رفتن به مطلب

با این هارد دیسک با درجه سلامتی اورژانسی چه کنم؟

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سوالم در رابطه با کاهش سلامتی فاجعه هارد دیسک در عرض دو سه روز و نهایت یک هفته س.و اینکه چه باید کنم ؟ تعمیر یا دور انداختن؟

در ادامه با اجازه ، لازمه توضیح کامل بدم ، حوصله بفرمایید لطفاً ؛

هارد دیسکی دارم به ظرفیت ۲ ترا که برای آرشیو و بایگانی فایل هام و نصب و تست بازی هم استفاده میکنم. طی چند روز اخیر ، و حین کپی چند فایل خاص گیم ،هی مکرر پیام 

Data error (Cyclic redundancy check)

میداد و کپی نمیشد ، با تجربه شخصی ، مشکوک به سلامتی و بد سکتور شدم و در برنامه Hard Disk Sentinel با نهایت تعجب دیدم که یکروزه و بعد این پیام خطا، سلامتی از ۹۶ درصد همیشگی به ۹۳ رسیده(طبق تصویر ضمیمه از برنامه )

327936490_Hddhealth.thumb.JPG.aa2bc3b0b57eeae8118fcb154705e5f8.JPG

ناچار به تست سطح کامل هارد  (Surface Test) با برنامه جامع Paragon Hard Disk Manager شدم و نگرانی کاهش مجدد سلامتی در پی این تست رو هم داشتم. الغرض ، بعد ۶ ساعت تست فوق ، که تازه تقریبا ۷۰ درصد کار انجام شده بود ، کلی bad block پیدا کرد (حدودا ۷۰ تا در شرایط ۷۰ درصد انجام شده) !!! (طبق کلیپ ضبط شده که ضمیمه کردم) ، با عناوین
Bad block found started at offset ...
که offset رو متوجه نشدم شروع بخش ایراد دار و ادامه ش هست یا دونه دونه بدسکتوره؟

ویدیوی کوتاه از نتیجه ناکامل تست سطحی هارد

جالب اینکه برگشتم برای کنترل مجدد سلامتی به برنامه Sentinel ،دیدم که بله طی این چند ساعت تست و ۷۰ درصد task ، اینبار از ۹۰ به ۸۰ تنزل کرده یهو ۱۰ درصد ناقابل بخاطر این تست.(همون تصویر بالا و در ادامه نمودار ).

برای جلوگیری از تنزل مداوم سلامتی خواستم تست رو متوقف کنم که دیدم اصلا خودش متوقف هست و بعد مدت طولانی ،نمودار پیشرفت کار از اون مقدار قبلی ساکنه و تکون نخورده که توفیق اجباری شد برای کنسل کامل تست.

ولی میخواستم در صورت تکمیل شدن کار و مشخص شدن کامل مکان های معیوب ،  بخش های حاوی بدسکتور رو دور ریز کنم و پارتیشن بندی خاص انجام بدم که هم هارد استفاده بشه هم سلامتی پایین نیاد. (قبلا هم روی یکی دیگه از هاردهام با برنامه acronis که متوجه بدسکتور شده بودم ۱۰ مگ آخر رو کنار گذاشتم و بقیه ش همین الانم استفاده میکنم). منتها با توقف اجباری تست بعلت بالا، بقیه بخشهای ایراد متوجه نخواهم شد کجاست و البته همچنان offset رو که اصطلاح حرفه ای هست اطلاع ندارم یعنی چی دقیقا.

حالا چکار میتونم بکنم با این هارد با این اوضاع و راه چاره دارد یا خیر؟

ممنونم.

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت استارتر محترم

خلاصه بگم خدمتت

شما بایستی هارد رو به یه مرکز کلینیک هارد معتبر ببری که دستگاه PC3000 که گرون قیمت هست و ساخت کشور روسیه هستش داشته باشه

هاردتون به راحتی قابل تعمیر هست.

پیشنهاد میکنم اصلا خودتون دست کاری نکنین که خرابتر میشه.

اگه تهران هستین بفرمایید تا راهنماییتون کنم پیشه

بهترین تعمیر کار ایران

هومن نور محمدی.

