رفتن به مطلب

مشکل بسیار عجیب و غیر قابل حل با اینترنت مخابرات

Rorschach
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

سلام دوستان.بنده چند سالی هست که اینترنت مخابرات گرفتم و ازش صرفا برای بازی انلاین مثل وارزون رینبو سیکس و ... استفاده می کنم.قضیه از این قراره که تا پارسال مخصوصا قبل از اتفاقات و اختلال اینترنت همه چیز خوب بود و بنده با پینگ پایین و راحت به سرور های بازی های انلاین متصل میشدم اما امسال به هیچ بازی انلاین نمی تونم متصل بشم به عنوان مثال برای بازی وارزون 2 وارد بازی میشم ولی نه سرور پیدا می کنه نه پینگش پایینه در صورتی که دوستانم از شهرهای دیگه مخابرات دارند و با پینگ بسیار پایین راحت وصل میشن.

یک مشکل دیگه ای که دارم همواره به هرسایتی(حتی سایت های ایرانی خود لیون و خود پنل مخابرات) که میخام وصل بشم با اروری که تو عکس زیر هست مواجه میشم .انگار یه جورایی نتم محدود شده حالا یا پورتی ازش بسته شده یا چیز دیگه نه خودم میدونم نه پشتیبانی مخابرات.

درصورتی که بنده اینترنتی از شرکتی دیگه دارم و همزمان اون هیچ مشکلی نداره

ee.JPG

چندین بار با پشتیبانی صحبت کردم اما پشتیبانی اینجا میگه بازی به ما ربطی نداره . کلا اینقدر سوادشون پایینه که هیچ راه حلی ندارند و مشکل منو حل نمی کنند

جواب جالب پشتیبانیم که تیکت زدم تو عکس زیر هست ولی بازم مشکلم حل نشده

انان.JPG

حالا اگر دوستان راه کاری توصیه ای بلدن یا می تونن مشکل بنده رو حل کنند ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم چون واقعا اذیت کننده و اعصاب خورد کن شده 

لینک به دیدگاه

بنده هم با اینترنت مخابرات مشکل دارم

حتی وارد انجمن لیون هم نمیتونستم بشم

با همین خطای "یوور کانککشن نات پریوویت" !

شما از طریق تنظیمات اینترنت dns رو روی 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 قرار بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Rorschach گفته است:

به نام خدا

سلام دوستان.بنده چند سالی هست که اینترنت مخابرات گرفتم و ازش صرفا برای بازی انلاین مثل وارزون رینبو سیکس و ... استفاده می کنم.قضیه از این قراره که تا پارسال مخصوصا قبل از اتفاقات و اختلال اینترنت همه چیز خوب بود و بنده با پینگ پایین و راحت به سرور های بازی های انلاین متصل میشدم اما امسال به هیچ بازی انلاین نمی تونم متصل بشم به عنوان مثال برای بازی وارزون 2 وارد بازی میشم ولی نه سرور پیدا می کنه نه پینگش پایینه در صورتی که دوستانم از شهرهای دیگه مخابرات دارند و با پینگ بسیار پایین راحت وصل میشن.

یک مشکل دیگه ای که دارم همواره به هرسایتی(حتی سایت های ایرانی خود لیون و خود پنل مخابرات) که میخام وصل بشم با اروری که تو عکس زیر هست مواجه میشم .انگار یه جورایی نتم محدود شده حالا یا پورتی ازش بسته شده یا چیز دیگه نه خودم میدونم نه پشتیبانی مخابرات.

ee.JPG

چندین بار با پشتیبانی صحبت کردم اما پشتیبانی اینجا میگه بازی به ما ربطی نداره . کلا اینقدر سوادشون پایینه که هیچ راه حلی ندارند و مشکل منو حل نمی کنند

جواب جالب پشتیبانیم که تیکت زدم تو عکس زیر هست ولی بازم مشکلم حل نشده

انان.JPG

حالا اگر دوستان راه کاری توصیه ای بلدن یا می تونن مشکل بنده رو حل کنند ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم چون واقعا اذیت کننده و اعصاب خورد کن شده 

دوست من تاریخ و ساعت سیستم دقیق تنظیم و سینک هست؟

لینک به دیدگاه

سلام اینجور مشکلات بیشتر بخاطر شبکه شخصی انتقال داده هست تا isp و غیره...

بعضی شبکه شخصی انتقال داده ها مثل warp تو تنظیمات DNS یه ایپی سوم ایجاد میکنن که باعث ایجاد اینجور مشکلات میشن.

به ترتیب تصویر زیر برید تو تنظیمات DNS کانکشن و DNS سوم رو حذف کنید.

