رفتن به مطلب

مشکل با p8-z77 vpro کمک

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من سیستمی با مشخصات زیر جمع کردم:

mb:p8z77-v pro

vga:his 6970

power:gp785b

ram:corsair 4g 1600

hdd:500 hitachi 64m buffer

cpu:3770k

موقع استارت سیستم تمامی چراغ های قرمز سیستم به ترتیب روشن میشه و بعد خاموش میشه ولی بوت دیوایس خاموش نمیشه که موقع نوشتن اطلاعات سیستم ارور cpu fan error میده و f1 رو میزنم و وارد بایوس میشم وقتی بوت دیوایس رو هارد انتخاب میکنم سیستم بوت میشه و چراغ خاموش میشه ولی اگر سیستم رو ریستارت کنم دوباره تمامی ارور ها رو میده ممنون میشم راهنماییم کنید.

یک مشکل دیگه هم نصب نشدن 3lucid logix virtu mvp-2-intel rapid star technology-1-intel smart connect technologyهست که ارور های زیر را میدهند:

1-w9tgxjcr16k4t4rxbgo0_thumb.jpg

2-2tdeshdezh8652t84zh_thumb.jpg

3-ge6jwioui0kb7p98v2o_thumb.jpg

ممنون میشم راهنماییم کنید

و یک مورد دیگر هم دمای بالای کارت هست که نمیدونم عادی یا نه دما در لود0 55 هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز وقتی داخل بایوس میشی، سرعت فن cpu چه عددی رو نشان میده؟ :confused:

لینک به دیدگاه

ممنون بین 950 تا 1300 تغییر میکنه البته به cpu fan opt کانکتورشو وصل کردم!

فعال سازی ویرتو خیلی برام مهمه به نظرتون مشکل از کجاست؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز: 1.. فن سی پی یو رو در سوکت درست نصب کردید باید به سوکت (cpu fan )نصب کنید 2.. یک بار جامپر بایوس کلر رو در بیاورید و بعد از ریست بایوس دوباره در جای خود نصب کنید اگر بتونید یک عکس از تنظیمات بایوس قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد

در مورد اور اینتل اسمارت و لوسید ویرتو اگر در بایوس فعال شون نکرده باشید در موقع نصب درایور ارور میده

مادر برد من هم مدل مادر برد شماست اگر در تنظیمات بایوس مشکل دارید بگید با عکس راهنمایی کنم

لینک به دیدگاه

ممنون سوکت cpu fan کدوم هست پیداش نکردم!

از کدام صفحه advance؟

tpu - epu رو فعال کنم؟الان غیر فعال هستند

مین رو الان بستم به نظرتون نیازی به ریست بایوس هست؟تغییری ایجاد نکردم

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون سوکت cpu fan کدوم هست پیداش نکردم!

درود

دقیقا کنار همون چهارپینی هست که الان فن پردازنده رو بهش وصل کردید.دوتا چهار پین کنار هم داری بالای برد که باید به سمت راستی بزنی.

لینک به دیدگاه

ممنون تنظیمات lucid virtu در بایوس کجا هست پیدا نکردم

tpu epu رو فعال کنم؟ چیکار میکنن؟(ببخشید در مورد مین های اسوز اطلاعات کافی ندارم)

لینک به دیدگاه

سلام عکسهاشو براتون گذاشتم ای جی پی یو مولتی مونیتور رو هم اینیبل کنید موفق باشید

post-5898-0-89122200-1344796689_thumb.jpg

post-5898-0-15250200-1344796812_thumb.jpg

ویرایش شده توسط sh.m
لینک به دیدگاه

ممنون ولی مال من گزینه دومش auto نداره و بقیرو انجام دادم ولی هنوز همون ارور رو میده به نظرتون بایوس رو اپدیت کنم؟با همون فلش بک باید اپدیت کنم؟

http://www.8pic.ir/i...i0kb7p98v2o.jpg

ورژن بایوس 0703 هست

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

ممنون ولی مال من گزینه دومش auto نداره و بقیرو انجام دادم ولی هنوز همون ارور رو میده به نظرتون بایوس رو اپدیت کنم؟با همون فلش بک باید اپدیت کنم؟

http://www.8pic.ir/i...i0kb7p98v2o.jpg

ورژن بایوس 0703 هست

اون گزینه مقدار رم اختصاص داده شده به گرافیک داخل سی پی یو میباشد و تاثیری در نصب شدن یا نشدن درایور ندارد من مطمئن هستم اگر هر دو گزینه که براتون عکسهاشو گذاشتم اینیبل کنید درایور نصب میشه منهم همین مشکل رو داشتم در مورد بایوس این دو ورژن بایوس که توی سایت ایسوس هست مشکل داره من این ورژن رو ریختم

