رفتن به مطلب

ارزش خرید i5 13400

Recommended Posts

نوبت این یکی شد😄😄

قبل از اینکه افزایش دلار تاثیرات خودش رو بزاره توی رنج 12 میلیون بی ارزش بوده ولی الان گزینه خوبی به حساب میاد

نسبت به 5600x امکان اپگرید بهتری در اینده رو داره و قوی تر هم هستش( طبیعتا اگه شما بخواید یه cpu قوی تر از همون نسل یا 12 بزارید قدرت بهتری نسبت به سری 5000 داره) 

همچنین دست باز تری در انتخاب ddr5 و ddr4 دارید اما مشکلی که وجود داره قیمت وحشتناک مادربرد های ddr5 هستن که با اون هزینه بیشتر بدرد cpu های بالا رده میخورن

و از طرفی خرید یه 7600x اینجا بهتر بنظر میرسه لااقل 10_11 میلیون برای مادربرد ddr5 بهتر از 15 هستش( جدا از 2 میلیون اضافه برای 7600x)

اینا نظرات شخصی بنده هستش

نظر شما درمورد بهترین تایتل 12 میلیون توی این تاریخ چی هستش؟😁😁

لینک به دیدگاه

درود

در حال حاظر سی پی یو i5 12400 یا i5 12400F نسبت به هزینه بهترین گزینه هست با توجه به قیمت روز

Screenshot_۲۰۲۳۰۲۱۲-۰۳۲۷۳۲_YouTube.jpg

ویرایش شده توسط adele72
لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، adele72 گفته است:

درود

در حال حاظر سی پی یو i5 12400 یا i5 12400F نسبت به هزینه بهترین گزینه هست با توجه به قیمت روز

Screenshot_۲۰۲۳۰۲۱۲-۰۳۲۷۳۲_YouTube.jpg

مطمئنا توی گیمینگ همینطوره

من فکر میکنم به این چند دلیل 13400f به 12400f ارجحیت داره

1_ باتلنک کمتر با gpu های قوی تر

2_ عملکردی حدود 40 درصد بهتر از نسل قبل توی انکودینگ و رندریگ 

3_هسته های e core( از دلایل عوامل بالا و خوراک استریمرا) 

البته با این اخباری که meteor lake به پا کرده برا اپگرید چنگی به دل نمیزنه ولی برا بستن یه pc برای اولین بار خوبه

لینک به دیدگاه

درود
اگر فکرت خرید برد ddr4 هست برو ب سمت نسل 5 ای ام دی و نسل 12 اینتل 

چون برد ddr 4 با نسل 13 اینتل انچنان پرفرمونس بیشتری از نسل 12 نداره ک بخاد ب چشم بیاد برای همین درسته قیمت کمتر در میاد اما ارزش نداره
اما اگر فکرت خرید ddr 5 هست الان نسل 7 ای ام دی ارزش خرید خیلی بالاتری داره کمی هم صبر کنی کاهش قیمت خیلی خوبیم خوردن اگر اینجا اعمال بشه و برد های ارزون قیمت تری هم در راهه 
اینو میگم ک چند سال راحت باشی ک نیازی ب تعویض سوکت و .. این چیزا نداشته باشی 
البته نسل 13 هم نسل خوبین اما قیمت تموم شدش با نسل 7 ای ام دی تقریبا یکیه
در نتیجه من باشم میرم سراغ اونی ک بیشتر سوکت پشتیبانی میکنه و اپدیت میده براش
همین الان اینتل نسل بعدش سوکت عوض کرده  و ... همون داستان همیشگی این شرکت بزرگ
دیگ این بستگی ب خودت داره 

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

درود

چون برد ddr 4 با نسل 13 اینتل انچنان پرفرمونس بیشتری از نسل 12 نداره ک بخاد ب چشم بیاد برای همین درسته قیمت کمتر در میاد اما ارزش نداره
اما اگر فکرت خرید ddr 5 هست الان نسل 7 ای ام دی ارزش خرید خیلی بالاتری داره کمی هم صبر کنی کاهش قیمت خیلی خوبیم خوردن اگر اینجا اعمال بشه و برد های ارزون قیمت تری هم در راهه 

درسته برای برد ddr5 جدا از پشتیبانی خوب amd اصلا نمیشه به قیمت مادربردای اینتل نگاه کرد:) 

اما برای ddr4 طبق بنچمارکای tomsgardware

تفاوت زیادی با هم ندارن مگر اینکه شما بخوای از یه ddr5 باس 6800 استفاده کنی(گیمینگ) Xxvd7NcLaW8TbHaqvvg9oH-970-80.png.thumb.webp.3bc0b36be3ef089a77f22fbad956f23f.webp

توی برنامه های رندرینگ هم یه ddr4 3600 توی اکثر مواقع همون ddr 5 6800 رو رد کرده حالا اینکه کی بخوان ddr5 رو به بهینگی کامل برسونن خدا میدونه

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

کمی هم صبر کنی کاهش قیمت خیلی خوبیم خوردن اگر اینجا اعمال بشه و برد های ارزون قیمت تری هم در راهه 

سلام زمانی که رایزن 7600x قیمتها ی نزدیک 11 بود کاهش قیمت در بلاد کفر داشتیم اینجا هیچ تاثیری نداشت الان اینجا قیمت سه چهار میلیون بالا رفته.  کاهش قیمت با این کاسب های بازار که بیشتر شبیه دلال هستند قیمت پایین بیا نیست. 

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

درود

برادر نسل 5 پلتفرم AMD که دیگه خریدش ارزش نداره، حتی نسل 7 هم ارزش نداره، چه برسه به نسل 5.

نسل 12 اینتل هم ارزش نداره. مگه فقط صحبت سر 12600K باشه اونم به شرط و شروط.

