رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید سیستم گیمینگ بودجه 50 تا 60 میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

من قصد خرید سیستم گیمینگ با مانیتور دارم بودجه 50 تا 60 میلیون تومان نو یا دست دوم البته میتونم هزینه بیشتر هم کنم اما میخوام ضرر در صورت اومدن نسل جدید پردازنده و گرافیک که باعث کاهش قیمت نسل قبل میشه جلو گیری کنم

سیستم فقط برای گیم و وبگردی هست 

باندل احتمالا نو میخرم فکر نکنم نسل جدید دست دوم بشه پیدا کرد فقط موضوع داغ بودن پردازندها منو نگران کرده نمیخوام پول بیخود برای مادربردهای گرون قیمت بدم وقتی استفادم نیستن

هارد 2 ترا و 1 ترا دارم با Adata 120GB Su650 SSD میدونم نیاز به ssd بهتر دارم  اما تا جای امکان میخوام بودجه برای تهیه قطعات قوی تر هزینه بشه بعدا خودم یک ssd بهتر وهاردهای حجم بالاتر تهیه میکنم

مانیتور هم دنبال 2k هستم (کیفیت برام مهمه)

کیس ارزان ترین که کارمو راه بندازه برام مهم نیست درش همیشه باز باشه برای خنک شدن سیستم

پاور کیفیت برام مهمه وقتی خدایی نکرده کل سیستم بسوزه فقط گارانتی بخواد پاور خودشو برام تعویض کنه ارزش نداره

در حال حاضر میشه انلاین گیم زد؟   اگه میشه تا 3 میلیون یا کمی بیشتر هم جدا از مبلغ بالا بهم موس کیبرد و هدست برای بازیهای شوتر معرفی کنید

(چند سال بود دنیای گیم کنار گذاشته بودم داشتم پول جمع میکردم ماشین بخرم که همه چی گرون شد توانم به خرید ماشین نرسید. دیگه خسته شدم گفتم به جای حرص خوردن ناراحت بودن یه سیستم ببندم از گیمهای روز لذت ببرم)

لینک به دیدگاه

تو فروم الان موجوده سیستم تمیز،یه بررسی داشته باشید ،احتمالا به نتیجه خواهید رسید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...