رفتن به مطلب

چرا این کارت گرافیک هیچ جا پیدا نمیشه ؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
بنده کارت قبلیم powercolor rx 6600xt red devil بودش که مدتی قبل فروختمش
در حال حاضر تصمیم گرفتم بردار بزرگ تر این کارت رو تهیه کنم (6800xt یا 6900xt  و مجددا از برند power color  و مدل red devil )
ولی خب واقعا نیست!!!انگار آب شده رفته تو زمین
چرا این کارت کلا کم پیداست ؟ و اگر جایی یا کسی رو میشناسین که کلا از برند power color (حالا hellhound یا red devil یا red dragon ) داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید
و سوال دیگه ای که داشتم در خصوص سری کارت های xfx بود که در فروم همسایه مطرح کردم و متنش رو مجدد پایین تر قرار میدم :
<<<<<

بنده قصد داشتم یک عدد کارت گرافیک rx6800xt/6900xt خریداری کنم که نظرم بیشتر با مدل power color red devil بودش چون این کارت رو داشتم و میدونم چه کارت با کیفیتیه
ولی خب آگهی هارو که چک کردم اکثرا از کارت های merc و کلا برند xfx بودن
برام سواله دلیل فراونی این مدل کارت از این برند چیه ؟آیا این مدل قابل برند قابل اتکاست ؟ آیا کارت های merc عموما برای ماین بوده و شیرَشون کشیده شده و بخاطر همین زیر قیمت فروخته میشه ؟کلا یه حس رمز آلودی نسبت به این مدل داره هر زمان که یک آگهی از این برند میبینم حس میکنم با کارتی مواجهم که داره روز های آخرش رو سپری میکنه(به شدت هم ارزون هستن و هیچ ارزونی بی دلیل نیست)
ممنون میشم کمی در خصوص این مدل (6800/6900 xfx) شفاف سازی کنید و در کل نظرتون رو بگید
>>>>

لینک به دیدگاه

با درود، کارتهای XFX کارتهای بدی نیستن. من خودم 6900XT از این برند داشتم، دست دو هم خریده بودم، اوکی بود و مشکلی نداشت و واقعا تمیز بود، با کارایی و دماهای نرمال. کلا کارتهای 6900 XT نسبت به کارتهای دیگه خیلی تمیزترن و خیلی کمتر ماین شدن. در کل شما کامل تست بکنید و مهلت تست کافی از فروشنده بگیرید و علاوه بر نرم افزارهای تست، تو گیم سنگین مدت طولانی تستش کنید و اوکی باشه خب به احتمال خیلی بالا کارت خوبیه و بدون مشکل کار میکنه براتون. 

اگه دنبال کارت خاص و با کیفیت 6900XT میگردید، کارت sapphire 6900XT nitro Plus رو بهتون پیشنهاد میکنم، اگه نسخه SE این کارت رو هم پیدا کنید که عالیتر هم میشه،کارت بسیار زیبا و با کیفیتیه، من حدود 2 ماه پیش که چک میکردم، آکبندش هم موجود بود... من خودم الان از همین سافایر دارم و ازش راضیم، هم کارت زیبایی هستش و هم کارایی و کولینگ خوبی داره، منکه راضیم ازش.

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی، تقریبا 90 درصد کارت های بازار ماین شده هستند، در مورد کارکردشون هم باید ازشون تست بگیرید که تا حدودی معلوم میشه کارت خسته هست یا نه، مارک مرک از سویفت و کویک بهتر هست، کارت سری red devil من بیشتر نسخه 5700xt دیدم، در مورد 6900xt فقط اقای جعفری رو دیدم که رد دویل داشته باشند، بدون ماین هم بود و فکر کنم تو بازه 15-16 میلیون فروخته شد، میتونید پیام بدید بهشون شاید موجود کنند

لینک به دیدگاه

( با احترام به بقیه برندها )

کارت های رد دویل خیلی چشمگیر و با کیفیت هستن . و هر کی داره به راحتی از دستش نمیده ! یجور جذابیت و ابهت خاصی دارن .

ایشالا که بتونین گیر بیارین ....

لینک به دیدگاه

درود
کلا این برند خیلی کم وارد کشور میشه 
اینقدر کارت های خوبی هم هستن ک هر کیم بلاخره دلش نمیاد بفروشه ..
فکر نکنم راهی باشه برای خریدش الی خرید از کشور های همسایه اگر اونم باز تو انبارشون موجود باشه
برند xfx برند خوبیه منتها کارت هایی ک میبینی اگهی شدن وقیمت بسیار مناسبی دارن همشون ماینی هستن
اگر ی کارت ماینی هم کارکرد و تمیز گیر بیاری جف شیش اوردی و از طرفی مثل میگم با 16 تومن پول ب راحتی میتونی هر رزولوشنی رو پلی بدی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...