رفتن به مطلب

XMP و بلو اسکرین

Peyman.S
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همگی دوستان.من به تازگی یک جفت رم کورسیر ونجنس۳۲۰۰ ddr4خریدم.متاسفانه تو بایوس رم رو روی فرکانس ۲۱۳۳نشون میده.مشخصات رم رو نشون میده تو پرانتز ۳۲۰۰ ولی فرکانسی که الان داره کار می‌کنه ۲۱۳۳ نشون میده. با فعال کردن xmp هم بلو اسکرین میده.ویندوز بنده ۱۱پرو هستش.مادربورد asus rog b760m a ‌و پردازنده ۱۳۴۰۰f. کسی از دوستان راه حلی یا تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم به اشتراک بزاره.سپاس.

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Peyman.S گفته است:

درود بر همگی دوستان.من به تازگی یک جفت رم کورسیر ونجنس۳۲۰۰ ddr4خریدم.متاسفانه تو بایوس رم رو روی فرکانس ۲۱۳۳نشون میده.مشخصات رم رو نشون میده تو پرانتز ۳۲۰۰ ولی فرکانسی که الان داره کار می‌کنه ۲۱۳۳ نشون میده. با فعال کردن xmp هم بلو اسکرین میده.ویندوز بنده ۱۱پرو هستش.مادربورد asus rog b760m a ‌و پردازنده ۱۳۴۰۰f. کسی از دوستان راه حلی یا تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم به اشتراک بزاره.سپاس.

اگر بایوس آپدیته، و با فعال کردن XMP سیستم بلو اسکرین میده، احتمالا کیت رم شما خرابه.

لینک به دیدگاه

من زیاد تو زمینه نرم‌افزار حرفه ای نیستم.مادربورد به تازگی خریداری شده.چطور میتونم بفهمم که بایوس آپدیته؟

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، Peyman.S گفته است:

من زیاد تو زمینه نرم‌افزار حرفه ای نیستم.مادربورد به تازگی خریداری شده.چطور میتونم بفهمم که بایوس آپدیته؟

قطعا آپدیت نیست اگر به تازگی خریداری کردین.

باید تشریف ببرید به این لینک:

https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b760m-a-d4/helpdesk_bios/

اینجا به این ترتیب ابتدا فایل ME firmware UpdateTool رو دانلود کنید و از داخل ویندوز نصبش کنید. سیستم ریستارت خواهد شد. وقتی برگشت به داخل ویندوز.

فایل PRIME B760M-A D4 BIOS 1205 رو دانلود کنید و Unzip کنید در درایو C سپس رستارت بزنید و وارد بایوس بشید.

Screenshot 2023-08-05 at 22-21-30 PRIME B760M-A D4|Motherboards|ASUS Global.png

از داخل بایوس حالت Advanced رو انتخاب کنید سپس به تب یکی مانده به آخر از سمت راست بروید و Asus EZ Flash 3 رو انتخاب کنید. آنجا فایل آپدیت بایوس رو بهش نشون بدین تا پروس آپدیت بایوس انجام بشه.

اگر تا حالا بایوس ایسوس رو آپدیت نکردین ازش ویدیو های آنلاین موجود هست میتونید تماشا کنید.

لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

قطعا آپدیت نیست اگر به تازگی خریداری کردین.

باید تشریف ببرید به این لینک:

https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b760m-a-d4/helpdesk_bios/

اینجا به این ترتیب ابتدا فایل ME firmware UpdateTool رو دانلود کنید و از داخل ویندوز نصبش کنید. سیستم ریستارت خواهد شد. وقتی برگشت به داخل ویندوز.

فایل PRIME B760M-A D4 BIOS 1205 رو دانلود کنید و Unzip کنید در درایو C سپس رستارت بزنید و وارد بایوس بشید.

Screenshot 2023-08-05 at 22-21-30 PRIME B760M-A D4|Motherboards|ASUS Global.png

از داخل بایوس حالت Advanced رو انتخاب کنید سپس به تب یکی مانده به آخر از سمت راست بروید و Asus EZ Flash 3 رو انتخاب کنید. آنجا فایل آپدیت بایوس رو بهش نشون بدین تا پروس آپدیت بایوس انجام بشه.

اگر تا حالا بایوس ایسوس رو آپدیت نکردین ازش ویدیو های آنلاین موجود هست میتونید تماشا کنید.

آرمین برد ایشون سری rog هست یا پرایم؟

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
5 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است:

آرمین برد ایشون سری rog هستااا

فکر کنم B760M-A هستش
ROG نداره بنظر اشتباه زدن

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

فکر کنم B760M-A هستش
ROG نداره بنظر اشتباه زدن

شایدم B760A rog  احتمال خطا نوشتاری در حرف m بیشتره تا Rog 

@Peyman.S

لینک به دیدگاه

بله .بردم rog b760 A هستش.

فایل بایوس مربوطه رو دانلود کردم.چه روی فلش میریزم چه روی درایو c  اتفاقی نمی افته.یعنی کپی فایل هارو روی یه فلش که فرمت fat32 شده میریزم و تو بایوس منو انتخابش میکنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.روی درایو c که اصلا شناسائی نمیشه.

لینک به دیدگاه

آپدیت:بالاخره موفق شدم آپدیت بایوس رو راه اندازی کنم.بعد از اون پروفایل xmp رو فعال میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.

آپدیت:متاسفانه با آپدیت بایوس هم مشکل رفع نشد و کماکان بلو اسکرین میده.یعنی واقعا مشکل از رمهاست؟ رمهای نو رو بفرستم گارانتی؟ :(

آپدیت نهایی: رو پروفایل xmp2 سیستم بالا اومد ولی تو بایوس کماکان رمهارو ۲۱۳۳ نشون میداد.الان دیگه اون هم بالا نمیاد و بلو اسکرین میده.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

فرکانس رو به صورت دستی، یه پله پایین‌تر از 3200 بذارید (فکر کنم 2999 باشه یا همچین چیزی)

ببینید بازم بلو اسکرین میده یا نه

لینک به دیدگاه

در کمال تعجب با عوض کردن اسلات رمها از ۱-۳ به ۲-۴ مشکل بلو اسکرین در حالت xmpفعال رفع شد! 

سپاس از همه دوستان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...