رفتن به مطلب

کمک در پس گرفتن وجه از دیجیکالا

SeCret
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام رفقا

نزدیک 10 روز میشه من یکی از سفارشامو که 15 تومن بود بخاطر تغییر دادن اون محصول لغو کردم و فکر میکردم همون لحظه برام واریز میشه و میتونم محصول مورد

نظرمو بخرم، ولی تقریبا این همه مدت گذشته و هر روز پیگیر بازگشت وجه میشم میگن 24 الی 48 ساعت این جمله ایه که طوطی وار همه ی اوپراتوراشون میگن

مدارک هویتی و عکس کارتی که پرداخت شده بود رو خواستن که بهشون ارسال کردم ولی هنوز که هنوزه دارن بررسی میکنن،

میگن شماره شبا مشکل داره در صورتی که من کد شبام همونی هست که همیشه باهاش دریافتی دارم و مشکلی نداره

واقعا اینا فکر کردن که مردم صبر ایوب دارن!!

دوستان کسی آشنایی در دیجیکالا داره یا با این مشکل روبرو بوده راهنمایی کنه الان من دقیقا با این جمله تکراریشون ( 24 الی 48 ساعت صبر کنید همکارانمون دارن بررسی میکنن ! ) چیکار کنم؟؟

خیلی خودمو کنترل کردم تا نرمال باهاشون برخورد کنم ولی واقعا عصبی میکنن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اصولا کارشون رو نظمه و خطایی پیش نمیاد، یه مشکلی احتمالا برای کالاتون پیش اومده توی انبارشون که به صورت سیستمی نمیتونن مشکل رو بر طرف کنن و باید یه شخص پیگیر ماجرا بشه، شکایت اینماد بزنید که نیروی انسانی رو برای پیگیری اعزام کنن و سریعتر حل بشه، اگر کالا تغییر قیمت هم داشته، حتما درخواست خسارت کنید، معمولا یه کد تخفیف به مبلغ ما بالتفاوت میدن.

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

اصولا کارشون رو نظمه و خطایی پیش نمیاد، یه مشکلی احتمالا برای کالاتون پیش اومده توی انبارشون که به صورت سیستمی نمیتونن مشکل رو بر طرف کنن و باید یه شخص پیگیر ماجرا بشه، شکایت اینماد بزنید که نیروی انسانی رو برای پیگیری اعزام کنن و سریعتر حل بشه، اگر کالا تغییر قیمت هم داشته، حتما درخواست خسارت کنید، معمولا یه کد تخفیف به مبلغ ما بالتفاوت میدن.

نه ببینین کلا لغو سفارش زدم و هنوز وجه رو ندادن

لینک به دیدگاه

سلام

برای مورد شما سعی کنین با مدیریتی جایی تماس بگیرین و پافشاری کنین، اونجوری احتمالا به نتیجه برسه زودتر

تا جایی که من میدونم دیجی کالا جدیدا یکی دو سالیه خیلی بی نظم و بی مسئولیت شده

از فروشنده های متفرقه ش بگیر که هر چی رو نتونن بفروشن، تو دیجی کالا قالب میکنن به ملت

تا پاسخگویی اپراتورا و مخصوصا کارشناساشون که از سر وا میکنن فقط

دیجی کالا قبلا خیلی بهتر بود ولی الان من یا نمیخرم ازش (چون گرون فروشه) یا فقط کالایی که فروشندش خود دیجی کالا باشه سفارش میدم

انشالله که جواب بگیری برادر

لینک به دیدگاه

سلام. برای من اتفاق افتاده چند بار. سه چهار روزه بر می گردونن. تو حساب کاربری تون برید شماره کارت و حساب رو همونجا هم وارد کنید. شاید هم براتون واریز کردن اومده تو اعتبارتون . اون هم چک کنید

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hooman2m گفته است:

سلام

برای مورد شما سعی کنین با مدیریتی جایی تماس بگیرین و پافشاری کنین، اونجوری احتمالا به نتیجه برسه زودتر

تا جایی که من میدونم دیجی کالا جدیدا یکی دو سالیه خیلی بی نظم و بی مسئولیت شده

از فروشنده های متفرقه ش بگیر که هر چی رو نتونن بفروشن، تو دیجی کالا قالب میکنن به ملت

تا پاسخگویی اپراتورا و مخصوصا کارشناساشون که از سر وا میکنن فقط

دیجی کالا قبلا خیلی بهتر بود ولی الان من یا نمیخرم ازش (چون گرون فروشه) یا فقط کالایی که فروشندش خود دیجی کالا باشه سفارش میدم

انشالله که جواب بگیری برادر

با بخش مدیریتشون هم صحبت کرده بودم، گفتن با بخش مالی صحبت میکنم تا اخر وقت امروز واریز براتون صورت بگیره
ولی از اون حرفش 2 روز میگذره و خبری نشده

واقعا بی نظم و بی مسئولیت شدن

38 دقیقه قبل، maximal10 گفته است:

سلام. برای من اتفاق افتاده چند بار. سه چهار روزه بر می گردونن. تو حساب کاربری تون برید شماره کارت و حساب رو همونجا هم وارد کنید. شاید هم براتون واریز کردن اومده تو اعتبارتون . اون هم چک کنید

نه همه چیز از قبل تعریف شده س و اوکیه حتی تایید هم شده ولی نمیدونم شاید نفعی براشون دارن که پول مردم رو دیر میخوان بدن 

لینک به دیدگاه

والا دیجیکالا در این امور نظم خوبی داره. برای من بعد لغو سفارش وجه کالا زود واریز میشه و حتی چندین بار مرجوعی داشتم که بعد از تحویل گرفتن کالا دوروز بعد وجهش رو واریز کردن برام. اگر میگن که شماره شبا مشکل داره، نهایتا یه شماره شبای دیگه ثبت کنید براشون، اصولا که نباید مشلی اینطوری پیش بیاد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود
برای من هم یکی دو مورد پیش اومد که دیر وجه رو برگشت زدند. علت هم مشخص نیست.

