رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید رم ۶۴

Recommended Posts

با درود خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز

مشخصات سیستمم 

میخوام رم رو ارتقا بدم به ۶۴ گیگ 

amd 3600xt شاید بعدا ارتقا بدم اگه احساس نیاز کردم 

xfx 6900xt

دوتا رم ۸ گیگ ۳۲۰۰ 

مادربورد هم ایسوس x570-p

درسته برای سرگرمیه ولی خب هنگام استفاده از stable diffusion رم کم میاره برای استفاده از بعضی از ابزارها وقتی رزولوشن بالاتر هم انتخاب میکنم ارروهایی میده که حتی بالای ۶۴ گیگ رم لازم داره 

رم چه مارکی بگیرم که و چه باسی 

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

درود
64 زیاده عزیز
مگ با چ نرم افزاری کار میکنی کگ 64 گیگ رم لازم داره؟!!!
ب نظرم ب فکر 32 گیگ باش
اگر میخوای در اینده بری سراغ مادربردی بری ک ddr 4 ساپورت میکنه ته تهش اگر اشتباه نکنم 3200 میتونی باس برداری منظور سری 12 اینتل و سری 5 ای ام دی هست
بعد از اون میشه ddr 5 ک سری 7 ای ام دی و سری 13 اینتل هست
بهترین و مچ ترین هم با باندل amd کورسیر  و gskill هست
اینتل هم در ساپورت مارک رم مشکلی نداره 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

درود
64 زیاده عزیز
مگ با چ نرم افزاری کار میکنی کگ 64 گیگ رم لازم داره؟!!!
ب نظرم ب فکر 32 گیگ باش
اگر میخوای در اینده بری سراغ مادربردی بری ک ddr 4 ساپورت میکنه ته تهش اگر اشتباه نکنم 3200 میتونی باس برداری منظور سری 12 اینتل و سری 5 ای ام دی هست
بعد از اون میشه ddr 5 ک سری 7 ای ام دی و سری 13 اینتل هست
بهترین و مچ ترین هم با باندل amd کورسیر  و gskill هست
اینتل هم در ساپورت مارک رم مشکلی نداره 

مادربورد الانم ddr4 ساپورت میکنه

مادربورد رو دیگه ارتقا نمیدم به این زودیا

این سری am4  با پردازنده ۳۶۰۰ چه باسی رو میتونم انتخاب کنم فکر کنم باس ۳۶۰۰ خوب باشه؟

برای استفاده‌ از stable diffusion  وقتی عکس با رزولوشن بالا میسازی و تیک های رزولوشن رو هم میزنی مینویسه مموری کافی نیست ، درسته همینجور تفریحیه و میدونم زیاد استفاده هم نمیکنم، ولی متاسفانه اخلاقم همینجوریه میدونم اخرش میرم ۶۴ میگیرم

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

این سری am4  با پردازنده ۳۶۰۰ چه باسی رو میتونم انتخاب کنم فکر کنم باس ۳۶۰۰ خوب باشه؟

برای استفاده‌ از stable diffusion  وقتی عکس با رزولوشن بالا میسازی و تیک های رزولوشن رو هم میزنی مینویسه مموری کافی نیست ، درسته همینجور تفریحیه و میدونم زیاد استفاده هم نمیکنم، ولی متاسفانه اخلاقم همینجوریه میدونم اخرش میرم ۶۴ میگیرم

Gskill trident-z 3200mhz 64gb(2*32gb)

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۹ در 10:01، yasin1380 گفته است:

Gskill trident-z 3200mhz 64gb(2*32gb)

جی اسکیل قیمتشون تو سایتها حدود یک و نیم دو تومن بالاتر از کورسیر در میاد، ارزششو داره ؟

از نظر کیفیت ساخت یا پارامترهای دیگه چه برتری داره نسبت به بقیه، من بجز تایمینگ و باس زیاد سردر نمیارم از مسائل فنیش

نظرتون در مورد ocpc چیه که باس ۳۶۰۰ هم داره قیمت ارزونتری داره ، رم الانم از همین مارک ocpc هست مشکلی باهاش نداشتم 

لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

جی اسکیل قیمتشون تو سایتها حدود یک و نیم دو تومن بالاتر از کورسیر در میاد، ارزششو داره ؟

از نظر کیفیت ساخت یا پارامترهای دیگه چه برتری داره نسبت به بقیه، من بجز تایمینگ و باس زیاد سردر نمیارم از مسائل فنیش

نظرتون در مورد ocpc چیه که باس ۳۶۰۰ هم داره قیمت ارزونتری داره ، رم الانم از همین مارک ocpc هست مشکلی باهاش نداشتم 

کورسیر نورپردازی بهتری داره     جی اسکیل هیت سینک بهتری داره البته جی اسکیل فکر کنم گارانتی مادام العمر داره که هرچند خیلی هم مهم نیست  خرابی رم به شدت کمه

درکل تفاوت خاصی ندارن

ocpc رو پیشنهاد نمیکنم

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

سلام،

وقت به خیر.

