بندی میرسیدم که تاپیک نمیزدم  در کل یه مقدار جا هم خوردم مبنای قیمت گذاری دوستان نه ebay بود نه ایسام  البته  قطعا این روی دیگری از سکه فروش این مدل  قطعات هست که حالا که نظر دوستان را پرسیدم بیشتر درک میکنم نا گفته نمون برادر  البته  آشفته بازار  فعلی قطعات هم صد در صد   در  این  سر در گمی  قیمتی تاثیر  داشته

من معمولا (یا بهتره بگم تقریبا هرگز) وارد همچین بحث هایی نمیشم

عزیز  دل  یکم فک کن آخه چی میگی  عزیز تاپیک تموم شده  شما شروع کردین به سوال پیچ کردن بنده ! به این میگن رفتار و گفتار منتناقض! زیاد  جدی نگیرین  عزیز  برای خودمم احتمالا پیش اومده یه مدل فک کردم یه مدل دیگه عمل

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت داش گل
هر چی لازم بوده از طرف دوستان ب ایشون منتقل شده
ب نظرم بیخیال شیم بهتر باشه 🌺

مخلصیم.

بله، انگار من یه چیزی هم بدهکار شدم!

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...