رفتن به مطلب

خرید سیستم تا ۵۰ تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتید عزیز یک مشاوره میخاستم برای خرید خودم یک سری قطعات انتخاب کردم ولی تردید دارم.

Cpu :12400f

Min: asus h610 wifi

Ram: 32gb برندش رو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید

Vga: 6800xt or 3070 ک استوک میخام تهیه کنم بسته به تمیزی،ولی تا جایی ک سعی دارم ۶۸۰۰

Psu :green 800w اینم نمیدونم انتخاب درستی هست یا نه نیاز به راهنمایی دارم

Ssd: Samsung 980 pro 1tb اینم تردید دارم یک مدل کروسیر هم هست mp600 نمیدونم اون خوبه یا چیز دیگه

Cpu cooler : green n400 argb

Case: green g4 or g3 بین اینام نمیدونم کدوم خوبه

Monitor: Philips 275m8 or Xiaomi mi curved 30 " بین این ۲تا هم نمیدونم اصلا کدوم انتخاب بهتریه تا ۱۱/۱۲ اینا

ویرایش شده توسط game over
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، game over گفته است:

سلام دوستان و اساتید عزیز یک مشاوره میخاستم برای خرید خودم یک سری قطعات انتخاب کردم ولی تردید دارم.

Cpu :12400f

Min: asus h610 wifi

Ram: 32gb برندش رو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید

Vga: 6800xt or 3070 ک استوک میخام تهیه کنم بسته به تمیزی،ولی تا جایی ک سعی دارم ۶۸۰۰

Psu :green 800w اینم نمیدونم انتخاب درستی هست یا نه نیاز به راهنمایی دارم

Ssd: Samsung 980 pro 1tb اینم تردید دارم یک مدل کروشیال هم هست mp600 نمیدونم اون خوبه یا چیز دیگه

Cpu cooler : green n400 argb

Case: green g4 or g3 بین اینام نمیدونم کدوم خوبه

Monitor: Philips 275m8 or Xiaomi mi curved 30 " بین این ۲تا هم نمیدونم اصلا کدوم انتخاب بهتریه تا ۱۱/۱۲ اینا

سلام مادربرد ضعیف هست بجاش gigabyte b760m ds3h بردار بهتر . SSD هم بجای سامسونگ. دو ترا لکسار بردار تقریبا هم قیمت هستن . پاور هم fsp بردار . قاب کیس هم fsp cmt380 فکر کنم گزینه بهتری باشه ظاهر بهتری داره البته سلیقه ای هستش این مورد . مانیتور قطعا فیلیپس . رم هم بستگی به بوده رم از حدود ۳۵۰۰ شروع میشه به بالا برای ۳۲ گیگ. گرافیک اگه ۶۸۰۰ خواستی بگیری سمت سافایر نیترو برو . اگه ۳۰۷۰ خواستی بگیری برو سمت پلیت گیم راک .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...