اگر overclock نمی‌کنید و تنها از حالت XMP استفاده خواهید کرد، برای شما هیچ تفاوتی ندارد سازنده حافظه چه شرکتی باشد.

حافظه‌های شرکت Corsair به اندازه کافی با کیفیت هستند. پیشنهاد می‌کنم بگردید و از سازنده‌هایی مانند Kingston ،G.Skill، Corsair، Micron مناسب‌ترین حافظه را خریداری فرمایید. به هنگام خرید کافی است تعادل بین سرعت بیشتر، زمان تاخیر کمتر و قیمت کمتر را حفظ نمایید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۹ در 02:30، arvin_393 گفته است:

من فکر میکردم مموری کافی نیست یعنی حافظه گرافیک کمه
اینطور نیست؟

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، sinatak گفته است:

اینطور نیست؟

راستش من فکر میکنم مینویسه رم کافی نداره، وگرنه باید مینوشت vram ، الان مینویسه مموری کافی نیست براتم حسابش میکنه میگه اینقدر مموری اینجا اشغال شده اینقدر اینجا اینقدرم الان لازمه برای اینکار 

فکر نمیکنم منظورش به vram باشه چون یه موقع هایی عدد هایی مثل ۲۰ ۳۰ یا حتی ۶۴گیگ به بالا میده ، هیچ گرافیکی اینقدر وی رم نداره ، گرافیک خودم 6900xt هستش و ۱۶ گیگ vram  داره، کم نیست !

شما هم با هنگ روبرو میشی ؟ من یه موقع چک پوینتارو عوض میکنم یا اینکه شروع میکنم به جنریت کامپیوتر میره تو کرش بیشتر موقعها مجبورم با گرفتن کلید پاور خاموشش کنم، نمیدونم از پاورمه یا سی پی یو یا رم یا مشکل نرم افزاریه ؟ 

من بخاطر ساپورت نکردن rocm  از ویندوز رفتم روی اوبونتو البته روی یه اس اس دی معمولی نصبش کردم 

این ای ام دی و rocm  هم شده بلای جون چند روز درگیرش بودم تا درست نصبش کردم برای rvc هم مشکل دارمچند روز پیش بعد چندبار امتحان نصبش کردم از gpu پشتیبانی میکرد روز بعدش اومدم یه برنامه دیگه نصب کنم برای جداسازی صدا از اهنگ موقع نصب پیشنیازها اومد باز گرافیک انویدیا و cuda  و اینارو نصب کرد باز کلی درگیر درست کردنش بودم ، الان هرکاری میکنم باز rvc  از gpu  پشتیبانی نمیکنه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۳/۲۰ در 18:17، +Wise+ گفته است:

سلام،

وقت به خیر.

اگر overclock نمی‌کنید و تنها از حالت XMP استفاده خواهید کرد، برای شما هیچ تفاوتی ندارد سازنده حافظه چه شرکتی باشد.

حافظه‌های شرکت Corsair به اندازه کافی با کیفیت هستند. پیشنهاد می‌کنم بگردید و از سازنده‌هایی مانند Kingston ،G.Skill، Corsair، Micron مناسب‌ترین حافظه را خریداری فرمایید. به هنگام خرید کافی است تعادل بین سرعت بیشتر، زمان تاخیر کمتر و قیمت کمتر را حفظ نمایید.

ممنون از راهنماییتون 

فقط یه سوال پردازنده های رایزن بخصوص این پردازنده من 3600xt  تا چه باسی از رم رو ساپورت میکنه ، مدل مادربوردم زده تا 5100 توی حالت اورکلاک ، پردازنده تو سایتش زده up to 3200 

من آخر ساپورت رم amd سر درنیاوردم 

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

ممنون از راهنماییتون 

فقط یه سوال پردازنده های رایزن بخصوص این پردازنده من 3600xt  تا چه باسی از رم رو ساپورت میکنه ، مدل مادربوردم زده تا 5100 توی حالت اورکلاک ، پردازنده تو سایتش زده up to 3200 

من آخر ساپورت رم amd سر درنیاوردم 

سلام،

وقت به خیر. خواهش می‌کنم.

