رفتن به مطلب
  • 0

انتخاب بین poco x3 gt و poco x3 pro

عرفان زینلی
 اشتراک گذاری

سوال

با سلام خدمت اساتید محترم لیون کامپیوتر

بین این دو تا موبایل موندم کدومو انتخاب کنم

هر دو رم اجرایشان 8 هستن

منتها gt 128 هست و ۳۰۰gt تومان گرون تره

کاربری گیم است و اینستا گردی عکس و فیلم هم زیاد میگیرم می‌خوام کیفیت عکس ها و فیلم ها هم خوب باشه آنتن دهی هم همین طور

کدومشون بهتره

۱۲۸ گیگ حافظه هم کافیه

کدوم صرفه اقتصادی بیشتری دارن؟

ممنون

لینک به دیدگاه

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در ۱۴۰۲/۵/۱۵ در 01:41، kiarash917 گفته است:

Never

دنبال مدلای جدیدتر باش

بودجتم بگو

بودجه ام ۱۱ میل کاربری گیم

بودجه ام ۱۱ میل کاربری گیم کسی مدل گوشی نو سراغ داره؟

لینک به دیدگاه

• 0
27 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

کسی هست؟

سلام 

اینارو نو میخرید یا دست دو؟

چون نوهش که خیلی بزور گیر میاد ،حتی دست دو هم که باشه ،بازم این مدلارو پیشنهاد نمیکنم ،پوکو نخرید ،اگه شیاومی خالی بخرید بهتره 

اگه نمیخاید مدلش حتما جدید باشه

Xiaomi 11lite ne 5g

یکم از تاریخ عرضش گذشته ،ولی همچنان قویه قیمتشم بین ۱۱تا ۱۲ هست (البته نسخه ۱۲۸ )برادرم داره ازش ،تا حالا ازش ایرادی نگرفته

لینک به دیدگاه

• 0
2 دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است:

سلام 

چون نوهش که خیلی بزور گیر میاد ،حتی دست دو هم که باشه ،بازم این مدلارو پیشنهاد نمیکنم ،پوکو نخرید ،اگه شیاومی خالی بخرید بهتره 

Xiaomi 11lite ne 5g

یکم از تاریخ عرضش گذشته ،ولی همچنان قویه قیمتشم بین ۱۱تا ۱۲ هست (البته نسخه ۱۲۸ )برادرم داره ازش ،تا حالا ازش ایرادی نگرفته

داداش من قدرت پردازشی هم برام مهمه پوکو هایی که گفتم قدرت پردازشی شان بیشتره

3 دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است:

سلام 

Xiaomi 11lite ne 5g

نو می‌خوام بخرم

لینک به دیدگاه

• 0

اگه اصرار به خرید پوکو داری F4 رم 6 دیجی کالا موجود داره

سامسونگ هم تنها گزینه A34 هست با چیپ ضعیف تر

لینک به دیدگاه

• -1
در ۱۴۰۲/۵/۱۵ در 00:31، عرفان زینلی گفته است:

با سلام خدمت اساتید محترم لیون کامپیوتر

بین این دو تا موبایل موندم کدومو انتخاب کنم

هر دو رم اجرایشان 8 هستن

منتها gt 128 هست و ۳۰۰gt تومان گرون تره

کاربری گیم است و اینستا گردی عکس و فیلم هم زیاد میگیرم می‌خوام کیفیت عکس ها و فیلم ها هم خوب باشه آنتن دهی هم همین طور

کدومشون بهتره

۱۲۸ گیگ حافظه هم کافیه

کدوم صرفه اقتصادی بیشتری دارن؟

ممنون

داداش گل سلام

سمت gt نرو

بین این دوتا همون ایکس 3 پرو بهتره

تنها مشکل پرو اینکه بعد یه مدت سی پی یو رم دچار قلع سردی میشه که گوشی خاموش میشه بعدش

که البته با ریبال مشکلش حل میسه ولی درکل ششمکل دفع دما داره خمیری که استفاده شده ضعیفه یکم

لینک به دیدگاه

• 0
5 دقیقه قبل، mrfix.tabas گفته است:

داداش گل سلام

سمت gt نرو

تنها مشکل پرو اینکه بعد یه مدت سی پی یو رم دچار قلع سردی میشه که گوشی خاموش میشه بعدش

که البته با ریبال مشکلش حل میسه ولی درکل ششمکل دفع دما داره خمیری که استفاده شده ضعیفه یکم

برا فروشش مشکله.

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

درود

هر دو گوشی های قدیمی و تقریبا خارج از رده هستن، 3 سال از عرضه شون میگذره و قدیمی شدن.

من پرو رو دارم، اوایل خوب بود، الان باگ های شدید نرم افزاری داره، اپدیتی هم دیگه براش نمیاد. کیفیت دوربینش به صورت نرم افزاری به شدت تقلیل داشته، رابط کاربریش باگ میخوره و کند میشه و  هر روز باید یه ریستارت بکنم. اوایل که گرفته بودم، آپدیت شدن و رابط کاربریش، تقریبا مطابق با بقیه گوشی های شیائومی بود، ولی الان، برای گوشی های قدیمی تر شیائومی هنوز اپدیت میاد، ولی برای این نه.