🙂

ویرایش شده توسط behy
لینک به دیدگاه

تا بیشتر درگیر تست بشی و هارد کارکنه ، بیشتر آسیب میبینه و احتمال برگشت فایلها کمتر میشه

اگه اطلاعاتتون مهمه براتون بهش دست نزنید و ببرید به مراکزی که کار ریکاوری انجام میدن و دستگاه های مرتبط بهش رو دارن نه صرفا یه نرم افزار ریکاوری

لینک به دیدگاه

با سلام و عرض ادب. بنده هم یه هارد 3 ترا دارم که مشکل بدسکتور داشت و با نرم افزار hard disk sentinel که شما هم دارید کاملا مشکل را ایزوله کردم به این صورت که هارد مورد نظر را انتخاب کنید و  وارد قسمت surface test بشید و گزینه disk repair(read test with sector repair) را انتخاب کنید و اجازه بدید تست کامل انجام بشه در این تست احتمال از دست رفتن دیتا بسیار پایین هستش. یه عکس از هارد خودم قرار میدم که الان 3 سال هست بعد از این repair در حال کار بدون مشکل هستش. عکس هم قرار میدم فقط اینکه برگاتون نریزه. البته بنده فقط پیشنهاد دادم که اگر مایل بودید انجام بدید.

image.thumb.png.fca3931aa2ed1f1df04f0867f69efdec.png

ویرایش شده توسط pedi9004
لینک به دیدگاه

کابل ساتا رو عوض کنید با یک پاور دیگه اگر دارید تست کنید ، یه بار هارد رو فرمت سطح پایین کنید

لینک به دیدگاه

سلام با برنامه low level فرمت کن ( تیک کویک رو بردار ) یا درصد کمی بالاتر میره یا همونجوری یا حتی ممکنه کمتر بشه اگه خراب باشه

ولی ۸۰ درصدم درصد بالاییه هنوز بعیده حالا حالا ها چیزیش بشه

لینک به دیدگاه

سلام وقتی پیغام 

Data error (Cyclic redundancy check)   میده یعنی هارد در خواندن و نوشتن دیتا  دچار مشکل هستش -هر چقدر با نرم افزارهای اینترنتی هاردتون رو دستکاری کنید سلامت هارد پایین میاد و هارد بدتر میشه -اگه تهران هستید ببرید پاساژ نور زیر طبقه همکف اقای جواد سوری  -از تمامی تعمیرکاران هارد قیمت پایینتری میگیره ولی کارش درسته   -شماره مغازشون   02188942916  -02188942917

14 ساعت قبل، behy گفته است:

سلام خدمت استارتر محترم

خلاصه بگم خدمتت

شما بایستی هارد رو به یه مرکز کلینیک هارد معتبر ببری که دستگاه PC3000 که گرون قیمت هست و ساخت کشور روسیه هستش داشته باشه

پیشنهاد میکنم اصلا خودتون دست کاری نکنین که خرابتر میشه.

اگه تهران هستین بفرمایید تا راهنماییتون کنم پیشه

بهترین تعمیر کار ایران

هومن نور محمدی.

🙂

جناب همومن نور محمدی تعمیرکار خوبی هستش از دوستان نزدیک بنده هم هستش ولی بین تعمیرکاران بالاترین دستمزد رو میگیره -زنگ زدم بهش میگم هارد 4 ترا اینترنال چند میگیری تعمیر کنی میگه   1200  هزینه تعمیرش میشه !!!!!!!!!!!!!!    همون هارد رو دادم پاساژ نور پیش جواد سوری با 300 هزار تومن تعمیرش کرد !!!!!!!!!  هومن نور محمدی  ادم خیلی خیلی دندون گردی هستش  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
8 دقیقه قبل، NASABAM گفته است:

سلام وقتی پیغام 

Data error (Cyclic redundancy check)   میده یعنی هارد در خواندن و نوشتن دیتا  دچار مشکل هستش -هر چقدر با نرم افزارهای اینترنتی هاردتون رو دستکاری کنید سلامت هارد پایین میاد و هارد بدتر میشه -اگه تهران هستید ببرید پاساژ نور زیر طبقه همکف اقای جواد سوری  -از تمامی تعمیرکاران هارد قیمت پایینتری میگیره ولی کارش درسته   -شماره مغازشون   02188942916  -02188942917

جناب همومن نور محمدی تعمیرکار خوبی هستش از دوستان نزدیک بنده هم هستش ولی بین تعمیرکاران بالاترین دستمزد رو میگیره -زنگ زدم بهش میگم هارد 4 ترا اینترنال چند میگیری تعمیر کنی میگه   1200  هزینه تعمیرش میشه !!!!!!!!!!!!!!    همون هارد رو دادم پاساژ نور پیش جواد سوری با 300 هزار تومن تعمیرش کرد !!!!!!!!!  هومن نور محمدی  ادم خیلی خیلی دندون گردی هستش  

آره دندون گرد که هستش خداییش 😃😃😃

ولی تجهیزاتش از همه بیشتره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مشخصا مشکل از کابل دیتا یا پاور هست.