فرکانس 3200 مگاهرتز فرکانس ایمن و مورد تایید شرکت سازنده پردازنده است، یعنی در این فرکانس احتمال بروز مشکل در نصب و راه‌‌‌اندازی قطعات اندک است. با این حال اگر سخت افزار مناسب و تخصص کافی را دارا باشید، می‌توانید فرکانس حافظه را به مقادیر بیشتری افزایش دهید.

پیشنهاد می‌کنم اگر حافظه با فرکانس بیش از 3200 مگاهرتز (برای نمونه 4000 مگاهرتز) با قیمت مناسب و رقابتی با حافظه‌های با فرکانس 3200 مگاهرتز یافتید، در خرید آن شک نکنید. به دلیل توانایی چیپست این حافظه‌ها، می‌توان در صورت راه‌اندازی آن‌ها در فرکانس کمتر (3200MHz)، زمان تاخیر را کاهش داد که تاثیر بسزایی در افزایش سرعت اجرای محاسبات عددی (و حتی  افزایش نرخ پردازش تصویر در بازی‌ها) توسط رایانه‌تان را دارد.

لینک به دیدگاه

سلام من 2x16 lexar 3600 خریدم چند هفته پیش 4 و خورده ای.  مدل بهتری با توجه به قیمت پیدا نکردم. از اینجا خرید کردم 

خرید و قیمت رم لکسار مدل Hades RGB DDR4 (2x16GB) 3600Mhz CL18 32GB ا RAM LEXAR Hades RGB DDR4(2x16GB) 3600Mhz CL18 32GB | ترب (torob.com)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۳/۲۰ در 19:29، sinatak گفته است:

اینطور نیست؟

دوست عزیز شما به نتیجه ای رسیدی در مورد این مشکل؟ من هنوز رم نخریدم که بدونم مشکل از رممه یا وی رم

گرافیکم ۱۶ گیگ وی-رم داره ولی توی اپ اسکیل بالای ۱.۵ برابر یا رزولوشن های بالا ( نه خیلی بالا حتی متوسط )مشکل دارم

موندم چکار کنم اگه رم زیاد تاثیر نداره خرجش نکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

دوست عزیز شما به نتیجه ای رسیدی در مورد این مشکل؟ من هنوز رم نخریدم که بدونم مشکل از رممه یا وی رم

گرافیکم ۱۶ گیگ وی-رم داره ولی توی اپ اسکیل بالای ۱.۵ برابر یا رزولوشن های بالا ( نه خیلی بالا حتی متوسط )مشکل دارم

موندم چکار کنم اگه رم زیاد تاثیر نداره خرجش نکنم

یه تجربه ای من خدمتتون بگم از رم 64

خودم الان 64 دارم و 4 اسلات 16 گیگ با فرکانس 3466 هست. قبلش رم هام 32 گیگ با فرکانس 3600 بود که رم فعلی بهتر عمل میکنه، هر چند قبلی ونجنس بود و الان دامینیتور و این افزایش عملکرد، با وجود پایینتر بودن فرکانس رم جدید، بخاطر کیفیت ساختشون هم هست.

من بیشتر برای نور پردازی و زیباییی گرفتم و قصدم این بود 4 اسلات پر بشه.

ولی سعی کنید حتما 2 اسلات تهیه کنید، جی اسکیل و تیم گروپ رو پیشنهاد میدم، چون نسبت به رم های دیگه، نازکتر هستن و تهویه بهتری دارن. رم فعلی من خیلی ضخیم هست و 4 تاش کنار هم، تقریبا به هم چسبیده و اون رم هایی که وسط هستن، داغ تر از بقیه ن. دما هم توی گیم و زیر لود تا 60 میره که اصلا خوب نیست به نظرم.

رم 2 اسلات بگیرید، علاوه بر اینکه فضای بینشون بیشتره و تهویه بهتر صورت میگیره، در آینده اگه نیاز داشتید، بدون دردسر میتونید یه پک 64 دیگه هم بهش اضافه کنید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

یه تجربه ای من خدمتتون بگم از رم 64

خودم الان 64 دارم و 4 اسلات 16 گیگ با فرکانس 3466 هست. قبلش رم هام 32 گیگ با فرکانس 3600 بود که رم فعلی بهتر عمل میکنه، هر چند قبلی ونجنس بود و الان دامینیتور و این افزایش عملکرد، با وجود پایینتر بودن فرکانس رم جدید، بخاطر کیفیت ساختشون هم هست.

ممنون از راهنماییت 🌹♥️، قبلا تو سایتش مقایسه کرده بودم همه چیزشون مشابه بنظرم اومده بود، متوجه تفاوت تایمینگ نشده بودم، الان باز نگاه کردم ونجنس تایمینگ 18.22.22.42 داره ولی دامینیتور تایمینگ 18.19.19.39 همین دامینیتور رو میخرم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...