رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده برای گیم میخوام ssd بخرم برای مادربرد z690 پس دوستانی که پیشنهاد میدن چند تا به چند تا خواسته بنده توجه کنن

1- مهم نیست ssd چه نسلی باشه مهم عمر بیشتر نسبت به بقیه ssd های رایج بازار باشه 

2-گرما و دردسر هاش نسبت به بقیه ssd ها کمتر باشه 

خلاصه یک ssd با طول عمر زیاد و دردسر کم باشه البته هزینش مهم نیست 

منتظر پیشنهادات دوستان هستم

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، hossinkaspersky گفته است:

سلام بنده برای گیم میخوام ssd بخرم برای مادربرد z690 پس دوستانی که پیشنهاد میدن چند تا به چند تا خواسته بنده توجه کنن

1- مهم نیست ssd چه نسلی باشه مهم عمر بیشتر نسبت به بقیه ssd های رایج بازار باشه 

2-گرما و دردسر هاش نسبت به بقیه ssd ها کمتر باشه 

خلاصه یک ssd با طول عمر زیاد و دردسر کم باشه البته هزینش مهم نیست 

منتظر پیشنهادات دوستان هستم

سلام

این مطالبی که گفتی نسبیه، اولا چه حجمی میخوای؟ این مهمه.

بعد چقدر عمرش بیشتر باشه؟ هرچی اس اس دی حجیم تر باشه، عمرش بیشتره، بعد مثلا ما بیاییم اس اس دی MP600 PRO XT 8TB رو پیشنهاد بدیم، با 6000 ترابایت طول عمر، شما سالیانه 30 ترابایت روش رایت کنی 200 سال طول میکشه تا عمر فلشش به پایان برسه.

برای همین موضوع طول عمر نسبیه، الان حتی ضعیفترین و ارزان ترین اس اس دی های بازار بیش از 7 سال عمر میکنند، و این مدت زمان برای هر نوع ارتقا کافیه، یعنی شما ته تهش مگه چقدر میخوای اس اس دی رو نگهداری روی سیستم؟ ارثیه برای نوه و نتیجه ات که نمیخوای نگه داری. معمولا قبل از اینکه طول عمر فلش تموم بشه، یه قطعه دیگری از اس اس دی خراب میشه و داستان به اونجا نمیکشه که طول عمر فلش به پایان برسه.

برای همین این موضوع رو مشخص کن، دقیقا چه حجمی لازم داری؟ و در چه رنج قیمتی باید دنبال مدل مناسب بگردیم.

اس اس دی NVMe گرما و حرارت داره، هر مدلی بگیری داره، فقط باید مادربردی داشته باشی که سینک خنک کننده برای M.2 داشته باشه اگر چنین مادربردی داری بنابراین نگران حرارت و دمای کاری اس اس دی نباش.

مطلب آخر، اس اس دی دردسر نداره.

لینک به دیدگاه

سلام 

گفتید هزینش مهم نیست ،پس سامسونگ 980 پرو ،حالا یا ۱ترا یا ۲ترا بستگی به نیازتون داره 

ولی اگه من باشم و هزینشو داشته باشم ،اینقد خرج ssd نمیکنم چون کاربری گیم هست ،تمامی ssd ها سرعت قابل قبولی دارن حتی خوب های sata3, نهایته تفاوت، یک ثانیه یا بیشتر لود بیشتره 

منی که قراره وقتمو تلفه گیم کنم ،یک ثانیه هم روش!

از لحاظ دردسر ...ssd دردسری نداره واقعا

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام

این مطالبی که گفتی نسبیه، اولا چه حجمی میخوای؟ این مهمه.

بعد چقدر عمرش بیشتر باشه؟ هرچی اس اس دی حجیم تر باشه، عمرش بیشتره، بعد مثلا ما بیاییم اس اس دی MP600 PRO XT 8TB رو پیشنهاد بدیم، با 6000 ترابایت طول عمر، شما سالیانه 30 ترابایت روش رایت کنی 200 سال طول میکشه تا عمر فلشش به پایان برسه.

