رفتن به مطلب
  • 0

سکوت حاصل از خاموشی در خانه!

Najm
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان. امیدوارم که حال دل همه عزیزان خوب باشه.

خدمت شما عرض کنم که همین یکی دو ماه اخیر اسپیکر نازنین بنده (Z623) هنگام روشن کردن، نویز بسیار عجیب و بلندی داشت؛ به طوری که کلافه شده بودم؛ با این حال بعد از گذشت دقایقی (نیم الی یک ساعت) از شدتش کم می شد یا به حالت نرمال برمیگشت. تا این که دو سه روز قبل، دوشاخه محافظ برق رو به برق زدم و تا محافظ جریان رو وصل کرد، صدای عجیبی از آن بلند شد؛ در حالی که اسپیکر خاموش بود. بلافاصله اسپیکر رو روشن کردم و دیدم که مثل قبل نویز شدیدی داره و خاموشش کردم. فردای اون روز، میبینم کلا روشن نمیشه! روی ساب ووفر در قسمتی که برد هست، ضربه آهسته ای با دستم زدم و یک صدای بسیار بسیار خفیف و لحظه ای به گوش میرسه. حالا نمیدونم این صدا حاصل از ارتعاش ضربه وارد شده به جعبه ساب ووفر هست یا نه.

ممنون میشم که دوستان با تجربه احتمالات خودشون رو عرض کنند که بر سر این کوچولوی پرقدرت چی اومده. در ضمن میزان بلندی صدا همیشه بین بیست تا سی درصد بوده.

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
۱ ساعت قبل، Najm گفته است:

سلام دوستان. امیدوارم که حال دل همه عزیزان خوب باشه.

خدمت شما عرض کنم که همین یکی دو ماه اخیر اسپیکر نازنین بنده (Z623) هنگام روشن کردن، نویز بسیار عجیب و بلندی داشت؛ به طوری که کلافه شده بودم؛ با این حال بعد از گذشت دقایقی (نیم الی یک ساعت) از شدتش کم می شد یا به حالت نرمال برمیگشت. تا این که دو سه روز قبل، دوشاخه محافظ برق رو به برق زدم و تا محافظ جریان رو وصل کرد، صدای عجیبی از آن بلند شد؛ در حالی که اسپیکر خاموش بود. بلافاصله اسپیکر رو روشن کردم و دیدم که مثل قبل نویز شدیدی داره و خاموشش کردم. فردای اون روز، میبینم کلا روشن نمیشه! روی ساب ووفر در قسمتی که برد هست، ضربه آهسته ای با دستم زدم و یک صدای بسیار بسیار خفیف و لحظه ای به گوش میرسه. حالا نمیدونم این صدا حاصل از ارتعاش ضربه وارد شده به جعبه ساب ووفر هست یا نه.

ممنون میشم که دوستان با تجربه احتمالات خودشون رو عرض کنند که بر سر این کوچولوی پرقدرت چی اومده. در ضمن میزان بلندی صدا همیشه بین بیست تا سی درصد بوده.

سلام چه اتفاق تلخی

گارانتی داره؟

درکل باید باز بشه بررسی کننش.

لینک به دیدگاه

• 0
22 دقیقه قبل، _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_ گفته است:

سلام چه اتفاق تلخی

گارانتی داره؟

درکل باید باز بشه بررسی کننش.

نه متاسفانه. گارانتیش تموم شده. داخل سایت یک مرکز تعمیر دیدم که دقیقا همین اسپیکر و با همین مشکل تعمیر و تعمیرات در قسمت پاور انجام شده بود. نمیدونم در حال حاضر چقدر هزینه در پی داره. با توجه به این که باید ارسال هم کنم.

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...