رفتن به مطلب

مشکل شیاه شدن صفحه نمایش لپتاپ

Recommended Posts

سلام

مانیتور لپتاپ من یه مشکل عجیبی پیدا کرده بعضی وقت ها مانیتور لپتاپ کاملا سیاهه البته اگه چراغ قوه بندازیم روی مانیتور مشخصه که صفحه مانیتور بالا اومده ولی روشنایی صفحه انقدر کمه که مانیتور کاملا سیاه به نظر میاد گاهی اوقات با تکان دادن لولای درب لپتاپ، مشکل حل میشه یا اگه وجود نداشته باشه بوجود میاد ... مشکل هم از وقتی شروع شد که من سه روز لپتاپ رو با کابل VGA به مانیتور وصل کرده بودم و صفحه لپتاپ رو هم بسته بودم حالا از اون موقع روشنایی مانیتور لپتاپ گاهی کلا قطع میشه.

ویندوز رو هم عوض کردم و همه چیز رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشده

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، مهدی ام گفته است:

به نظر میاد گاهی اوقات با تکان دادن لولای درب لپتاپ، مشکل حل میشه یا اگه وجود نداشته باشه بوجود میاد ... 

با کابل VGA به مانیتور وصل کرده بودم

سلام

این چیزی که شما میگی بیشتر به این میخوره که فلت صفحه نمایش به مشکل خورده باشه تا اینکه منشا مشکل از اون کابل vga باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مشکل بکلایت عه، باید باز کنید ببینید کابل فلت قطعی داره یا اینکه اتصالات بکلایت خراب شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...