فقط نسل 13 ارزش خرید داره در حال حاضر و 13400 گزینه ایده آلیه.

به عنوان کسی که برد DDR4 داره با 13600K استفاده میکنه، سرعت و پروفورمنس سیستم از برد DDR5 با پردازنده 12700K بیشتره. بنابراین گفته شما که قرمز کردم با چیزی که من خودم تجربه کردم متناقضه.

نسل 7 پلتفرم AMD رو تو خارج از ایران هیشکی نمیخره علیرغم اینکه AMD دو بار OFF رسمی روی MSRP داده برای پردازنده، چه برسه به داخل ایران که نه تنها نسل 7 خیلی احمقانه گرونه، بلکه هیچ گونه تخفیفی هم اعمال نشده، و با کاهش ارزش ریال، به قیمتش هم اضافه شده. یعنی بدترین پیشنهاد ممکن خرید AMD نسل 7 در حال حاضر در ایرانه.

در مورد اینکه چه کسی بیشتر آپدیت میده به محصولاتش، اینتل تعداد آپدیت های بیشتری میده.

مشکل بعدی نسل 7 پلتفرم AMD رمه، رمی که با سیستم راحت بوت بشه سخت گیر میاد من خودم 3 تا کیت عوض کردم تا بالاخره سیستم بالا اومد. تازه من که نخریدم، قرض کردم، ولی کاربر مجبوره بخره اونم با هزار بدبختی. حالا شما بیا بگو طرف چطوری قبل از خرید مطمئن بشه چیپ رم هاینیکس باشه که شانس سازگاریش با AMD بیشتر در بیاد.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

برادر نسل 5 پلتفرم AMD که دیگه خریدش ارزش نداره، حتی نسل 7 هم ارزش نداره، چه برسه به نسل 5.

نسل 12 اینتل هم ارزش نداره. مگه فقط صحبت سر 12600K باشه اونم به شرط و شروط.

فقط نسل 13 ارزش خرید داره در حال حاضر و 13400 گزینه ایده آلیه.

به عنوان کسی که برد DDR4 داره با 13600K استفاده میکنه، سرعت و پروفورمنس سیستم از برد DDR5 با پردازنده 12700K بیشتره. بنابراین گفته شما که قرمز کردم با چیزی که من خودم تجربه کردم متناقضه.

نسل 7 پلتفرم AMD رو تو خارج از ایران هیشکی نمیخره علیرغم اینکه AMD دو بار OFF رسمی روی MSRP داده برای پردازنده، چه برسه به داخل ایران که نه تنها نسل 7 خیلی احمقانه گرونه، بلکه هیچ گونه تخفیفی هم اعمال نشده، و با کاهش ارزش ریال، به قیمتش هم اضافه شده. یعنی بدترین پیشنهاد ممکن خرید AMD نسل 7 در حال حاضر در ایرانه.

در مورد اینکه چه کسی بیشتر آپدیت میده به محصولاتش، اینتل تعداد آپدیت های بیشتری میده.

مشکل بعدی نسل 7 پلتفرم AMD رمه، رمی که با سیستم راحت بوت بشه سخت گیر میاد من خودم 3 تا کیت عوض کردم تا بالاخره سیستم بالا اومد. تازه من که نخریدم، قرض کردم، ولی کاربر مجبوره بخره اونم با هزار بدبختی. حالا شما بیا بگو طرف چطوری قبل از خرید مطمئن بشه چیپ رم هاینیکس باشه که شانس سازگاریش با AMD بیشتر در بیاد.

در مورد نسل 5 و نسل 7 نمیدونم شما بر اساس چ منبعی میگی ک ارزش نداره
شاید از نظر شما ارزش نداره اما از نظر منه نوعی چرا ارزشش رو داره با توجه ب پرفرمونسی ک بهت میده
در ثانی اینجا ایرانه و خیلی ها دیگ توان خرید قطعات رده بالا ندارند واس همین میان سر وقت میان رده ها
12600k و 5600x تقریبا میشه گفت برابرند منتها گاهی کفه ترازو ب سمت 12600 هست
بازم این نظر شماست ک میگی اینتل نسل 13 خیلی خوبه من اینطوری فکر نمیکنم بله میان  رده 13400 خوبه اما من نوعی اگر بخام چیزی تهیه کنم ازین شرکت بی شک میرم سراغ 13600
در مورد 13600 بله هیچ شکی نیست یکی از بهترین سی پی یو های حال حاضر هست اما توجه داشته باش شما داری نسل گذشته رو با زمان حال مقایسه میکنی
من گفتم اختلاف پرفرمونس اونقدر قابل توجه نیست ک بخاد ادم وسوسه شه ک بره سراغ برد ddr 5 و رم های چرتو پرتش
نسل 7 بله متاسفانه ب خاطر ی سری تدابیر اشتباه ای ام دی همچین شد
من نمیگم انیتل اپدیت نمیده مشخصا میده اما ماندگاری سوکتش بسیار کم هست علارقم اینکه در سوکت بعدی مطمئنن دیگ نه جایی برای رم ddr4 هست نه جایی برای سی پی یو حال حاضر شما
والا این مشکل رم همیشه در ای ام دی بوده و بازم حرف شما درسته نمیدونم چرا رایزن ها اینطورین
اما خب خریدار هم باید توجه ب این موضوع داشته باشه ک چ پلتفرومی تهیه کنه و چی نیازه براش ک ی وقت ب مشکل سازگاری باهاش برنخوره
چون من خودم از نسل 2 رایزن تا الان ک نسل 5 هستم نزدیک ب 3 4 کیت عوض کردم همه بدون مشکل چون قبلش تحقیق کردم هردمبیلی نرفتم ی چی بگیرم بندازم بعدش بلو اسکرین بگیرم 

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...