اول کابل دیتا رو عوض کنید و اگر در فرایند کپی باز هم مشکلی بود، مشکل از برق رسانی و پاوره

لینک به دیدگاه

لازمه چند نکته عرض کنم که هم جواب همه دوستان راهنمایی کننده رو یکجا داده باشم و هم  ، نوع مشکل مشخص و درک درست بشه
بعلاوه سوالهام ، پس اینطوری بگم که ؛

۱) این هارد ۲ ترا سیگیت رو با یه هارد ۲ ترا توشیبا ، سال ۹۸ و دست دو با گارانتی شرکتی دو ساله گرفتم که اون اوایل با تست سطحی کامل و دقیق ، متوجه شدم که ۱۰ مگ آخر توشیبا بدسکتوره و به اون شرکتم زنگ زدم گفتم و گفتن بفرست و گفتم نمیخاد و دور ریز میکنم و بقیه استفاده میکنم ، منتها این سیگیت چون بلافاصله بعد استفاده در محیط ویندوز نوع پارتیشن بندی mbr یا gpt سوال کرد و زدم gpt و بخیال خودم این دیسک آکبند باقیمانده در انبار هست وگرنه این سوالو نمیپرسید ، فقط به اسکن چک دیسک معمولی بسنده کردم ، و بعد ۳ سال که سیستم نیاز به درایو اضافه پیدا کرد ، ۷ ماهه رو سیستمه بشکل bitlock شده کل درایو - و الان ایرادش بالا اومده و ظاهراً تعمیری یا ریفربیشدی چیزی بوده و باید تست کامل میشد ولی از اون یکی مطمئنم.(ضمنا دقیقا همین سیگیت ۲ ترا همین مدل رو سیستمه که اونو ۸ سال پیش آکبند  گرفتم و درجه سلامتی ۱۰۰٪ تکون نخورده.) موارد روی سیستمم کامل میگم

Ssd 256

Seagate 2tb اصلی

سیگیت 2ترا آرشیوی

توشیبا 2ترا آرشیوی

۲) مشکل کپی فقط در یک فایل پرحجم dlc گیم به سایز ۳ گیگ بود که کپی نمیکرد و ظاهراً تو اون قسمت bad block گیر افتاده بود نه اینکه مشکل کپی ، همه گیر و کل درایو باشه. که کل ۹۰۰ گیگ فایل هامو به توشیبا ۲ ترا انتقال دادم الان.

۳) الان ۲ ترا سیگیت مذکور ، فرمت با NTFS به شکل primary و Active هست که این تست سطحی رو در این حالت فرمت شده انجام دادم که هی سلامتی با تست  بیشتر ، میاد پایین و بعلت اینکه نامطمئن از شرایطش بودم فایل هامو کشیدم بیرون و اون یکی هارد.

۴) نهایتا الان در شرایطی که فرمت شده و تست مداوم ، درجه سلامتی شو میاره پایین ، حاضر نیستم ادامه بدم و اگر تعمیر لازمه ، چه نوع تعمیری هست ؟ 
و من شهرستانم و دسترسی به مراکز معتبر ندارم مگر ارسال که اونم ، حمل و نقل بد ، بدسکتور اضافی ایجاد کنه فاجعه میشه .باز هم مگر ، مرکز استانمون جایی چیزی خودم ببرم که اونم اطلاع ندارم.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 03:00، behy گفته است:

اگه تهران هستین بفرمایید تا راهنماییتون کنم

ضمن تشکر ، خیر . بند ۴ گفته هامو لطفاً بخونین

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 03:00، behy گفته است:

چه نوع تعمیریه؟ فیزیکی یا نرم افزاری؟اگه  فیزیکیه دخلش نیاد؟ خخخ. ضمناً چه میکنن براش؟ و هزینه ایشون ظاهراً بالاس؟ علت این مشکل ، دست دو تعمیری حدس میزنم خودم که تست کامل نکردم درسته ؟ که تو نوشته هام ذکر کردم. اونوقت تعمیری تعمیری ، به توان دو چه شود؟؟؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 04:08، Yosef Faraji گفته است:

بیشتر درگیر تست بشی و هارد کارکنه ، بیشتر آسیب میبینه و احتمال برگشت فایلها کمتر میشه

سلام . ممنون از کمک تون. بند ۳ بخونین لطفاً اون شکلیه الان.

