رفتن به مطلب

ساپورت M.2 مادربورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام، عزیزان مادربورد من این مدله:

https://www.msi.com/Motherboard/MPG-Z490-GAMING-CARBON-WIFI/Specification#

چند تا سوال داشتم راجب ساپورت M.2

سوال اول اینکه آیا تو بورد من 2 تا حافظه M.2 همزمان میشه استفاده کرد و کار میکنه؟

سوال دوم اینکه اگه درست متوجه شده باشم، نسخه یکی از اسلات ها از PCIe 4 یکی دیگه PCIe 3 هستش؟ 

سوال سوم اینکه اگر اینطوریه اونیکه نزدیک CPU هستش PCIe 4 هستش؟

سوال آخر هم اینکه با توجه به اینکه خود بورد هیست سینک داره، یکی از اسلاتها پد حرارتیش گم شده. برای نصب هیت سینک از چه نوع پد حرارتی استفاده کنم که برای کاهش دما مفید باشه؟

قصدم تهیه این دو تا SSD هستش

برای PCIe 4:

https://www.msi.com/Storage/SPATIUM-M450-PCIe-4.0-NVMe-M.2

برای PCIe3: 

https://www.lexar.com/product/lexar-nm620-m-2-2280-nvme-ssd/

راجب این SSD ها هم نظر و پیشنهادی داشتید لطفا بفرمایید. بودجم در همین سطح کالاهایی هستش که فرستادم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

سلام  دوست عزیز

بله میتوانید همزمان از دو ماجول حافظه m,.2  استفاده کنید و از raid هم پشتیبانی میکند .

پدر حرارتی نیم یا 1 میل مناسبه .  باید ببنید چه محصولی در بازار پیدا میکنید قبلا برای شرکت کولر مستر در بازار بود .

در مورد این اس اس دی ها انتخاب های خوبی هستند و توسط سایت tweaktown هم بررسی شدند و نشان دریافت کردند و همچنین گارانتی 50 ماهه ماتریس دارند .

میتونید هر دو را m450 بگیرید فقط 450 که روی اسلات gen 3 هست با سرعت کمتری کار میکنه یا m390 از برند msi تهیه کنید .

فقط توجه داشته باشید بعضی از پورت های ساتا مشترک هستند با درگاه ام 2 که به شرح زیر است  :

• SATA2 will be unavailable when installing M.2 SATA SSD in the M2_1 slot.
  • SATA5 & SATA6 will be unavailable when installing M.2 SATA/PCIe SSD in the M2_2 slot

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MSI Support گفته است:

سلام  دوست عزیز

بله میتوانید همزمان از دو ماجول حافظه m,.2  استفاده کنید و از raid هم پشتیبانی میکند .

پدر حرارتی نیم یا 1 میل مناسبه .  باید ببنید چه محصولی در بازار پیدا میکنید قبلا برای شرکت کولر مستر در بازار بود .

در مورد این اس اس دی ها انتخاب های خوبی هستند و توسط سایت tweaktown هم بررسی شدند و نشان دریافت کردند و همچنین گارانتی 50 ماهه ماتریس دارند .

میتونید هر دو را m450 بگیرید فقط 450 که روی اسلات gen 3 هست با سرعت کمتری کار میکنه یا m390 از برند msi تهیه کنید .

فقط توجه داشته باشید بعضی از پورت های ساتا مشترک هستند با درگاه ام 2 که به شرح زیر است  :

• SATA2 will be unavailable when installing M.2 SATA SSD in the M2_1 slot.
  • SATA5 & SATA6 will be unavailable when installing M.2 SATA/PCIe SSD in the M2_2 slot

درود، ممنون از پاسخگویی شما. یه سوال دیگه که داشتم، دمای نرمال برای این SSD از MSI که نوشتم براتون چنده؟ یعنی نهایت دمایی که برای امنه چند میتونه باشه؟

برای نصب پد، باید این لیبل MSI  رو که روی چیپها هستش رو بردارم و پد رو مستقیما رو چیپها استفاده کنم؟

من جایی پد رو ندیدم متاسفانه، اگر براتون مقدور بود لطفا در مورد نحوه تهیش راهنماییم کنید و اینکه آیا بدون پد هم میشه از هیت سینک استفاده کرد و در دما چه تاثیری داره؟

سوال دیگه اینکه  در دو طرف هیت سینک جای پیچ وجود داره، یکیش که خالیه و جای بحث نیست، اما انگار یکیش با جای پیچ M2 مشترک میشه.من وقتی بخوام M.2 رو ببندم، باید m2 رو پیچ کنم و بعدش هیت سینک رو پیچ کنم، یا اینکه M2 رو با یک پیچ مشترک با هیت ینک به بورد وصل کنم؟

ویرایش شده توسط Interia
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

دما متفاوته و بستگی به شرایط دمای محیط و گردش هوا در سیستم شما دارد .

کندن برچسب روی اس اس دی (مشخصات مدل و سازنده ) باعث از بین رفتن گارانتی میشود !!

پد سیلیکون رو باید سرچ کنید . چون ما شرکت تولید کننده این محصول نیستیم نمیتوانیم دقیقا راهنمایی کنیم از کجا تهیه کنید .

پیچ خود هیت سینک کفایت میکنه . در دفترچه مادربرد که به صورت PDF در سایت MSI هست هم میتوانید نصب را چک کنید .

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۵/۲۷ در 13:32، MSI Support گفته است:

سلام دوست عزیز

دما متفاوته و بستگی به شرایط دمای محیط و گردش هوا در سیستم شما دارد .

کندن برچسب روی اس اس دی (مشخصات مدل و سازنده ) باعث از بین رفتن گارانتی میشود !!

پد سیلیکون رو باید سرچ کنید . چون ما شرکت تولید کننده این محصول نیستیم نمیتوانیم دقیقا راهنمایی کنیم از کجا تهیه کنید .

پیچ خود هیت سینک کفایت میکنه . در دفترچه مادربرد که به صورت PDF در سایت MSI هست هم میتوانید نصب را چک کنید .

بی نهایت ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...