541438183_Screenshot2023-09-15180420.thumb.png.25179036f4e8fabe12074bb83c523d46.png

یا کلا DNS رو روی شکن تنظیم کنید : DNS: 178.22.122.100 – 185.51.200.2

اگر حل نشد کلا یه نتورک ریست بزنید به احتمال زیاد درست میشه.

592706147_Screenshot2023-09-15181016.thumb.png.d891bdb50593abe55aabc453d7dd9fc6.png

431215952_Screenshot2023-09-15181036.thumb.png.9f713778bc2f72381fccc286efe1e604.png

ضمنا پیشنهاد میشه هر نرم افزار فیلتر شکنی که داخل Startup apps هست رو غیر فعال کنید.

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است:

دوست من تاریخ و ساعت سیستم دقیق تنظیم و سینک هست؟

بله درست هست

لینک به دیدگاه

هواستون باشه دارن dns رو اسپوف میکنن واسه جاسوسی! به هیچ عنوان سایتی رو باز نکنید

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، Nezami گفته است:

سلام اینجور مشکلات بیشتر بخاطر شبکه شخصی انتقال داده هست تا isp و غیره...

بعضی شبکه شخصی انتقال داده ها مثل warp تو تنظیمات DNS یه ایپی سوم ایجاد میکنن که باعث ایجاد اینجور مشکلات میشن.

به ترتیب تصویر زیر برید تو تنظیمات DNS کانکشن و DNS سوم رو حذف کنید.

قبلا حذف کردم درست نشد

یا کلا DNS رو روی شکن تنظیم کنید : DNS: 178.22.122.100 – 185.51.200.2

از الکترو شکن و رادار استفاده کردم فقط مشکل دوم یعنی سایتارو درست می کنه و مشکل بازی هنوز پابرجاست

اگر حل نشد کلا یه نتورک ریست بزنید به احتمال زیاد درست میشه.

ضمنا پیشنهاد میشه هر نرم افزار فیلتر شکنی که داخل Startup apps هست رو غیر فعال کنید.

همه غیر فعال هستن

3 ساعت قبل، aVaOMi گفته است:

بنده هم با اینترنت مخابرات مشکل دارم

حتی وارد انجمن لیون هم نمیتونستم بشم

با همین خطای "یوور کانککشن نات پریوویت" !

شما از طریق تنظیمات اینترنت dns رو روی 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 قرار بده

بازم مشکل بازی حل نشد

لینک به دیدگاه

با دیوایس دیگه هم تست کردید قضیه رو ؟

اگر درست نشد ویندوز عوض کنید.

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

با دیوایس دیگه هم تست کردید قضیه رو ؟

اگر درست نشد ویندوز عوض کنید.

روی همین خط خیر.ولی وقتی با همراه اول وصل میشم یا از اون یکی نتم استفاده می کنم مشکلی ندارم و همه چیز درسته.ولی چون بسته های همراه اول گرونن و اون یکی نتم هم کل خانواده استفاده می کنن بدرد بازی نمیخورن

لینک به دیدگاه

چند بار دیدم که به طرز عجیبی dns مودم خود به خود روی یک ip مشکوک ست شده بود و به سایت های خطرناک redirect میکرد.(خوشبختانه مرورگر میفهمید هشدار میداد مثل همین) با یه مودم دیگه هم تست کنید به نظرم.

ویرایش شده توسط Mostafa98
لینک به دیدگاه

ساعت مودم رو چک کنید دقیق باشه

فایروال مودم رو کاملا خاموش کنید و تست کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۶/۲۴ در 15:15، Rorschach گفته است:

ee.JPG

منم همین مشکلو دارم، البته من مودم رو عوض کردم، و از اون موقع این مشکل ایجاد شده، نمیدونم ربطی داره یا نه

ویرایش شده توسط md3848
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۶/۲۵ در 00:30، Mostafa98 گفته است:

چند بار دیدم که به طرز عجیبی dns مودم خود به خود روی یک ip مشکوک ست شده بود و به سایت های خطرناک redirect میکرد.(خوشبختانه مرورگر میفهمید هشدار میداد مثل همین) با یه مودم دیگه هم تست کنید به نظرم.

با مودم دیگه هم تست کردم مشکل هنوز پا برجاست

در ۱۴۰۲/۶/۲۷ در 13:17، md3848 گفته است:

منم همین مشکلو دارم، البته من مودم رو عوض کردم، و از اون موقع این مشکل ایجاد شده، نمیدونم ربطی داره یا نه

لینک به دیدگاه

دوستان با این وضعیت اگر بخوام isp رو تغییر بدم فقط برای گیم چه سرویسی رو پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

اگر هنوز نتورک ریست انجام ندادید یه بار امتحان کنید.

با مرورگر دیگه هم تست کنید.

از حالت Incognito امتحان کنید.

با دستگاه های دیگه مثل موبایل به همین مودم وصل شید و با اونا هم امتحان کنید.