یادمه فرق جی تی و پرو فقط توی السیدی بود و السیدی جی تی بهتر بود.

لینک به دیدگاه

• 0

یکی از دوستان بنده همین 2ماه پیش بعد از کلی استفاده سنگین از گوشی x3pro  یه صبح که گوشی تو شارژ بود بعد از زدن دکمه پاور دید گوشی روشن نمیشه و هرچی کلنجار رفت دید فایده نداره بعد هم سپرد دست تعمیر کار تو شیراز و بعد بررسی و باز شدن گوشی متوجه شد که گوشی دارفانی رو وداع کرده و بعد از 2 هفته متوجه شد که گوشی هنوز دارای گارانتی 18 ماهه بوده و این مورد رو بررسی نکرده بوده که وقتی هم فرستادن برای شرکت گارانتی کننده گفته بود اگر گوشی رو از پلمب بودن خارج نکرده بودید یه آکبندشو براتون ارسال میکردیم (حالا واقعا حرف شرکت های گارانتی کننده هم باور کردن یه موضوع دیگس که بماند) که درنهایت با هزینه شخصی  تعمیر شد🙂

آقای زینعلی پیشنهاد نمیکنم گوشی رو اصلا برای گیم تهیه کنید چون واقعا برای اینکار بنظرمن و نظر سازنده این گوشی ساخته نشده (قضیه با کنسول های دستی بازی فرق میکنه)

یه وام بگیر و مستقیم یه ps5 تهیه کن و صبح تاشب باهاش گیم بزن 

اگرم برای اینستا گردی و عکس و فیلم میخوای گوشی تهیه کنی سامسونگ a24 تهیه کنید

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

• 0
12 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

هر دو گوشی های قدیمی و تقریبا خارج از رده هستن، 3 سال از عرضه شون میگذره و قدیمی شدن.

من پرو رو دارم، اوایل خوب بود، الان باگ های شدید نرم افزاری داره، اپدیتی هم دیگه براش نمیاد. کیفیت دوربینش به صورت نرم افزاری به شدت تقلیل داشته، رابط کاربریش باگ میخوره و کند میشه و  هر روز باید یه ریستارت بکنم. اوایل که گرفته بودم، آپدیت شدن و رابط کاربریش، تقریبا مطابق با بقیه گوشی های شیائومی بود، ولی الان، برای گوشی های قدیمی تر شیائومی هنوز اپدیت میاد، ولی برای این نه.

یادمه فرق جی تی و پرو فقط توی السیدی بود و السیدی جی تی بهتر بود.

من خودم سیستم دارم منتها باهاش بخاطر اینترنت نمیتونم بازی کنم ولی پابجی موبایل رو دوست دارم

23 ساعت قبل، mrfix.tabas گفته است:

داداش گل سلام

سمت gt نرو

پس سراغ پرو هم نمی‌رم داداش

لینک به دیدگاه

• 0
11 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

یکی از دوستان بنده همین 2ماه پیش بعد از کلی استفاده سنگین از گوشی x3pro  یه صبح که گوشی تو شارژ بود بعد از زدن دکمه پاور دید گوشی روشن نمیشه و هرچی کلنجار رفت دید فایده نداره بعد هم سپرد دست تعمیر کار تو شیراز و بعد بررسی و باز شدن گوشی متوجه شد که گوشی دارفانی رو وداع کرده و بعد از 2 هفته متوجه شد که گوشی هنوز دارای گارانتی 18 ماهه بوده و این مورد رو بررسی نکرده بوده که وقتی هم فرستادن برای شرکت گارانتی کننده گفته بود اگر گوشی رو از پلمب بودن خارج نکرده بودید یه آکبندشو براتون ارسال میکردیم (حالا واقعا حرف شرکت های گارانتی کننده هم باور کردن یه موضوع دیگس که بماند) که درنهایت با هزینه شخصی  تعمیر شد🙂

آقای زینعلی پیشنهاد نمیکنم گوشی رو اصلا برای گیم تهیه کنید چون واقعا برای اینکار بنظرمن و نظر سازنده این گوشی ساخته نشده (قضیه با کنسول های دستی بازی فرق میکنه)

یه وام بگیر و مستقیم یه ps5 تهیه کن و صبح تاشب باهاش گیم بزن 

اگرم برای اینستا گردی و عکس و فیلم میخوای گوشی تهیه کنی سامسونگ a24 تهیه کنید

داداش سیستم دارم منتها بخاطر نت و دنگ و فنگ نت نمیتونم بازی کنم 

البته عاشق پابجی موبایلم رو سیستم با گیم لوپ نصب کرده بودم fps بالا میداد ولی بعضی وقت ها دو ثانیه فریز میکرد

لینک به دیدگاه

• 0

پیشنهاد میکنم از سری های جدید تر انتخاب کنید

مثل x5 pro

اما اگر فقط بین x3 pro و gt میخواید انتخاب کنید

قطعا x3 pro انتخاب بهتریه

من خودم داشتم واقعا راضی بودم یه مدت خوره cod mobile بودم و واقعا راضی کننده بود برای گیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...