برای همین موضوع طول عمر نسبیه، الان حتی ضعیفترین و ارزان ترین اس اس دی های بازار بیش از 7 سال عمر میکنند، و این مدت زمان برای هر نوع ارتقا کافیه، یعنی شما ته تهش مگه چقدر میخوای اس اس دی رو نگهداری روی سیستم؟ ارثیه برای نوه و نتیجه ات که نمیخوای نگه داری. معمولا قبل از اینکه طول عمر فلش تموم بشه، یه قطعه دیگری از اس اس دی خراب میشه و داستان به اونجا نمیکشه که طول عمر فلش به پایان برسه.

برای همین این موضوع رو مشخص کن، دقیقا چه حجمی لازم داری؟ و در چه رنج قیمتی باید دنبال مدل مناسب بگردیم.

اس اس دی NVMe گرما و حرارت داره، هر مدلی بگیری داره، فقط باید مادربردی داشته باشی که سینک خنک کننده برای M.2 داشته باشه اگر چنین مادربردی داری بنابراین نگران حرارت و دمای کاری اس اس دی نباش.

مطلب آخر، اس اس دی دردسر نداره.

سلام ممنون بابت پاسختون بنده فقط برای کاربری گیم میخوام حداقل یک ترابایت باشه حالا اگر دوتربایت خوش ساخت و خوش قیمت هم اطلاع داشتید معرفی کنید . مادربرد بنده هم z690 gamingx gigia است چیزی که برای من مهمه سرعت زیاد نیست مثلا اس اس دی که چند ثانیه نسبت به رقبا عملکرد ضعیفتری داشته باشه ولی خوش ساخت و خوش قیمت باشه برای من ارجعیت داره البته گویا فناوری DirectStorage هم فقط با حافظه nvme کارایی داره که فکر کنم فعلا عملیاتی نشده ولی برای اینده لازم میشه

الان تو اس اس دی هایی که با فناوری nvme تو بازار موجود هستن به نظرتون کدومشون نسبت به پولی که پرداخت میشه واقعا کارایی خوبی داره بنده تا 4 تومان هم میتونم هزینه کنم البته میگن ساسمونگ از همه بهتره

6 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

سلام 

گفتید هزینش مهم نیست ،پس سامسونگ 980 پرو ،حالا یا ۱ترا یا ۲ترا بستگی به نیازتون داره 

ولی اگه من باشم و هزینشو داشته باشم ،اینقد خرج ssd نمیکنم چون کاربری گیم هست ،تمامی ssd ها سرعت قابل قبولی دارن حتی خوب های sata3, نهایته تفاوت، یک ثانیه یا بیشتر لود بیشتره 

منی که قراره وقتمو تلفه گیم کنم ،یک ثانیه هم روش!

از لحاظ دردسر ...ssd دردسری نداره واقعا

سلام ممنون بابت نظرتون خوب شما باشید چه اس اس دی پیشنهاد میکنید

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، hossinkaspersky گفته است:

سلام ممنون بابت پاسختون بنده فقط برای کاربری گیم میخوام حداقل یک ترابایت باشه حالا اگر دوتربایت خوش ساخت و خوش قیمت هم اطلاع داشتید معرفی کنید . مادربرد بنده هم z690 gamingx gigia است چیزی که برای من مهمه سرعت زیاد نیست مثلا اس اس دی که چند ثانیه نسبت به رقبا عملکرد ضعیفتری داشته باشه ولی خوش ساخت و خوش قیمت باشه برای من ارجعیت داره البته گویا فناوری DirectStorage هم فقط با حافظه nvme کارایی داره که فکر کنم فعلا عملیاتی نشده ولی برای اینده لازم میشه

الان تو اس اس دی هایی که با فناوری nvme تو بازار موجود هستن به نظرتون کدومشون نسبت به پولی که پرداخت میشه واقعا کارایی خوبی داره بنده تا 4 تومان هم میتونم هزینه کنم البته میگن ساسمونگ از همه بهتره

با 4 تومن که هیچ کاری نمیشه کرد، شما این همه انتظارات داشتین با 4 تومن که نمیشه.

اس اس دی Samsung 970 Evo Plus 1TB که پرچمدار نسل قبل اس اس دی ها است الان بالای 4.5 میلیون قیمتشه.

برای نسل های فعلی هم دو اس اس دی زیر پیشنهاد میشه:

اس اس دی کورسیر MP600 PRO XT M.2 2280 NVMe 1TB
اس اس دی ایسوس ROG Strix SQ7 M.2 2280 NVMe 1TB

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

با 4 تومن که هیچ کاری نمیشه کرد، شما این همه انتظارات داشتین با 4 تومن که نمیشه.