اگه اطلاعاتتون مهمه براتون بهش دست نزنید

انتقال داده شد به هارد دیگه طبق گفته هام.

ببرید به مراکزی که کار ریکاوری انجام میدن

بند ۴ نکات. ضمناً همونطوری که از دوستمون پرسیدم از شما هم میپرسم ، هزینه و امکان خرابی مجدد؟  در شرایطی که حدس میزنم قبلا تعمیری بوده تست کامل و دقت نکردم.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 04:35، pedi9004 گفته است:

ایزوله

یعنی چی؟ برنامه بخش مشکل دار رو مارک کرده یعنی و اون بخش رایت و خواندن انجام نمیشه منظور اینه؟

در این تست احتمال از دست رفتن دیتا بسیار پایین هستش.

اول بند ۲ گفته هامو بخونین.بعدش بپرسم چطوری ؟ مگه تست خواندن ، مشابه تست سطحی ، آسیب رسان نیست؟ 

فقط پیشنهاد دادم که اگر مایل بودید انجام بدیدن

در شرایطی که فرمت شده و تست مداوم ، درجه سلامتی شو میاره پایین ، حاضر نیستم ادامه بدم

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 10:03، Hamed.Madadi گفته است:

کابل ساتا رو عوض کنید با یک پاور دیگه اگر دارید تست کنید ، یه بار هارد رو فرمت سطح پایین کنید

بند ۲ بخونین لطفاً که ذکر کردم اونجا و فکر نمیکنم از ساتا یا پاوره. فرمت سطح پایین چه کمکی میکنه؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 10:54، میلاد بهرامن گفته است:

برنامه low level فرمت کن ( تیک کویک رو بردار

چه کمکی میکنه؟ ضمناً فرمت سطح پایین چه فرمتی میکنه یعنی؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 10:54، میلاد بهرامن گفته است:

۸۰ درصدم درصد بالاییه هنوز بعیده حالا حالا ها چیزیش بشه

حاضر به ریسک نیستم (بند ۴) -- و با ذکر این نکته که تو تستی که انجام دادم ۶ ساعته و ۷۰ ٪ کار ، ۱۰ درصد سلامتی کم کرد که ادامه ش با فرمت مذکور شما یا هر تست دیگه ای وحشتناک بنظر میرسه و ...

23 ساعت قبل، NASABAM گفته است:

اگه تهران هستید

سلام . نه تهران نیستم و بند ۴ بخونین لطفاً.

23 ساعت قبل، NASABAM گفته است:

میگه   1200  هزینه تعمیرش میشه !!!!!!!!!!!!!!    همون هارد رو دادم پاساژ نور پیش جواد سوری با 300 هزار تومن

فاجعه س دستمزد ایشون که !!! ۴ برابر همونجور که ۴ ترا هس.خخخ.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

مشخصا مشکل از کابل دیتا یا پاور هست

سلام. بند ۲ نکاتم بخونین لطفاً.نه فکر کنم با اون اصاف ذکر شده.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

یعنی چی؟ برنامه بخش مشکل دار رو مارک کرده یعنی و اون بخش رایت و خواندن انجام نمیشه منظور اینه؟

اول بند ۲ گفته هامو بخونین.بعدش بپرسم چطوری ؟ مگه تست خواندن ، مشابه تست سطحی ، آسیب رسان نیست؟ 

در شرایطی که فرمت شده و تست مداوم ، درجه سلامتی شو میاره پایین ، حاضر نیستم ادامه بدم

بند ۲ بخونین لطفاً که ذکر کردم اونجا و فکر نمیکنم از ساتا یا پاوره. فرمت سطح پایین چه کمکی میکنه؟

