رفتن به مطلب

چراغ سفید مادربورد

zoko
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی من تقریبا 1 سال میشه که سیستممو دارم ولی جدیدا به یک چیزی برخوردم 

چراغ مادربورد من که حالت عادی سبز میبود چن وفته که دقت میکنم از رنگ سبز به سفید تغییر کرده(مدل مادربورد asus tuf z590)

میخواستم ببینم که مشکل خطرناکیه؟ و علتش چیه

چراغ.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چراغ سفید رنگ مربوط به گرافیکه. خیلی هم این مورد پیش میاد، دلیلش هم اینه که بایوس گرافیک رو شناسایی نمیکنه کلا و ازش رد میشه، به احتمال زیاد توی بایوس و صفحه پست هم تصویر ندارید، وقتی ویندوز میاد بالا و درایو گرافیک لود میشه، تصویر میاد بالا، راه عمومی ای که من استفاده میکنم برای حل این مشکل اینه: یکبار گرافیک رو خارج کنید، سیستم رو بدون گرافیک روشن کنید، و دوباره گرافیک رو بندازید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۲۶ در 00:03، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

چراغ سفید رنگ مربوط به گرافیکه. خیلی هم این مورد پیش میاد، دلیلش هم اینه که بایوس گرافیک رو شناسایی نمیکنه کلا و ازش رد میشه، به احتمال زیاد توی بایوس و صفحه پست هم تصویر ندارید، وقتی ویندوز میاد بالا و درایو گرافیک لود میشه، تصویر میاد بالا، راه عمومی ای که من استفاده میکنم برای حل این مشکل اینه: یکبار گرافیک رو خارج کنید، سیستم رو بدون گرافیک روشن کنید، و دوباره گرافیک رو بندازید.

سلام ببین این کار برام سخته چون اسمبل بلد نیستم ایرادی نداره روشن باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۲/۳/۲۷ در 18:10، zoko گفته است:

سلام ببین این کار برام سخته چون اسمبل بلد نیستم ایرادی نداره روشن باشه؟

نه، مشکلی نداره، فقط روی بایوس تصویر ندارید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...