اس اس دی Samsung 970 Evo Plus 1TB که پرچمدار نسل قبل اس اس دی ها است الان بالای 4.5 میلیون قیمتشه.

برای نسل های فعلی هم دو اس اس دی زیر پیشنهاد میشه:

اس اس دی کورسیر MP600 PRO XT M.2 2280 NVMe 1TB
اس اس دی ایسوس ROG Strix SQ7 M.2 2280 NVMe 1TB

ساسسونگ 980 چطوره؟ قیمتش حدود 4 تومان است ؟

لینک به دیدگاه

نظرتون راجب چارت میزان پرداختی هزینه در برابر کارایی که سامسونگ 980 از بقیه خیلی بهتره

اگه از لحاظ کیفیت ساخت و طول عمر و سرعت خوب تو بازی اوکی است اینو بگیرم البته pci3 است

performance-per-dollar.png

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، hossinkaspersky گفته است:

ساسسونگ 980 چطوره؟ قیمتش حدود 4 تومان است ؟

حافظه بدی نیست برای گیمینگ جوابه ولی من پیشنهاد نمیدم. تصمیم با خودت.

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

حافظه بدی نیست برای گیمینگ جوابه ولی من پیشنهاد نمیدم. تصمیم با خودت.

میشه دلیلتون رو راجب اینکه چرا اون دوتا اس اس دی که گفتید خوب هستن رو بگید ؟

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، hossinkaspersky گفته است:

میشه دلیلتون رو راجب اینکه چرا اون دوتا اس اس دی که گفتید خوب هستن رو بگید ؟

چون کش DRAM دارند.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، hossinkaspersky گفته است:

الان که بودجه رو گفتید 970 evo plus یک ترا رو یکم در سایت ها بگردید باقیمت ۴تومن میشه خرید ،مثلا من در یک سایتی که توی اسمش دو تا «فا» داره به قیمت ۳۹۸۰ دیدم 

لیون این اواخر یکم حساس شده و نمیخاد سایت دیگه غیر اون پیشنهاد بدیم برا همین اینجور گفتم...

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

الان که بودجه رو گفتید 970 evo plus یک ترا رو یکم در سایت ها بگردید باقیمت ۴تومن میشه خرید ،مثلا من در یک سایتی که توی اسمش دو تا «فا» داره به قیمت ۳۹۸۰ دیدم 

لیون این اواخر یکم حساس شده و نمیخاد سایت دیگه غیر اون پیشنهاد بدیم برا همین اینجور گفتم...

لینک ندین، ولی میتونید نام ببرید.

لینک به دیدگاه

2 موردی که تونستم پیدا کنم:

samsung 1tb

این مورد نمونه سازمانی 980pro هست که گارانتی و پک نداره تاجایی که مطلع هستم.

msi spatium m470

این مورد از نظر قیمت و عملکرد مورد بسیار خوبی بنظر میرسه(حداقل رو کاغذ) که گارانتی هم داره .

لینک به دیدگاه

این بهترین گزینه زیر 4 میلیونه

قیمت 3.750 میلیون با 4 سال ضمانت

حافظه SSD اینترنال 1 ترابایت MSI مدل SPATIUM M460 NVME M.2

• سرعت خواندن ترتیبی اطلاعات تا 5000 مگابایت بر ثانیه
  • سرعت نوشتن ترتیبی اطلاعات تا 4500 مگابایت بر ثانیه

229028.png.webp

لینک به دیدگاه

به تفاوت هایی که میشه بین این دومدل  ssd اشاره کرد (spatium m460 vs m470) تراشه کنترلرش هست که یکی phison e16 هست و دیگری یه اینتری لول e21t هست که باز تفاوتشون این هست که e21t بدون رم هست ولی e16 رم ddr4 داره؛

مورد دیگه ای هم که هست msi برای مدل TBW--470 رو 1600 گفته که باید دید واقعا تا چه حد این ادعاش درسته ومدل 460 رو 600 ترابات .

Opera Snapshot_2023-01-27_085516_www.tomshardware.com.png

Opera Snapshot_2023-01-27_085455_www.phison.com.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...