اول از همه سلام! دوم اینکه شما برنامه را دارید توضیحات را می توانید مطالعه کنید. در برنامه ذکر شده برنامه هارد را مجبور به اصلاح یا جا به جایی سکتور مشکل دار با سکتورهای سالم ذخیره میکنه و نوشته شده ریسکش از بین رفتن دیتا خیلی کم است و تنها جایی که ممکن است مشکلی برای دیتاش به جود اید همان قسمت های بد سکتور است که در انتهای کار لیست دیتاهای مورد دار مشخص می شود که باز هم امکان تخریب زیاد نمی باشد. شما می فرمایید حاضر به ریسک نیستید اما هر کجا برای تعمیر مراجعه کنید 100 درصد با مسئولیت خود شما هارد را تعمیر می کند و می گوید که امکان خرابی بیشتر و قطعا کاهش سلامتی هارد وجود دارد.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 19:06، behy گفته است:

آره دندون گرد که هستش خداییش 😃😃😃

ولی تجهیزاتش از همه بیشتره.

تجهیزات  ؟  اتفاقا چیز خاصی نداره یه pc3000  روسی داره با یه mrt  چینی  داره - که همه تعمیرکارهای هارد هر دو رو دارن 

ویرایش شده توسط NASABAM
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه هارد رو تهران بفرستید همون توی حمل و نقل هد هارد اسیب میبینه و هارد دیگه شناسایی نمیشه  no detect  میشه !!!!!!!!!!!!   تعمیرکار های هارد توسط دستگاه  pc 3000   یا mrt  هارد رو نرم افزاری درست میکنن -داخل هارد رو باز نمیکنن و قطعه ای از روش بر نمیدارن  

پیشنهاد من اینه که  دیتای هارد رو خالی کنید و هارد رو با همین وضعیت بفروشید بره که تا چند وقت دیگه هارد no detect  میشه   (هزینه تعمیرش زیاده ارزش تعمیر نداره ) 

ویرایش شده توسط NASABAM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، NASABAM گفته است:

تجهیزات  ؟  اتفاقا چیز خاصی نداره یه pc3000  روسی داره با یه mrt  چینی  داره - که همه تعمیرکارهای هارد هر دو رو دارن 

شما ندیدید انگار

کلین روم داره

2 تا هم PC3000 داره

از نظر فنی هم از همه غنی تره

ایشون انقدر قوی هستش تو کار که خدارو هم بنده نیست

پسر خاله بنده هم نیست که ازش دفاع کنم

ولی حقیقت رو بنده همیشه چاشنی کار قرار میدم

اتقافا با ایشون چند سال هست اختلاف هم دارم

آرشیو بردی که اون داره هیچ کسی تو ایران نداره

بنده دیدم که میگم

همسایه بنده بوده عزیز

ویرایش شده توسط behy
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

سلام . ممنون از کمک تون. بند ۳ بخونین لطفاً اون شکلیه الان.

انتقال داده شد به هارد دیگه طبق گفته هام.

بند ۴ نکات. ضمناً همونطوری که از دوستمون پرسیدم از شما هم میپرسم ، هزینه و امکان خرابی مجدد؟  در شرایطی که حدس میزنم قبلا تعمیری بوده تست کامل و دقت نکردم.

سلام

اگه اطلاعاتتون انتقال داده شده که نیازی نیست چون من از نظر ریکاوری گفتم و درمورد خرابی و اطمینان بعد از تعمیر نمیدونم چقدر قابل اعتماده

به نظرم اگه با قیمت کم تعمیر بشه و برای کارای جانبی استفاده داره براتون نگهش دارید ، درغیر اینصورت بیخیال هارد بشید بهتره

یه سوالی هم داشتم درمورد PC3000 یا ابزارای ریکاوری ، این دستگاه ها چه قابلیتی داره که باعث میشه احتمال برگشت فایل ها بیشتر بشه نسبت به نرم افزار ؟ کسی اطلاعی داره ؟

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، pedi9004 گفته است:

ریسکش از بین رفتن دیتا خیلی کم است

الان که گفتم ، دیتا انتقال داده شده و فرمت شده- برای استفاده مجدد ، نگرانم هم از بابت دیتایی که جدید بریزم روش هم از اونور هی سلامتی بیاد پایین. خصوصا با گیم و بعلاوه دیفراگ که انجام میدم. ولی استفاده آرشیو و بدون تحت فشار اضافی نمیدونم ، بازم پایین میاد؟

امکان خرابی بیشتر و قطعا کاهش سلامتی هارد وجود دارد.

عجب !!! فکر نمیکردم این دستگاه و این روش ، هم ریسک داره عین تست نرم افزار.