مثلا یک مورد حدود دو سال پیش موبایل خریدم که دست دوم و برگشت از خرید مشتری بود و پس از مرجوع کردن حدود 2 هفته زمان برد تا پول رو به کارت واریز کنند.

یادمه اون زمان از یکی دوجا شکایت ثبت کردم روز بعد وجه واریز شد. یکیش تعزیزات بود.

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، SeCret گفته است:

سلام رفقا

نزدیک 10 روز میشه من یکی از سفارشامو که 15 تومن بود بخاطر تغییر دادن اون محصول لغو کردم و فکر میکردم همون لحظه برام واریز میشه و میتونم محصول مورد

نظرمو بخرم، ولی تقریبا این همه مدت گذشته و هر روز پیگیر بازگشت وجه میشم میگن 24 الی 48 ساعت این جمله ایه که طوطی وار همه ی اوپراتوراشون میگن

مدارک هویتی و عکس کارتی که پرداخت شده بود رو خواستن که بهشون ارسال کردم ولی هنوز که هنوزه دارن بررسی میکنن،

میگن شماره شبا مشکل داره در صورتی که من کد شبام همونی هست که همیشه باهاش دریافتی دارم و مشکلی نداره

واقعا اینا فکر کردن که مردم صبر ایوب دارن!!

دوستان کسی آشنایی در دیجیکالا داره یا با این مشکل روبرو بوده راهنمایی کنه الان من دقیقا با این جمله تکراریشون ( 24 الی 48 ساعت صبر کنید همکارانمون دارن بررسی میکنن ! ) چیکار کنم؟؟

خیلی خودمو کنترل کردم تا نرمال باهاشون برخورد کنم ولی واقعا عصبی میکنن 

من زیاد به مشکل خوردم باشون سال جدید.

ببین میتونی بشون بگی مبلغ رو به کیف پول دیجیتال دیجی پی من واذریز کنید.و بعد خودت داخل پنل 3 تا 5 میلیون کارت به کارتش کن.

اینم بگم حساب جاری باشه یکمی طول میدن خیلی اذیت میشه ببین قرض الحسنه پس انداز یا کوتاه مدت اگر داری اونو بزن شاید بهتر جواب بده.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Fido گفته است:

والا دیجیکالا در این امور نظم خوبی داره. برای من بعد لغو سفارش وجه کالا زود واریز میشه و حتی چندین بار مرجوعی داشتم که بعد از تحویل گرفتن کالا دوروز بعد وجهش رو واریز کردن برام. اگر میگن که شماره شبا مشکل داره، نهایتا یه شماره شبای دیگه ثبت کنید براشون، اصولا که نباید مشلی اینطوری پیش بیاد.

دوتا از پشتیبان شون همینو گفتن، من یه کارت دیگه و شبای حساب دیگه تعریف کردم ولی 1 روز بعدش مسیج دادن که باید با همون کارتی که خرید زدی بزاری زنگ هم زدم گفتم

خودتون گفتین، میگه نه باید همون حساب اصلی باشه که خرید زدی.

بعد میگه عوض کنید 24 الی 48 ساعت بعد دوباره این شبای اصلی تایید بشه بعد واریز میشه

یعنی فقط میخوان بپیچونن

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، HeX گفته است:

درود
برای من هم یکی دو مورد پیش اومد که دیر وجه رو برگشت زدند. علت هم مشخص نیست.

مثلا یک مورد حدود دو سال پیش موبایل خریدم که دست دوم و برگشت از خرید مشتری بود و پس از مرجوع کردن حدود 2 هفته زمان برد تا پول رو به کارت واریز کنند.

یادمه اون زمان از یکی دوجا شکایت ثبت کردم روز بعد وجه واریز شد. یکیش تعزیزات بود.

اگه لینکی چیزی داره بفرستید برام یه شکایتی ثبت بکنم خیلی دارن اذیت میکنن

43 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

من زیاد به مشکل خوردم باشون سال جدید.

ببین میتونی بشون بگی مبلغ رو به کیف پول دیجیتال دیجی پی من واذریز کنید.و بعد خودت داخل پنل 3 تا 5 میلیون کارت به کارتش کن.

اینم بگم حساب جاری باشه یکمی طول میدن خیلی اذیت میشه ببین قرض الحسنه پس انداز یا کوتاه مدت اگر داری اونو بزن شاید بهتر جواب بده.

اون که آره ولی نمیخوام بهونه دستشون بدم باز بهم اون جمله کلیشه ای رو تحویل بدن که 24 الی 48 یا 72 ساعت ثبت کنین تا این تایید بشه 😂

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...