رفتن به مطلب

این اکرونیز لعنتی ....

rahman1700
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

آقا ما ویندوزمون یکم سنگین و کند شد . اومدیم  بکا‍‍پمونو مثل همیشه با اکرونیزو برگردونیم . که گند زدیم به ویندوز رفت !!!

مثل همیشه مراحل یک تا پنج که عکساشو میزارم انجام دادم . تو عکس پنجم اونجا که باید از درایو d فایل بکا‍‍پ را انتخاب میکردم و میرفتم برای ریکاوری - اصلا درایو d نمیاد و نمیدونم چیکارش کنم .

البته اینم بگم که بعد از خراب شدن ویندوز . یبار دیگه ویندوز نصب کردم گفتم شاید با این کار بشه بکا‍‍پ را برگردوند . و حجم درایو c یکم افزایش پیدا کرد . درایو d هم که الان توش فقط بکا‍‍پ هست .

سه ساعت ور رفتم . نشد که نشد . دوستانی که اینکاره هستن ایا امیدی هست بتونم یجوری  بکا‍‍پ را برگردونم یا نه ؟ خیلی حال گیریه دوباره نصب ویندوز و خرت و پرتاش 😡

مشکل هر چی هست تو عکس پنجم هست که درایو d نمیاد تا با انتخابش و رفتن به روی فایل بکا‍‍پ بتونم بقیه راهو ادامه بدم . اینم بگم که فایل بکا‍‍پ را تو یه فلش هم ریختم و گفتم شاید از رو فلش برنامه بخونتش که اونجام اکرونیز فایل  بکا‍‍پ رو نشناختش . از سالم بودن فایل بکاپ هم مطمعنم . چون هم دو جا سیوش کردم . و هم اینکه قبلا چند بار برگردونده بودمش . تازه دو تا هم فایل بکاپ با دو تا تاریخ دارم که الان هر دو شناخته نمیشن .

spacer.pngspacer.pngspacer.png

spacer.png

spacer.png

لینک به دیدگاه

اینقدر اعصابم ریخته بهم که تاپیکو جایه اشتباهی زدم . لطفا جابجاش کنین . 🙏

لینک به دیدگاه

اول نگاه کنید هاردتون بدسکتور نداره ، اگر بک اپ سالم باشه باید توسط نسخه ویندوز شناسایی و باز بشه ، از نسخه بوت استفاده کنید 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

اول نگاه کنید هاردتون بدسکتور نداره ، اگر بک اپ سالم باشه باید توسط نسخه ویندوز شناسایی و باز بشه ، از نسخه بوت استفاده کنید 

سلام . هاردم سلامتش ۹۷ درصده . و بد سکتور آنچنانی نداره .  بکاپ هام هم هر دو تاشونو قبلا جند بار استفاده کردم و سالم هستن . و از نسخه بوت استفاده میکنم که رویه فلش هست . مشکل اینه که فایل بک اپ رو شناسایی نمیکنه ! چه تو درایو d چه رویه درایو های خارجی ( رویه هارد اکسترنال و فلش مموری ) سه جا فایل بک اپ رو گذاشتم که از هیچ کدوم نمیخونه و فقط انتخابم را محدود کرده به درایو c !! 😤

حتی فایل بک اپ را تو خود درایو c هم گذاشتم . اونجام نشناخت . 

این نوشته تو این کادر قرمز چه معنی میده ! چون اینجا هم قبلا فایل بکاپ میومد . الان ولی نه .

spacer.png

ویرایش شده توسط rahman1700
لینک به دیدگاه

سلام

احیانا که بک آپ  داخل خود هارد که نیست؟ چون اینطوری برنمیگرده

یا بریز داخل هارد اکسترنال یا فلش

با همین ورژن بک آپ گرفتی؟

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، kamyar sharifi گفته است:

سلاماحیانا که

بک آپ  داخل خود هارد که نیست؟ چون اینطوری برنمیگرده

یا بریز داخل ه

ارد اکسترنال یا فلش

با همین ورژن بک آپ گرفتی؟

سلام . عزیز بک آپ داخل درایو d هست . همیشه هم از همون درایو بر میداشتم و رویه درایو c جایگرین ویندوز قبلی میکردم . حالا نه از درایو d و نه از هارد اکسترنال یا فلش مموری برنامه اکرونیز محل ذخیره بک آپ  را نمیاره تا من بتونم بعد از انتخابش ادامه کار رو برم 

