رفتن به مطلب

قطع شدن ثانیه ای صدا به صورت رندوم در سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام مادربرد رو بردم تست کنن گفتن کارت صداش ایراد پیدا کرده. حالا با توجه به این که من مادربرد رو از خارج تهیه کردم و گارانتی داخلی هم نداره و شرکت های گارانتی کننده هم قبول نمیکنن کالایی که تحت گارانتی خودشون نباشه. جایی معتبر و کار درست برای تعمیر میشناسید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
48 دقیقه قبل، دلی سید گفته است:

سلام مادربرد رو بردم تست کنن گفتن کارت صداش ایراد پیدا کرده. حالا با توجه به این که من مادربرد رو از خارج تهیه کردم و گارانتی داخلی هم نداره و شرکت های گارانتی کننده هم قبول نمیکنن کالایی که تحت گارانتی خودشون نباشه. جایی معتبر و کار درست برای تعمیر میشناسید ؟

سید تبریز هستی ؟

لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

سید تبریز هستی ؟

یوخ دده ولی تبریزه یوللیا بیلرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
42 دقیقه قبل، دلی سید گفته است:

یوخ دده ولی تبریزه یوللیا بیلرم

پاساژ سهند ، زیرزمین که وارد میشی کوچه سمت راستی تعمیرات مجید پلاس (واحد 62) اونجا تحویل میتونی بدی

دفتر تعمیراتشون هم جلوی مصلی (سه راه طالقانی) پاساژ پاسارگارد  همون طبقه همکف هست واحد b

0413-5564585-5548236

لینک به دیدگاه

من یک AV گرون قیمت ONKYO داشتم گاهی اینطوری می شد علتشم این بود که اگه صدا جا می موند این شکلی باز مچش می گرد

شما می تونی با اوردن پایین کیفیت صدا به 16 بیت 48 یا 44 هرتز تستش کنی احتمالا اونجا دیگه مشکلتون حل می شه

اگه تعدادشم روی این حالت استاندارد صدایی باز زیاده پس دیگه می تونه مشکل از چیپ صدا باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...