رفتن به مطلب

سلامت پاور ۵۳۰ eu گرین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید محترم لیون کامپیوتر

یک پاور رو دست دوم از یک آشنا خریدم توی پاور رو با چراغ قوه دیدم دیدم جای یکی از مقاومت ها خالیه آیا طبیعیه

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

با سلام خدمت اساتید محترم لیون کامپیوتر

یک پاور رو دست دوم از یک آشنا خریدم توی پاور رو با چراغ قوه دیدم دیدم جای یکی از مقاومت ها خالیه آیا طبیعیه

سلام عرفان جان

هر برد الکترونیکی بسته به اینکه اون  برد مرجع چند مدل باشه که در هر مدل المانها تغیراتی داشته باشن یا به دلایل دیگه میتونه جای بعضی از قطعاتش خالی اشه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

هم اکنون، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

سلام عرفان جان

هر برد الکترونیکی بسته به اینکه اون  برد مرجع چند مدل باشه که در هر مدل المانها تغیراتی داشته باشن یا به دلایل دیگه میتونه جای بعضی از قطعاتش خالی اشه

سلام داداش یعنی نگران نباشم؟

چون می‌خوام بفروشمش 

به خریدار چی بگم

لینک به دیدگاه

برای تست سلامت پارو باید با تستر پاور  تست ولتاژ شه و در نهایت به وسیله یه مصرف کنند با امپر بالا از پاور تست توان گرفته شه

یا ساده ترین راهش با یه سیستم سالم تست شه(که در موارد خیلی نادر میتونه برای سیستم مشکل ساز باشه)

2 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

سلام داداش یعنی نگران نباشم؟

چون می‌خوام بفروشمش 

به خریدار چی بگم

قرار نیست به خریدار چیزی بگی

کسی تو پاورو نیگا نمیکنه

لینک به دیدگاه

برای تست سلامت پارو باید با تستر پاور  تست ولتاژ شه و در نهایت به وسیله که مصرف کنند با امپر بالا از پاور تست توان گرفته شه

یا ساده ترین راهش با یه سیستم سالم تست شه(که در موارد خیلی نادر میتونه برای سیستم مشکل ساز باشه)

رو سیستم خودم بوده بعد از مدتی استفاده بعد از اینکه کیبورد و مکانیکال کردم سیستم شروع به صفحه آبی دادن و خاموش شدن حین کار سنگین کرد

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

رو سیستم خودم بوده بعد از مدتی استفاده بعد از اینکه کیبورد و مکانیکال کردم سیستم شروع به صفحه آبی دادن و خاموش شدن حین کار سنگین کرد

بعدی میدونم این مورد ربطی به پارو داشته باشه

جریان 5 ولت یو اس بی خودش سازنه جدا داره و دیتا هم با پی سی اچ و تو قدیمیها با پل جنوبی ردو بدل میشه

الا چی کا کردی بلو پیج نداری؟

لینک به دیدگاه

بعدی میدونم این مورد ربطی به پارو داشته باشه

جریان 5 ولت یو اس بی خودش سازنه جدا داره و دیتا هم با پی سی اچ و تو قدیمیها با پل جنوبی ردو بدل میشه

الا چی کا کردی بلو پیج نداری؟

پاور رو عوض کردم برده بودم پیش همون آشنایی که ازش پاور گرفتم گفت پاور کم میاره خودش رو سیستم بسته بود گرافیک ام هم r9 290 amd بود با تبدیل مولکس به 8 پین و شیش پین خود پاور بهش وصل کرده بود

همچنان منتظر نظر اساتید هستم

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

پاور رو عوض کردم برده بودم پیش همون آشنایی که ازش پاور گرفتم گفت پاور کم میاره خودش رو سیستم بسته بود گرافیک ام هم r9 290 amd بود با تبدیل مولکس به 8 پین و شیش پین خود پاور بهش وصل کرده بود

خوب این که پاور برای یه سیستم توانش کم باشه یا پاور خراب باشه دوتا بحث جداست

البت اینجا دیگه بهتره پاور هم یه تست اصولی بشه

چون فشار مظاعف و خارج از توان پاور میتونه به پاور اسیب بزنه

لینک به دیدگاه

خوب این که پاور برای یه سیستم توانش کم باشه یا پاور خراب باشه دوتا بحث جداست

البت اینجا دیگه بهتره پاور هم یه تست اصولی بشه

چون فشار مظاعف و خارج از توان پاور میتونه به پاور اسیب بزنه

کجا تست کنم؟

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، عرفان زینلی گفته است:

همچنان منتظر نظر اساتید هستم

سلام گرافیک r9 290  مصرف خیلی بالایی داره و پاور بالای 600 وات میخادش -بهتره استاد شعبانی نظر بدن  m.shabani

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...