رفتن به مطلب

گرفتن بك آپ از ويندوز و درايو c بطور كامل (خلاص شدن از نصب مكرر ويندوز و برنامه ها)

bigdelo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي

اگر امكان داره مي خواستم تجربيات و شنيده هاي خودتون رو در مورد موضوع بگيد تا ديگر دوستان هم استفاده كنند.

در ضمن تو وبلاگهاي ديگه در موردش زياد هست اما براي هاردهاي ide مي باشد و نه sata

يه چيزي تو مايه هاي xpress 2 مادربردهاي گيگا مي خوام البته با اين تفاوت كه بشه بعد از ايميج گرفتن روي هر سيستمي اجرا بشه.

لینک به دیدگاه

نصب و برگرداندن ويندوز در چند دقيقه حتي با درايو

Ntfs

اين يكي از نمونه هاي كاريه كه گفتم روي هاردهاي ide به خوبي اجرا ميشه اما هاردهاي sata رو نميشناسه

با سلام

مي خواستم آموزش استفاده از يكي از نرم افزارهايي رو كه براي ايمج گيري از درايو هاي هارد و همچنين برگرداندن ايميج به درايو استفاده مي شه رو آموزش بدم.

البته يكي از دوستان در قسمت " معرفي نرم افزارها " اين آموزش رو براي Norton Ghost گذاشتن كه اين آموزش

با نرم افزار Drive image 2002هستش كه با پارتيشن هاي با فرمت NTFSهم

كار مي كنه و اين پارتيشن ها رو مي شناسه.

اين قسمت قرمز رنگ رو نخوندين هم نخوندين ، براي دوستاني مينويسم كه شايد مي خوان خودشون سي دي بوتيبل رو بسازن.

زماني كه نرم افزار Drive Imageرو نصب مي كنيم مي تونيم با هاش فلاپي بوت هم بسازيم (براي استفاده در محيط داس و زماني كه هيچ سيستم عاملي هم نداريم ولي ايميجي رو كه قبلا با همين نرم افزار ساختيم رو يه درايو ديگه و يا سي دي داريم. )

كه من اين فلاپي رو ساختم (2 تا ). كه فلاپي اول براي بوت بود و دومين فلاپي خود نرم افزار Power quest Drive image تحت داس بود.

به دليل اينكه به فلاپي زياد اعتباري نيست و قيمت سي دي از فلاپي ارزونتره به فكرم افتاد كه برنامه Power quest Drive image يا همون PQDI رو ، روي يه سي دي به صورت بوتيبل رايت كنم .

اين كارو با راهنمايي هاي Bad Sectorعزيز انجام دادم با يه برنامه به اسم BCD

و حاصل يه فايل ISOهستش كه با رايت اون روي سي دي مي تونيم يه سي دي بوتيبل داشته باشيم كه با برنامه Drive Image بالا مياد و ما ميتونيم با اون از درايو هامون با هر فرمتي ايميج گيري كرده و يا ايميج هاي قبلي را كه مثلا از درايو ويندوز گرفته ايم به درايوهامون برگردونيم.(نصب ويندوز در 5 دقيقه!!).

شما اين فايل ISO رو كه حجمش 2.81 مگه از داخل این فایل pqdi.rar اکستراکت کنین و روي يه سي دي با يه برنامه مثل Nero رايت كنين .

http://www.sharemation.com/mehdiphoton/Pqdi.rar

حالا سي دي بوتيبل آماده هستش.

حالا با اين سي دي سيستم رو بوت كنين ، برنامه Drive Image اجرا مي شه ، تو صفحه اول سه تا گزينه داريم

Create Image

Restore Image

Disk To Disk

گزينه اول براي ايميج گيري از پارتيشن( درايو) هاي هارد ديسك هستش .

گزينه دوم براي برگرداندن ايميج ساخته شده در قسمت اول مي باشد.

گزينه سوم براي كپي مستقيم يك پارتيشن به پارتيشن ديگر در همان هارد يا هارد ديگري از سيستم .

براي ايميج گيري از يك پارتيشن ( گزينه اول):

بايد دقت داشت كه ما قبل از ايميج گيري مي توانيم اكثر برنامه هاي مورد نياز را نصب كنيم(برنامه هاي گرافيكي ، صوتي و تصويري و آنتي ويروس؟! وآكروبات و...). و همچنين در حالت

Safe MOde اقدام به ويروس يابي كنيم تا پارتيشن مورد نظر آلوده به ويروس و... نباشد.