100 درصد با مسئولیت خود شما هارد را تعمیر می کند و می گوید که امکان خرابی بیشتر و قطعا کاهش سلامتی هارد وجود دارد

آره خب اینو مطلعم دیگه.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، NASABAM گفته است:

هارد رو تهران بفرستید همون توی حمل و نقل هد هارد اسیب میبینه

بله خب مطلعم و خودمم تو اون نکاتم ذکر کردم که فاجعه مجدد میشه مگر مرکز استان ، مرکز معتبری سراغ بگیرم.

تعمیرکار های هارد توسط دستگاه  pc 3000   یا mrt  هارد رو نرم افزاری درست میکنن -داخل هارد رو باز نمیکنن و قطعه ای از روش بر نمیدارن  

خب اگه اینطوره که اون توصیه دوست عزیز به استفاده از روش تعمیر نرم افزاری برنامه hard disk Sentinel جوابگو باشه که بهتره ؟ ولی نمیدونم برای الان که فرمت شده و تر و تمیزه و از نو دیتا بریزم، کاربرد داره؟ آخه به محض ریختن دیتا ، بخشی تلپی بره اون قسمتها نوشته بشه ، که بازم همین آش و کاسه س !!! البته تو تست سطحی برنامه پاراگون نوشته بود ، برنامه اون بخشها رو مارک میکنه و سیستم عامل رو مطلع میکنه و مانع ریخته شدن دیتا اون قسمتا میشه منتها خب قبلا هم گفتم که تست بخاطر گیری که هارد داره تکمیل نمیشه که کامل همه بخشها رو شناسایی و ویندوز رو مطلع کنه.

پیشنهاد من اینه که  دیتای هارد رو خالی کنید و هارد رو با همین وضعیت بفروشید بره که تا چند وقت دیگه هارد no detect  میشه   (هزینه تعمیرش زیاده ارزش تعمیر نداره ) 

دیتا خالیه گفتم و فرمت مجدد شده - راستش خودمم این فکرو کردم بفروشم منتها آیا میتونم wipe data کنم از بابت سکیوریتی ، یا پاین میاد سلامتی؟ و مهمتر اینکه ، مگه طرف مقابل که میخره ، نمیبره تست کنه ؟ که مشخص میشه دیگه!

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است:

قیمت کم تعمیر بشه و برای کارای جانبی استفاده داره براتون نگهش دارید

قیمت که دوستان میگن کم نیست / استفاده که آره جانبیه و قبلا هم گفتم آرشیویه بعلاوه نصب و تست گیم.

درغیر اینصورت بیخیال هارد بشید بهتره

شما هم توصیه تون به فروشه؟ تست میکنن ایرادشو در میارن خب برمیگرده ور دل خودم.

درمورد PC3000 یا ابزارای ریکاوری ، این دستگاه ها چه قابلیتی داره که باعث میشه احتمال برگشت فایل ها بیشتر بشه نسبت به نرم افزار ؟ کسی اطلاعی داره ؟

تاکیدا بنده هم همین سوال دوستمونو دارم چه کار میکنه این دستگاه مگه؟

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

الان که گفتم ، دیتا انتقال داده شده و فرمت شده- برای استفاده مجدد ، نگرانم هم از بابت دیتایی که جدید بریزم روش هم از اونور هی سلامتی بیاد پایین. خصوصا با گیم و بعلاوه دیفراگ که انجام میدم. ولی استفاده آرشیو و بدون تحت فشار اضافی نمیدونم ، بازم پایین میاد؟

عجب !!! فکر نمیکردم این دستگاه و این روش ، هم ریسک داره عین تست نرم افزار.

آره خب اینو مطلعم دیگه.

ببینید فرمت کردن که مشکل ارور و سکتور ضعیف رو از بین نمیبره. اگر امکانشو دارید و می خواین خیالتون راحت باشه اول دیتا را جای دیگه بریزید و بعد به همون صورت که گفتم کار repair رو انجام بدید ممکنه سلامت عددی هارد پایین بیاد اما اگر بتونه مشکل را حل کنه عمر هارد بسیار بالاتر میره و می تونید با خیال راحت تر ازش استفاده کنید. شما روی عدد سلامت حساس شدید اما در نظر بگیرید که برای فروش هم هر کس بخواد بخره یه تست ساده بکنه هارد را مرجوع می کند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...