بله با همین ورژن بکاپ گرفتم . احساسم میگه شاید این فلش بوت اکرونیزم عیبی کرده باشه . الان یه فلش بوت دیگه میسازم که با اونم تست کنم 🤔

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

سلام . عزیز بک آپ داخل درایو d هست . همیشه هم از همون درایو بر میداشتم و رویه درایو c جایگرین ویندوز قبلی میکردم . حالا نه از درایو d و نه از هارد اکسترنال یا فلش مموری برنامه اکرونیز محل ذخیره بک آپ  را نمیاره تا من بتونم بعد از انتخابش ادامه کار رو برم 

بله با همین ورژن بکاپ گرفتم . احساسم میگه شاید این فلش بوت اکرونیزم عیبی کرده باشه . الان یه فلش بوت دیگه میسازم که با اونم تست کنم 🤔

آها فقط درایو رو میخوای برگردونی

میدونم ربطی نداره ولی برنامس دیگه. اسم درایو D رو برگردون به حالت دیفالت ویندوز. شاید باگ باشه و نبینه.

با اون چیزی هم که احساست میگه موافقم

با آکرونیس مشکل دار برخورد کردم که با ساختن یه فلش بوت دیگه از سورس دیگه ای مشکلم رفع شده.

لینک به دیدگاه

😠

با یه سی دی بوت اکرونیز هم فرقی نکرد داستا ن . همون مسیر و تا همون مرحله بیشتر نمیره .

فقط یه چیز دیگه فهمیدم . این سی دی رو یه سیستم دیگه بدون مشکل بک آپ مورد نظره خودم رو شناخت . چرا با این ssd خودم بازی در میاره نمیدونم .

ssd هم که کمپلت فورمت کردم و دوباره ویندوز ریختم تا عیب و ایراد احتمالیش رفع بشه . دیگه مغزم هنگ !!!!

ssd خودم ام تو هست و نمیتونم رو اون یکی سیستم که قدیمیتره بزارم تستش کنم

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

😠

با یه سی دی بوت اکرونیز هم فرقی نکرد داستا ن . همون مسیر و تا همون مرحله بیشتر نمیره .

فقط یه چیز دیگه فهمیدم . این سی دی رو یه سیستم دیگه بدون مشکل بک آپ مورد نظره خودم رو شناخت . چرا با این ssd خودم بازی در میاره نمیدونم .

ssd هم که کمپلت فورمت کردم و دوباره ویندوز ریختم تا عیب و ایراد احتمالیش رفع بشه . دیگه مغزم هنگ !!!!

ssd خودم ام تو هست و نمیتونم رو اون یکی سیستم که قدیمیتره بزارم تستش کنم

کابل دیتای  اس اس دی رو تعویض کنید.ببینید مشکل حل میشه.

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

کابل دیتای  اس اس دی رو تعویض کنید.ببینید مشکل حل میشه.

سلام 

اس اس دی ام تو هست عزیز 

آقا شانسکی نمیدونم چی شد چیکار کردم الان بک آپ رو میشناسه . اما باز تو چند مرحله جلوتر اونجا که باید آدرس محل جاگذاری بک آپ رو بدم . هارد اکسترنال و فلشم هست ولی از اس اس دی خبری نیست ! یعنی این اس اس دی چش شده  . اینم عکساش 

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

لینک به دیدگاه

مادربردم asus b460 m_a r.02 هست . و اس اس دیم samsung 970 evo plus .   

cpu i3 10105

فلشم حجمش ۳۲ هست . بیشتر اگه بود شاید بک آپم روش میشست . و از رو اون ویندوز را بوت میکردم و بعدش دوباره میرفتم سراغ اس اس دی / رو هارد اکسترنال ویندوز جواب میده به نظرتون ؟

یکی از اوستاهایه اکرونیز شدیدا مورد نیاز هست 🤔

لینک به دیدگاه

چرا برنامه اکرونیز هاردم رو نمیشناسه😭

لینک به دیدگاه

52 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

چرا برنامه اکرونیز هاردم رو نمیشناسه😭

احیانا قبل از نصب ویندوز هارد رو به GPT یا MBR تبدیل نکردی؟

از داخل بایوس EUFI و اینارو دست نزدی؟ AHCI یا RAID رو چطور؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، kamyar sharifi گفته است:

