رفتن به مطلب

قطعی غیر منطقی اینترنت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام. 

دوستان عزیز بنده اینترنت رو از روتر Xiaomi A4 Gigabit edition دریافت میکنم با وایرلس و لن. دو تا لن وصل کردم یکی به کامپیوتر و دومی به یک مودم دیگر که جداگونه از اون یکی مودم به خاطر فاصله زیاد بشه استفاده کرد. از دیروز که مودم دوم رو وصل کردم تا الان همه چی اوکی بود تا اینکه امشب اتفاق جالبی افتاد. وقتی که لن دوم (وصل شده به مودم دوم) به روتر وصل باشه اینترنت وایرلس و لن اول قطع میشه و بعد از کشیدن لن دوباره اتصال برقرار میشه. با خودم گفتم شاید لن به یک مودم دیگر وصل میشه این مودم تبدیل به رابط بشه و از کار بیوفته ولی اگر اینطور بود نباید از همون اول کار میکرد.

دوستان اگر اطلاعاتی دارن راهنمایی بکنن ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
23 ساعت قبل، Freak Ali گفته است:

با سلام. 

دوستان عزیز بنده اینترنت رو از روتر Xiaomi A4 Gigabit edition دریافت میکنم با وایرلس و لن. دو تا لن وصل کردم یکی به کامپیوتر و دومی به یک مودم دیگر که جداگونه از اون یکی مودم به خاطر فاصله زیاد بشه استفاده کرد. از دیروز که مودم دوم رو وصل کردم تا الان همه چی اوکی بود تا اینکه امشب اتفاق جالبی افتاد. وقتی که لن دوم (وصل شده به مودم دوم) به روتر وصل باشه اینترنت وایرلس و لن اول قطع میشه و بعد از کشیدن لن دوباره اتصال برقرار میشه. با خودم گفتم شاید لن به یک مودم دیگر وصل میشه این مودم تبدیل به رابط بشه و از کار بیوفته ولی اگر اینطور بود نباید از همون اول کار میکرد.

دوستان اگر اطلاعاتی دارن راهنمایی بکنن ممنون میشم.

مشکل کانفلیکت دارید شما. 2 تا مدیر شبکه، روی یک شبکه هستن.

باید روی مودم دومی، dhcp رو غیر فعال کنید و همچنین شبکه ی مودم شیائومی، باید 192.168.31.0/24 باشه که شبکه ی مودم دوم رو هم باید به این مقدار تغییر بدید.

لینک به دیدگاه

بله برای تست هر دو مودم رو روی حالت رابط سیمی قرار دادم (چون روتر مادر آنتن رادیویی هست) و باز اذیت کرد اما وقتی لن مودم دوم رو بجای قسمت wan مخصوص خودش به قسمت lan که wan هم ساپورت میکنه زدم (به عبارتی کلا روتر مودم دوم رو قطع کردم با این کار) و درست شد. از راهنماییتون هم ممنون در مورد ایپی که نوشتید خود شاتل گفت که روی 192.168.1.2 قرار بدم که با آنتن تداخل نکنه حالا بجای 2 این 0/24 رو تست میکنم اگه مشکلی پیش اومد باز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...