رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید گیم پد کامپیوتر

fernas
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.می خواستم یک دسته ی بازی کامپیوتر بخرم نهایت 1 میلیون هزینه کنم که کمتر هم باشه چه بهتر.گزینه های زیادی رو تو اینترنت چک کردم نظرات زیادی رو خوندم و باز به نتیجه نرسیدم.بین چنتا مدل مردد هستم که کدوم بهتره.برای من زیبایی مهم نیست فقط دوام بالایی داشته باشه و خوب کار کنه.حالا بی سیم یا باسیم هم باشه بازم خیلی مهم نیست و کیفیت دسته و معتبر بودن سازنده ش مهمتره.

با جستجو هایی که کردم مدل لاجیتک f310 بادوام هست ولی تسکو هم طرفدار زیادی داره و بازخوردهای خوبی دادن بهش . 

بین logitech f310  و tsco tg135w موندم کدوم بخرم.از نظر قیمت نزدیک هم هستن اما امکانات تسکو بیشتره بی سیمه ولی خیلیا هم لاجیتک رو یک سروگردن از تسکو بالاتر می دونن و تو پیج های خارجی هم از دوامش زیاد گفتن .ممنون میشم هر کسی از این دو برند استفاده کرده راهنمایی کنه.منم فقط pes و بازی های ماشین سواری رو با دسته انجام میدم بقیه رو با موس و کیبرد میرم.

لینک به دیدگاه

من بودم چشم بسته لاجیتک رو انتخاب میکردم.

لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، Mey67 گفته است:

لاجیتک f310

دارم خیلی راضیم ازش...

چه مدتی هست که داریش؟خوش دسته؟دکمه هاش خیلی سفت نیستن که؟

منم که سرچ می کردم معمولا بین بهترین دسته های بازی بود از نظر اقتصادی هم همیشه بهترین دسته بوده تو یوتیوبم کلی فیلم در موردش هست خودمم بیشتر مایل به لاجیتک بودم ولی گفتم شاید امکانات تسکو بیشتره کیفیتشم بیشتر باشه.

53 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است:

من بودم چشم بسته لاجیتک رو انتخاب میکردم.

اره اکثرا بین لاجیتک و تسکو همه لاجیتک رو تایید می کنن البته تجربه استفاده از محصولاتش رو ندارم ولی انگار جنسای خوبی می سازه.

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، fernas گفته است:

چه مدتی هست که داریش؟خوش دسته؟دکمه هاش خیلی سفت نیستن که؟

منم که سرچ می کردم معمولا بین بهترین دسته های بازی بود از نظر اقتصادی هم همیشه بهترین دسته بوده تو یوتیوبم کلی فیلم در موردش هست خودمم بیشتر مایل به لاجیتک بودم ولی گفتم شاید امکانات تسکو بیشتره کیفیتشم بیشتر باشه.

اره اکثرا بین لاجیتک و تسکو همه لاجیتک رو تایید می کنن البته تجربه استفاده از محصولاتش رو ندارم ولی انگار جنسای خوبی می سازه.

تابستان ...

اجرای فیفا که باید انالوگ ها دسته دقت خوبی داشته باشه برای جهت دهی

..از همه جهت ازش راضیم ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تسکو دارم، تمام مدل هاش رو هم داشتم، فقط tg130 کیفیت خود دسته خوب بوده و حتی بعد از ریج های فراوان من، هنوز هم سالمه! اما مشکل آنتن دهی داشت که یه دانگل tg135 براش گرفتم و درست شد.( توی بیسیم هاش دکمه هوم رو نگه داری، دانگل بیکار باشه و دسته ای بهش وصل نباشه، خودش وصل میشه بهش، این اپشنش اگه دانگل خراب شه خوبه، اما اگه چند تا دسته کنار هم داشته باشی، ممکنه هی دانگل هاشون جابجا شه، یه موقعایی که باطریشون ضعیف میشه برا من، یهو وسط گیم دسته ی دو نفر با هم جابجا میشه! یعنی یکی به دانگل اونیکی وصل میشه XD)

tg135 هم دارم 2 تا ازش، هر جفتشون بعد یه مدت یکی از شوکاشون شروع به گیج زدن کرده و خودش سر خود اینور اونور میره. یکیش L یکیش R ش خراب شده و اذیت میکنه. ولی قطعاتش عین دسته 360 هست و میشه عوضش کرد.