P8Z77-V PRO BIOS 1015 موفق باشید

ویرایش شده توسط sh.m
لینک به دیدگاه

ممنون من 100درصد مطمینم که تمامی تنظیمات رو انجام دادم در تنظیمات مشکلی نیست....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز شما وقتی تنظیمات در بایوس اعمال میکنید

Save&Exit را تایید میکنید ؟؟؟

ارور F1 مربوط به تنظیمات دیگر هم میشه نه فقط فن سی پی یو !

لینک به دیدگاه

بله سیو میکنم مشکل ارور حل شد سوکت رو به پایه درست نزده بودم الان فقط مشکل virtu هست

لینک به دیدگاه

ممنون میشم راهنماییم کنید چطور باید بایوس رو اپدیت کنم!

لینک به دیدگاه

داخل سایت ایسوس وارد بشید و آخرین نسخه بایوس را دانلود کنید. بعد نرم افزار all suite که شرکت ایسوس تهیه کرده و در داخل جعبه مادر برد هست رو نصب کنید . بعد از اون در قسمت update برید و بایوس رو آپدیت کنید . نکته اینه که شاید لازم باشه آپدیت کردن رو دوبار انجام بدید . برای یک سری از مارد برد های ایسوس لازمهه.

312kxs5139huvqhn27fb.jpg

phykxv402wdcx449zlq.jpg

myjyxlvfx5jssuvcngz0.jpg

لینک به دیدگاه

ممنون مشکل حل شد درست شد ولی چرا امتیاز کارت در امتیاز ویندوز کم شده

لینک به دیدگاه

دوستان فریم ریت در بازی ها هم تغییری نکرده و کاملا مشخصه که ضعیف تر شده مثلا وقتی یک بازی نصب میکنم دیگه نمیتونم فیلم ببینم گیر میکنه(مثلا مثلا بود) مشکل از کجاست؟اصلا مشکلی داره یا همینطوری هست؟دوستانی که دارن این مشکل رو مشاهده نکردن؟

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

این بدون virtu(سیم وصل به کارت) در حالت extreme 3dmark11

mb1fuw5b2rb8rfd3p8b1.jpg

این هم با virtu

offdpa0ezei7zwjl9ha.jpg

تست3dmark11 چیز دیگه ای نشون میده خیلی عجیبه!!

لینک به دیدگاه

همونطور که در عکس معلومه در این پنجره 3 گزینه وجود داره که تمامی بازی ها درون لیست هست این 3 گزینه(h-i-d) هرکدام برای چه هستند(اگر انتخاب شوند چی میشه؟چیکار میکنند؟)

v5gwz4re98qdfzzoq437.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

i یعنی از GPU داخل CPU استفاده کنه ( integrated )

D یعنی از کارت گرافیک استفاده کنه ( Dedicated)

H هم یعنی Hyperformance در این برنامه فعال باشه یا نه. که اگر فعال باشه از هردو GPU همزمان استفاده میکنه.

برای هر بازی جدید باید یه پروفایل بسازید و تست کنید ببینیند خوب کار میکنه یا نه

اگر بازی شما پروفایل نداشته باشه وقتی اجراش کنید از Hyperformance استفاده نمیکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو همون قسمت که عکسش رو گذاشتید ADD رو بزنید و فایل EXE مورد نظر رو انتخاب بکنید

لینک به دیدگاه

ممنون فقط برای من این سوال پیش اومده که چرا در nfs hot بدون ویرتو و با 6870 و همین تنظیمات 60 فریم میگرفتم ولی الان 50 فریم؟

ببشخید یک سوال دیگه مین شما هم موقع روشن شدن چند ثانیه اول چراغ هاش(قرمز ها ) روشن میشه و فن سیپیو خاموشه و بعدش فن با دور بالا راه میفته و کم کم سرعتش کم میشه؟

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...