رفتن به مطلب

راهنمایی در SLI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یه گرافیک asus gtx56ti dcii top دارم میتونم با یه gtx560ti از یه برند دیگه مثل msi gtx560ti hawk با هم sli کنم ؟این دوتا میشه؟چون فرکانس هسته و حافظه شون با هم فرق داره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر نکنم انویدیا اینقدرها هم سخت گیر باشه ! امتحانش که ضرر نداره . نتیجه رو به ما هم بگو برامون تجربه بشه .

با تشکر

لینک به دیدگاه

الان asus رو دارم msi رو باید بخرم اگه نشد چی اونوقت؟تجربه ی گرون قیمتی میشه :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی SLI چندید قانون وجود داره

1- هر دو کارت باید از یک سری باشند (برای مثال هر دو باید سری 5XX ویا سری 4XX انویدیا باشند)

2- ترجیحا هم نوع باشند

3- مادربرد هم باید جفت اسلات PCi 16-16 باشه

چون اکثرا به صورت 16-8 هستن و این باعث میشه کارت دوم از نصف کاراییش استفاده بشه

لینک به دیدگاه

تا اونجا که یادمه باید مدل و برد مرجع دو کارت و سرعت عملیاتی اجزا مثل هم باشه تا جوابی که میخوای بگیری! نمیدونم جدیدا فکری براش کردن یا نه؟ :unsure:

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی SLI چندید قانون وجود داره

1- هر دو کارت باید از یک سری باشند (برای مثال هر دو باید سری 5XX ویا سری 4XX انویدیا باشند)

2- ترجیحا هم نوع باشند

3- مادربرد هم باید جفت اسلات PCi 16-16 باشه

چون اکثرا به صورت 16-8 هستن و این باعث میشه کارت دوم از نصف کاراییش استفاده بشه

هر دو بایستی دقیقاً یکسان باشند !!! یعنی 560 با 560 - 680 با 680 !!! 560 با 580 نمی شه !!! پس نگید سری . سری برای کراس OK هستش . مثلاً 5870 می تونه با 5850 کراس بشه. یعنی 58XX با 58XX یا 69XX با 69XX .

درگاه مادربرد هم مهم نیست چی باشه.

مموری سایز هم مهم نیست. البته در این رابطه با مموری سایز بیشتر تحقیق کن.

لینک به دیدگاه

این رو نمیدونستم یعنی پرسیده بودم پس بهم اطلاعات غلط داده بودن مرسی

این قضیه PCi 16-16 چطور؟؟؟

آخه این رو زیاد خوندم که برای SLI o Crossfire ههر مادربردی 16-16 نداره این قضیش چطوریه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

این رو میدونم که باید از یه نوع چیپ یکسان باشن اینا هم جفتشون 560ti هستن ولی برند و فرکانسها فرق میکنند...

پس این asus gtx56ti dcii top با این msi gtx560ti hawk میتونم sli کنم؟فرکانس هسته و حافظه دو کارت فرق میکنه با هم!

لینک به دیدگاه

خوب دوست عزیز چرا میخوای MSI بگیری همون هزینه رو بده یکی شبیه مال خودت بگیر که تضادی چیزی هم بوجود نیاد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر هر دو کارت مثلا 560ti باشند و فرکانس یکی 1000 و دیگری 900 باشه هیچ مشکلی نداره. و تنها اتفاقی که می افته اینه که به جای این که هنگام اجرای بازی ها GPU Usage هر دو کارت مثلا 99 درصد بشه ، کارتی که فرکانس پایین تری داره 99 درصد استفاده میشه ولی کارتی که فرکانس بالاتری داره مثلا 90 در صد استفاده میشه. چون لود بین دو کارت به طور مساوی تقسیم شده و هردو با سرعت یکسان ( که همیشه سرعت کارت کند تر هستش ) باید کار کنند. برند و مموری هم مهم نیست و اگر یکی 1 گیگ و یکی 2 گیگ باشه . انگار شما 2 تا 1 گیگ رو SLI کردید و از 1 گیگ اضافه کارت 2 گیگی استفاده نمیشه. البته این مورد مموری رو خودم شخصا تجربه نکردم

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

ماشالا بهمن جان !!!

به عکس های تو امضات دقت کردم

2تا 670 sli کردی 8-}

اولی اگه اشتباه نکنم گینوارد باشه

با چی داری خنکش میکنی ؟

ویرایش شده توسط const@ntin
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ماشالا بهمن جان !!!

به عکس های تو امضات دقت کردم

2تا 670 sli کردی 8-}

اولی اگه اشتباه نکنم گینوارد باشه

با چی داری خنکش میکنی ؟

قابل شما رو نداره ;)

بله یکیش Gainward هستش که روش Antec 620 نصب کردم و روی VRM خودش یه هیت سینک خوب داره و روی مموری ها هم خودم هیت سینک گذاشتم. که دمای لودش با نهایت اورکلاک که نزدیک 1300 MHz هستش حدودا 24 درجه بالاتر از دمای محیط میشه B)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...