یه 115 هم دارم که سیمیه، ولی با ارگونومیش اصلا حال نکردم، اما کیفیت خود دستش بد نیست و هنوز سالمه.

در کل اگه تفاوت قیمت با مدل لاجیتک نداره، همون لاجی رو بگیر

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

من تسکو دارم، تمام مدل هاش رو هم داشتم، فقط tg130 کیفیت خود دسته خوب بوده و حتی بعد از ریج های فراوان من، هنوز هم سالمه! اما مشکل آنتن دهی داشت که یه دانگل tg135 براش گرفتم و درست شد.( توی بیسیم هاش دکمه هوم رو نگه داری، دانگل بیکار باشه و دسته ای بهش وصل نباشه، خودش وصل میشه بهش، این اپشنش اگه دانگل خراب شه خوبه، اما اگه چند تا دسته کنار هم داشته باشی، ممکنه هی دانگل هاشون جابجا شه، یه موقعایی که باطریشون ضعیف میشه برا من، یهو وسط گیم دسته ی دو نفر با هم جابجا میشه! یعنی یکی به دانگل اونیکی وصل میشه XD)

tg135 هم دارم 2 تا ازش، هر جفتشون بعد یه مدت یکی از شوکاشون شروع به گیج زدن کرده و خودش سر خود اینور اونور میره. یکیش L یکیش R ش خراب شده و اذیت میکنه. ولی قطعاتش عین دسته 360 هست و میشه عوضش کرد.

یه 115 هم دارم که سیمیه، ولی با ارگونومیش اصلا حال نکردم، اما کیفیت خود دستش بد نیست و هنوز سالمه.

در کل اگه تفاوت قیمت با مدل لاجیتک نداره، همون لاجی رو بگیر

ممنون از توضیحاتت.تفاوت قیمتی انچنانی ندارن فقط لاجیتک بی سیم نیست و شوک نداره(البته تو pes فکر نکنم خیلی شوک به درد بخوره)که البته ایناش برام خیلی اهمیت نداره فقط تسکو زرق و برقش بیشتره گفتم بلکه کیفیتشم از لاجیتک بیشتر باشه اما با نظراتی که دوستان دادن لاجیتک ارزش بیشتری داره انگار.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 دقیقه قبل، fernas گفته است:

ممنون از توضیحاتت.تفاوت قیمتی انچنانی ندارن فقط لاجیتک بی سیم نیست و شوک نداره(البته تو pes فکر نکنم خیلی شوک به درد بخوره)که البته ایناش برام خیلی اهمیت نداره فقط تسکو زرق و برقش بیشتره گفتم بلکه کیفیتشم از لاجیتک بیشتر باشه اما با نظراتی که دوستان دادن لاجیتک ارزش بیشتری داره انگار.

دسته فیک های ps4 هم بد نیستن به نظرم، فقط انگار اونام باید 6 ماه یه بار شوکشون رو عوض کنی، به نسبت قیمت 500 تومنیشون خوبه

لینک به دیدگاه

من دسته اورجینال ایکس باکس 360 گرفتم سیمی هست البته ، خیلی اوکی هست :d  اگر بتونی پیدا کنی حدود 700 گلد قیمتشه

لینک به دیدگاه

بگرد یا افزایش بودجه بده دسته ایکس باکس بخر که مرگ نداره و خوش دست ترینه با اختلاف

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...