احیانا قبل از نصب ویندوز هارد رو به GPT یا MBR تبدیل نکردی؟

از داخل بایوس EUFI و اینارو دست نزدی؟ AHCI یا RAID رو چطور؟

سلام . برای نصب ویندوز - با برنامه روفوس فلش رو بوتیبل کردم که gpt انجام میده بصورت پیش فرض و من تغییرش ندادم . بایوسم که به چیزی دست نزدم .

ببین داداش . من یبار دیگه خلاصه میگم . بکاپم تو درایو d بود مثل همیشه و ویندوزم هم که درایو c / مثل همیشه فلش بوت اکرونیزو زدم اومد بالا دیدم درایو d رو نمیشناسه . فقط خود فلش اکرونیزو میشناخت . گفتم شاید ویندوز بزنم درس بشه که اومدم ویندوز جدید زدم  کلا هاردمو فورمت کردم و فقط ویندوز ریختم . که بعدش یه درایو d باز ساختم و بکاپ رو دوباره گذاشتم اونجا . که اصلا هیچ فرقی نکرد . این وسط یه فلش دارم که 32گیگ هست و اکرونیز اونو میشناسه و میگه اگر میخوای رو اون بریز ویندوز رو که حجمش واسه ویندوز کمه و نمیتونم . 

بوت اکرونیزم . رو یه سیستم دیگه بدون مشکل بالا میاد و فایل بکاپم رو هم میشناسه . فقط رو این ssd خودم نمیشناسه . ssd هم که قبل از این داستانها ok بود و الانم روش ویندوز نصب کردم 😐

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

سلام . برای نصب ویندوز - با برنامه روفوس فلش رو بوتیبل کردم که gpt انجام میده بصورت پیش فرض و من تغییرش ندادم . بایوسم که به چیزی دست نزدم .

ببین داداش . من یبار دیگه خلاصه میگم . بکاپم تو درایو d بود مثل همیشه و ویندوزم هم که درایو c / مثل همیشه فلش بوت اکرونیزو زدم اومد بالا دیدم درایو d رو نمیشناسه . فقط خود فلش اکرونیزو میشناخت . گفتم شاید ویندوز بزنم درس بشه که اومدم ویندوز جدید زدم  کلا هاردمو فورمت کردم و فقط ویندوز ریختم . که بعدش یه درایو d باز ساختم و بکاپ رو دوباره گذاشتم اونجا . که اصلا هیچ فرقی نکرد . این وسط یه فلش دارم که 32گیگ هست و اکرونیز اونو میشناسه و میگه اگر میخوای رو اون بریز ویندوز رو که حجمش واسه ویندوز کمه و نمیتونم . 

بوت اکرونیزم . رو یه سیستم دیگه بدون مشکل بالا میاد و فایل بکاپم رو هم میشناسه . فقط رو این ssd خودم نمیشناسه . ssd هم که قبل از این داستانها ok بود و الانم روش ویندوز نصب کردم 😐

آیا روی اون یکی سیستم که تست میکنی اون هم GPT هست؟

یه چیزی این وسط مغایرت داره

فرمت فایل سیتم درایو D درسته؟NTFS ؟

ویرایش شده توسط kamyar sharifi
لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، kamyar sharifi گفته است:

آیا روی اون یکی سیستم که تست میکنی اون هم GPT هست؟

یه چیزی این وسط مغایرت داره

فرمت فایل سیتم درایو D درسته؟NTFS ؟

الان یبار دیگه رو اون سیستم تست کردم . درایو اون mbr هست . یعنی میتونه از این باشه ! 

درایوD ام هم NTFS هست 

رفتم برای تبدیل از mbrبه gpt 

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

الان یبار دیگه رو اون سیستم تست کردم . درایو اون mbr هست . یعنی میتونه از این باشه ! 