من مطمئنم این مشکلتون ارتباطی به isp نداره.

نتورک ریست خیلی تاثیر گذار هست. حتما امتحان کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من هم بعد نصب ویندوز اینترنتش به همین صورت شد
هر راهی رفتیم نشد
2 دفعه هم ویندوز زدیم بازم نشد
دیگه همینجوری لنگان لنگان داره ادامه میده
اصلا یک وضعی هستش

لینک به دیدگاه

الان مودم جدید ( که گفتم بعد از استفاده از مودم جدید این مشکل ایجاد شده ) رو تنظیماتشو بررسی کردم، این dns زیر روش ست شده بود!

چطوری بفهمم این dns به کجا تعلق داره، امنه یا نه، توسط خود شرکت dlink ست شده یا توسط کس دیگه ای و...

این dns تصویر زیر ( تنظیمات مودم ) رو پاک کردم مشکل حل شده فعلا، البته تا قبل این برا حل مشکل از اون dns که دوستان در بالا لطف کردن و گفتن استفاده میکردم ( و مشکلو حل میکرد / 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 )

image.thumb.png.7e2bdb6dec1ca89cbde0bb6903eb20d7.png

ویرایش شده توسط md3848
لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Nezami گفته است:

اگر هنوز نتورک ریست انجام ندادید یه بار امتحان کنید.

با مرورگر دیگه هم تست کنید.

از حالت Incognito امتحان کنید.

با دستگاه های دیگه مثل موبایل به همین مودم وصل شید و با اونا هم امتحان کنید.

من مطمئنم این مشکلتون ارتباطی به isp نداره.

نتورک ریست خیلی تاثیر گذار هست. حتما امتحان کنید.

همون موقع که فرمودین انجام دادم درست نشد

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Rorschach گفته است:

همون موقع که فرمودین انجام دادم درست نشد

این dns که بچه ها تو بالا گفتن رو تست کردی؟ برا من جواب داد ( 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 )

راسی تنظیمات مودم رو بررسی کن اگه dns یی ست بود، حذفش کن، برا من این مشکل وجود داشت که حذفش کردم و درست شد.

image.png.cdcc22b2091e599fa04ce1c2149d5591.png

لینک به دیدگاه

پاسخ مخابرات ( تصویر زیر )

خو مرد نا حسابی، اگه DNS رو تغییر نمیدادم، حتی نمیتونستنم سایت خودتون رو باز کنم و تیکیت بزنم، کمک که نمیکنید، حداقل چرت و پرت نگید. 😐

ولی خب باز جای شکرش باقیه که قبول دارن مشکل از سمت خودشونو، نامردا همیشه سر هرچیزی میگن مشکل از سمت خودتونه با ما مربوط نی، تعجب کردم که این دفه نگفتن مشکل داخلی دارید 😂

image.thumb.png.2d6e6bb4c226ea9ba64dd9a19d127a52.png

من چی میگم، اینا چی جواب میدن...

image.thumb.png.2e88e87ad23c38b3641baf3c9fe2791d.png

ویرایش شده توسط md3848
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۷/۱ در 16:25، md3848 گفته است:

پاسخ مخابرات ( تصویر زیر )

خو مرد نا حسابی، اگه DNS رو تغییر نمیدادم، حتی نمیتونستنم سایت خودتون رو باز کنم و تیکیت بزنم، کمک که نمیکنید، حداقل چرت و پرت نگید. 😐

ولی خب باز جای شکرش باقیه که قبول دارن مشکل از سمت خودشونو، نامردا همیشه سر هرچیزی میگن مشکل از سمت خودتونه با ما مربوط نی، تعجب کردم که این دفه نگفتن مشکل داخلی دارید 😂

image.thumb.png.2d6e6bb4c226ea9ba64dd9a19d127a52.png

من چی میگم، اینا چی جواب میدن...

image.thumb.png.2e88e87ad23c38b3641baf3c9fe2791d.png

منم احتمال میدم مشکل از خودشونه ولی خب همیشه توپو میندازن تو زمین مشتری

لینک به دیدگاه

درود بر همه

فریمور مودم رو بروز رسانی کنید

گاهی ایراد از ناحیه مودمه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۷/۴ در 01:58، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه

فریمور مودم رو بروز رسانی کنید

گاهی ایراد از ناحیه مودمه

با دوتا مودم تست کردم مشکل پا برجاست

لینک به دیدگاه

منم همین مشکلو دارم... دلیل اصلیش اینه به سرور نزدیک وصل نمیشه و به سرور اروپای غربی وصل میشه 

لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید وقتی بحث روی نت هست

پیشگامان بهتره یاvdsl

برای رینبو و گیم انلاین میگم و سرعت دانلودش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...