رفتن به مطلب

یکسری سوال در مورد رم

Recommended Posts

سلام دوستان ممنون میشم به سوال های من پاسخ بدین:

1-بییشترین ولتاژی که میتونم به رم با سییو 3770k بدم چقدر هست(با صرف نظر از نوع خنک کننده رم)؟(مشکلی برای کنترلر پیش نیاد)

2-برای اینتل کم کردن تایمینگ بهتره یا افزایش فرکانس؟اگر افزایش فرکانس چطور باید فرکانس رو بالا ببرم؟با ضریب یا مثل amd تغییر بیس کلاک؟اگر ضریب میشه یکم راهنماییم کنید؟

یک سوال دیگه برای استفاده از بایوس فلش بک روی مین asus p8-z77 v pro باید فلش رو به کدام یو اس بی وصل کنم؟

ممنون

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1-همون 1.65 که در XMP هم هست و بیشتر از اون توصیه نمیشه.

2-افزایش فرکانس بهتره و باید رمهای با فرکانس بالا خرید کنید البته با تایمینگ معقول.مثلا 2000 با تاخیر 9 نه تاخیر 11.فرکانس رو از طریق پروفایل XMP میتونید فعال کنید.اصلا بیس کلاک رو بالا نبرید چون سیستم ناپایدار میشه و از طرفی چون تمامی فرکانس ها با همین فرکانس فیکس میشه بالا بردن این فرکانس توصیه نمیشه و میتونه در بلند مدت مشکل ساز بشه.

لینک به دیدگاه

ممنون من برای اوور تغییر بیس کلاک یا ضریب رو پرسیدم(و کلا سوال ها رو)

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

دوستان کسی نمیدونه؟اگر مقاله ای در رابطه با اوور رم(بدون دستکاری بیس کلاک)میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گفتم خدمتتون که با پروفایل X.M.P میشه و با تغییر نسبت fsb:Dram هم میشه.البته باید رمتون فرکانس بالا باشه.مثلا نمیشه 1333 رو بذاری رو1600 یا بیشتر اور کنی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...