اگر اين كارها رو قبلا انجام دادهيم حالا سراغ اين گزينه مي رويم.

باانتخاب اين گزينه در پنجره اي كه ظاهر مي شود (Select Source Partition) پارتيشن ويندوز را انتخاب كرده (براي ساختن ايميج با همون Back Up از ويندوز) و Next مي كنيم حال نام و مسير ايميج را انتخاب

مي كنيم ( با پسوند PQI.) مسلما در پارتيشني غير از درايو ويندوز!!

حال در پنجره بعدي (Compress Image File) بايد مقدار فشردگي ايميج در حال ساخت را انتخاب مي كنيم.

بعد از اين مرحله ودر پنجره بعدي با تاييد ساخت ايميج ، عمل ايميج گيري آغاز مي شود.

براي برگرداندن ايميج ساخته شده ( گزينه دوم):

زماني كه مثلا ويندوز ما خراب مي شود با اين گزينه عمل نصب سريع(در حقيقت كپي) ويندوز انجام مي شود

با انتخاب اين گزينه پنجره اي( Select Image file )ظاهر مي شود كه در آن بايد ايميجي را كه

مي خواهيم به يك پارتيشن كپي كنيم ،انتخاب مي كنيم.

در پنجره بعدي( Select Destination Partition ) پارتيشني رو كه مي خواهيم ويندوز رو روش

كپي كنيم ، انتخاب مي كنيم. و كار كپي شروع مي شه.

گزينه سوم هم كه مشخصه(Disk To Disk).

لینک به دیدگاه

با نرم افزار آکرونایز هم میشه این کار رو کرد .Acronize

با سلام به خدمت شما دوست عزيز

لطفا مراحل كار و لينك دانلود و يا نام و ورژن كامل برنامه مورد نظر خود را هم بنويسيد.با تشكر

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما

اول عذرخواهی میکنم چون اسم برنامه رو اشتباه نوشتم .خوب من با این نرم افزار چند باری کار کرده بودم ولی اسمش دقیقا تو خاطرم نبود سوال شما باعث شد برم نگاه کنم .

نرم افزاری که من باهاش کار کردم اینه

Acronis true Image 11build 8027 home

برنامه ای قدرتمندبرای تهیه پشتیبان از اطلاعات هارد دیسک سیستم عامل و master boot و بازیابی آن درهنگام بروز نقص و از بین رفتن اطلاعات هست

حجم ورژنی از برنامه که من استفاده میکنم حدود 110 مگ هست و من free download از اون ندیدم ولی یه آموزش کامل ازش دارم که اگه دوستان خواستند میتونم براشون بذارم .

لینک به دیدگاه

یه فایل .iso هست تو اینترنت به نام HIrent boot تمام این نرم افزار ها رو گرد آوری کرده و مجانی هم هست

بعد از داون لود با نرو بزن رو یه cd تمام نرم افزاهایی که دوستان اشاره کردن در قسمت disk clone tools موجوده

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

دوست عزیر خودتو اذیت نکن من هم تو فکر این بودم ولی درست کار نمی کنند اگه از ایکس پی استفاده می کنی مبلغ 45 تومن اگه می خواهی حال ویستا را داشته باشی ( مثل من ) 70 تومن از جیب مبارک خرج کن یه اورجینالش را بخر راحت شو من الان نزدیک یکساله نصبش کردم مثل روز اول می مونه تازه مشکلی هم پیش بیاد نیاز به نصب دوباره نیستش یه آپدیت خلاص ویندوز اورجینال برای اونهایی که می خوان با کامپیوتر حال کنن از نون شب هم واجبتره بیخیال ویندوز دزدی

لینک به دیدگاه

نه دوستان.

پیشنهاد من به این دوست عزیزمون.

تو درایور c خودت ایکس پی نصب کن تو درایور d خودت با ویستا یا سون نصب کن.

و توی ویندوز سون یک فول بک اپ بگیر هم از سی و هم از دی اونوقت تو ویندوز سون یه دیسک تعمیر بساز بعد هعروقت داغون شد با اون سی دی بوت کن ادرس ایمیجتو بده کامل رستور میکنم تیکه تیکه رو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...