رفتن به مطلب

شکسته شدن صفحه نمایش مانیتور VP228HE

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، به مانیتورم ضربه خورده، دیگه چیزی رو نشون نمیده، صفحهش روشن میشه ولی انگار شونصدتا شکستگی داره 😁

صفحه نمایشش رو میشه پیدا کرد؟ یا جایی هست که بدم تعمیر کنه؟

مانیتور اسوس مدل VP228HE

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، md3848 گفته است:

سلام، به مانیتورم ضربه خورده، دیگه چیزی رو نشون نمیده، صفحهش روشن میشه ولی انگار شونصدتا شکستگی داره 😁

صفحه نمایشش رو میشه پیدا کرد؟ یا جایی هست که بدم تعمیر کنه؟

مانیتور اسوس مدل VP228HE

باید پنل تعویض بشه که صرفه اقتصادی ندارد به عنوان اوراقی بفروش بره

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

درود 
شرکت گارانتیش

گارانتی که نداشت، رو کارتونش اسم یه شرکت بود که زنگ زدم میگه مدل مانیتور رو به تلگرامم بفرست، منم که نه موبایل دارم نه تلگرام، خونواده هم کسی تل نداره و شبکه شخصی انتقال داده ، داستانی داریما با اینا 😶

3 ساعت قبل، عرفان زینلی گفته است:

باید پنل تعویض بشه که صرفه اقتصادی ندارد به عنوان اوراقی بفروش بره

مانیتور 4 تومنه الان، پارسال پریسال 2 تومن خریدم، فک کنم باید یه crt دسته دو سالم بخرم با این اوضاع، این crt یی که الان استفاده میکنم تغییر رنگ داره، عملا آبی رو سبز نشون میده 😂

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، md3848 گفته است:

گارانتی که نداشت، رو کارتونش اسم یه شرکت بود که زنگ زدم میگه مدل مانیتور رو به تلگرامم بفرست، منم که نه موبایل دارم نه تلگرام، خونواده هم کسی تل نداره و شبکه شخصی انتقال داده ، داستانی داریما با اینا 😶

مشکل دقیقش چیه؟مطمئنی از پنله؟
شماره گارانتیش + شبکه اجتماعی ک باهاش در ارتباطن با کاربر رو بفرست برام
پیگیری کنم برات

البته اگر بخوان پلنش رو عوض کنن واست گاهی قیمتش خیلیبالا میزنه ک ارزشش رو نداره

اگر سخته واست رد کنه بره

لینک به دیدگاه

ارزش تعمیر نداره ولی مفتم نفروش ، مثلا تلویزیون پنل شکسته ، برد تلویزیون و برد پاورش خودش 5 میلیون پولشه ، نمیدونم تو مانیتور هم همچین بردهای هست یا نه 

لینک به دیدگاه

آره ماژولاره، قاب مانیتور (2 تیکه)، برد پاور، برد دیتا، و صفحه نمایش، و سری کابل که اینا رو به هم وصل میکنه.

در ظاهر شکستگی من نمیبینم ( وقتی مانیتور خاموشه ) ولی روشنش که میکنم ( تصویری نشون نمیده، فقط نور پس زمینش فک کنم روشن میشه ) انگار حدود چندین شکستگی توش داره!

حالا بخوام قاب و برد شو بفروشم کجا بفروشم و قیمت چطوری محاسبه میشه؟

به شرکت پشتیبانیش دوباره زنگ زدم انی دفه مدل مانیتور رو یادداشت کرد! و گفت تو انبار میگردم ببینم داریم یا نه، میزنگیم بهت! قیمت خود lcd و قیمت تعمیر رو قراره جداگونه بگن بهم! (البته اگه بزنگن!)

ویرایش شده توسط md3848
لینک به دیدگاه

90 درصد قیمت مانیتور همون پنل هست که شکسته، حتی اگه قطعه یدکی را پیدا کردید به قیمت اش نمی ارزه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...