رفتن به مطلب

بدسکتور هارد

DarkMERC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

آقا ما اومدیم یه ویندوز عوض کنیم خداوکیلی به معنای کلمه دهن مارو سرویس کرد این دم و دستگاه نفتی!

قبل عوض کردن ویندوز یه بکاپ از اطلاعات مهم گرفتم روی هارد که یکی از این اطلاعات مهم یه فیلم 1 ساعته 7 گیگابایتی بود(اسکرین رکورد)

حالا که کارمون تموم شده میخوایم بکاپ رو برگردونیم یه بدسکتور افتاده صاف روی دقیقه حدود 7 فیلم اگه اشتباه نکنم و نمیذاره فیلم کپی شه

کل قسمت خراب در حد 10 ثانیه هم نیست میتونم راحت کاتش کنم بعدا توی نرم افزار ادیت ولی بخاطر همون چند ثانیه خرابی نمیتونم فیلمم رو از هارد برگردونم روی 14 درصد گیر میکنه و سرعت صفر میشه و ارور میده

راهی هست که این فیلم رو برگردونم؟ اون 10 ثانیش هم مهم نیس اصن 5 دقیقش هم بره طوری نیس ولی سر همین کلا نمیتونم فیلم رو برگردونم

مثلا میشه همینجوری فیلم رو دو تیکه کرد بصورت دو تا فیلم جدا؟ یعنی قسمتای سالمشو برید کپی کرد؟ مث میوه؟ :) 

یا راهی نیست و فیلم کلا نابود شده؟ :( 

بعد اگه بخوام با این نرم افزار HDD Regeneration (اگه اشتباه نگم اسمشو) اسکن کنم هارد رو برای بدسکتور یا حتی یه فیکسی هم بزنم آیا میشه گفت که فقط اون قسمت از هارد رو اسکن کنه و سراغ بقیش نره که طول نکشه؟ یا حداقل فقط یکی از پارتیشن هارو اسکن کنه؟

بعد برای اسکن یا حتی ریپیر بعدش آیا اطلاعات پاک میشه یا با وجود اطلاعات هم میتونه کارشو انجام بده؟

ممنون

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

بعد اگه بخوام با این نرم افزار HDD Regeneration (اگه اشتباه نگم اسمشو) اسکن کنم هارد رو برای بدسکتور یا حتی یه فیکسی هم بزنم آیا میشه گفت که فقط اون قسمت از هارد رو اسکن کنه و سراغ بقیش نره که طول نکشه؟ یا حداقل فقط یکی از پارتیشن هارو اسکن کنه؟

بعد برای اسکن یا حتی ریپیر بعدش آیا اطلاعات پاک میشه یا با وجود اطلاعات هم میتونه کارشو انجام بده؟

ممنون

سلام بله میشه ولی اول باید محدوده اون سکتور مشخص بشه . به گفته خود نرم افزار آسیبی به اطلاعات نمیزنه.

لینک به دیدگاه

سلام اگه تهران هستی ببر پیش استاد نور محمدی کل دیتا هارد رو برات برمیگردونه -فقط دیگه با نرم افزارهای اینترنتی ور نرو که هاردت غیر بازیابی میشه 

تهران ضلع شمال غربی چهارراه ولیعصر خیابان برادران مظفر شمالی ( جنب در پشتی بازار کامپیوتر رضا )ساختمان 17 همکف پلاک 1 

هومن نورمحمدی - نوین هارد

تلفن دفتر : 66975594 - 021   

لینک به دیدگاه

من یکی از دوستام کار ریکاوری هارد انجام میده چندین بار که اطلاعات مهم مثل رم دوربین از بین رفته فایلارو برام ریکاوری کرده و قابل خوندن بودن

یعنی خودم با ریکاوری نرم افزاری میتونستم فایلارو برگردونم ولی باز نمیشدن و corrupted شده بودن

ولی به گفته خودش کدهای فایل رو دستکاری میکرد و قابل خوندن میشد (البته ثانیه هایی از ویدیوها خراب بود ولی قابل پخش میشد)

نمیدونم به ریکاوری سخت افزاری ربط داره یا واقعا دستی کدهارو دستکاری میکرد

احتمالا با ریکاوری و تعمیر فایل برگرده ولی همیشه دوستم بهم پیشنهاد میکنه درصورت حذف فایل ها با نرم افزارهای معمولی اقدام به ریکاوری نکنم چون احتمال برگشت فایل هارو کمتر میکنه

شایدم با اسکن هارد مشکل رفع بشه ولی قطعی نمیشه گفت

به نظرم اگه فایلتون خیلی مهمه قبلش از افرادی که کار ریکاوری انجام میدن سوال کنید

لینک به دیدگاه

والا حقیقتش وقت اینو ندارم که بخوام هارد رو ببرم بیرون

حالا قبلش یه اسکرین رکورد از کل فیلم میگیرم😂 بعد هم یه دور با همون HDD نمیدونم چی چی میذارم اسکن بشه تا ببینیم چی میشه

مرسی از همه بابت راهنمایی!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...