درایوD ام هم NTFS هست

تا تست نکنی معلوم نمیشه

تست کن به ماهم بگو

لینک به دیدگاه

من سرچ کردم این جوابو داد:

Both software Acronis Backup (11.7 and 12.5) and Acronis True Image 2020 are capable of cloning GPT drives. However, please note that the software does not allow to clone a single partition; only cloning of an entire disk is possible

لینک به دیدگاه

هر دو نرم افزار Acronis Backup (11.7 و 12.5) و Acronis True Image 2020 قابلیت شبیه سازی درایوهای GPT را دارند. با این حال ، لطفا توجه داشته باشید که نرم افزار اجازه نمی دهد به کلون پارتیشن تنها ؛ تنها شبیه سازی یک دیسک کامل امکان پذیر است

ترجمه اش این میشه .

خب یعنی چی ؟ یعنی mbr کنم درست میشه ؟

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

هر دو نرم افزار Acronis Backup (11.7 و 12.5) و Acronis True Image 2020 قابلیت شبیه سازی درایوهای GPT را دارند. با این حال ، لطفا توجه داشته باشید که نرم افزار اجازه نمی دهد به کلون پارتیشن تنها ؛ تنها شبیه سازی یک دیسک کامل امکان پذیر است

ترجمه اش این میشه .

خب یعنی چی ؟ یعنی mbr کنم درست میشه ؟

معنیش که همین میشه

و با کاری که شما میخوای انجام بدی هم جوره

پس فقط میمونه که تبدیل به MBR کنید و تست

امیدوارم که همین باشه

لینک به دیدگاه

سلام داداش خوبی؟

داداش برو بایوس مادربرد ببین توی بایوس حافظه m2 رو میشناسه؟

لینک به دیدگاه

بالاخره درست شد .

اول اینکه 24 ساعت بی خیالش شدم  تا مغزم از هنگی در بیاد .

بعدش اومدم چند ساعت وقت گذاشتم  تو اینترنت .

بایوس مادربردو کلیر کردم . و فهمیدم احتمالا چون حجم هاردم تغییر پیدا کرده به دلایل نامعلوم ! برنامه نمیاره هاردمو .

هاردو لو لول فورمت کردم .  تغییر MBR - GPT هم کردم . LOGICAL PRIMARY هم کردم . برنامه بوت اکرونیزم دوباره دانلود کردم و ریختم تو یه فلش دیگه ...

کلا همه این کارا رو کردم و راستش نفهمیدم ایراد از کدوم بود . تا اینکه بالاخره هاردمو شناخت و بکاپم برگشت 😁

خلاصه نجات پیدا کردم از نصب ویندوز و خرت و پرتاش .

از همه دوستان که راهنمایی کردن هم کمال تشکر را دارم .

پایدار باشید

لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

بالاخره درست شد .

اول اینکه 24 ساعت بی خیالش شدم  تا مغزم از هنگی در بیاد .

بعدش اومدم چند ساعت وقت گذاشتم  تو اینترنت .

بایوس مادربردو کلیر کردم . و فهمیدم احتمالا چون حجم هاردم تغییر پیدا کرده به دلایل نامعلوم ! برنامه نمیاره هاردمو .

هاردو لو لول فورمت کردم .  تغییر MBR - GPT هم کردم . LOGICAL PRIMARY هم کردم . برنامه بوت اکرونیزم دوباره دانلود کردم و ریختم تو یه فلش دیگه ...

کلا همه این کارا رو کردم و راستش نفهمیدم ایراد از کدوم بود . تا اینکه بالاخره هاردمو شناخت و بکاپم برگشت 😁

خلاصه نجات پیدا کردم از نصب ویندوز و خرت و پرتاش .

از همه دوستان که راهنمایی کردن هم کمال تشکر را دارم .

پایدار باشید

ما هرچی بک اپ گرفتیم ویندوز قانونی نشد دیگه از شما چطوره

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

ما هرچی بک اپ گرفتیم ویندوز قانونی نشد دیگه از شما چطوره

برای من اکتیو هست وقتی ریکاوری برمیگرده . ویندوزم کرک شده اس .

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، rahman1700 گفته است:

برای من اکتیو هست وقتی ریکاوری برمیگرده . ویندوزم کرک شده اس .

والا من بایکی دو مورد بک اپ گرفتم ویندوز غیر قانونی میشد با کرک هم جواب نمیداد الان برا بک اپ از چی استفاده میکنید مام امتحان کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...