رفتن به مطلب

مشکل با درایور جدید amd

**pouya**
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کرامی....

من کارت گرافیکم msi r 6950 twinfrozer iii هست تا یه چند وقت پیش از درایور 11.10 استفاده میکردم و هیچ مشکلی با بازیا نداشتم

اما یه چند روز پیش درایور 12.6 رو دانلود کردم با این درایور تو directx 10 و11 میشه گفت عملکرد کارد بهتر شده و فریم بیشتری میده اما یه مقدار با directx 9 مشکل داره

نمیدونم مشکل از چیه؟دیروزم درایور 12.8 رو دانلود کردم اما بازم همونطوریه :(

اگراز دوستان کسی می دونه از چیه لطفا کمک کنه :wub:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

می گم اخرین ورژن این دایرکت ایکس 9 رو هم بگیر آپدیت کن شاید درست شد!

لینک به دیدگاه

سلام

کلن درایورای amd بدرد نخور شدن از12.6 به بعد برا منم هزارتا مشکل دیگه درس شد

شما درایور 12.4 ر بریز باید حل شه من خودم برگشتم به 12.4

تا الان 12.4 بهترینه

ویرایش شده توسط Ashkan.teh
لینک به دیدگاه

من خودمم شک کردم که مشکل از درايور باشه

پس شما ام به مشکل من برخورديد. پس درايور جديد رو بايد پاکش کنم و قبليرو بريزم؟

دوستاي ديگه ام همين نظرو دارن؟

لینک به دیدگاه

دوست من فک نکنم تا صبح از اساتید خبری بشه ! الان بهترین کار تست با 12.4 هست . یا میشه یا نمیشه ^_^

لینک به دیدگاه

12.4 رو الان امتحان کردم بازم تو 9 مشکل داره

لینک به دیدگاه

12.4 رو الان امتحان کردم بازم تو 9 مشکل داره

توی چی مشکل داره مثلا بازی می کنی با دایرکت ایکس 9 مشکل داره؟

لینک به دیدگاه

من برا تست بازی lost planet 1 رو ریختم تو 10 مشکل نداره 90 تا 100 فریم میده اما تو 9 20 فریم میده

لینک به دیدگاه

من برا تست بازی lost planet 1 رو ریختم تو 10 مشکل نداره 90 تا 100 فریم میده اما تو 9 20 فریم میده

حالا مجبوری با 9 بازی کنی 10 که خیلی بهتره دیگه دلیلی برای بازی کردن با 9 نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در سری 6000 و 5000 کارتها وابستگی زیادی به درایور دارن و ماشاا... amd هم که همه میدونن سنگ تموم میزاره ولی در سری 7000 وابستگی کارتها به درایور کمتر شده نمونشو من خودم 6950 ساپفایر داشتم داخل بازی کرایسیس2 با دایرکت ایکس11 بازی لگ داشت تصویر میلرزید و داخل بعضی بازیهای دیگه هم افت فریم محسوس میشد اما الان که 7950 دارم میتونم به جرات بگم داخل هیچ بازی تا الان ندیدم که بازی افت فریم محسوس داشته باشه و تقریبا با نرخ فریم ثابتی اجرا میشن من کاتالیستهای 12.6 و12.8 رو استفاده کردم و مشکلی هم نداشته اند

لینک به دیدگاه

در سری 6000 و 5000 کارتها وابستگی زیادی به درایور دارن و ماشاا... amd هم که همه میدونن سنگ تموم میزاره ولی در سری 7000 وابستگی کارتها به درایور کمتر شده نمونشو من خودم 6950 ساپفایر داشتم داخل بازی کرایسیس2 با دایرکت ایکس11 بازی لگ داشت تصویر میلرزید و داخل بعضی بازیهای دیگه هم افت فریم محسوس میشد اما الان که 7950 دارم میتونم به جرات بگم داخل هیچ بازی تا الان ندیدم که بازی افت فریم محسوس داشته باشه و تقریبا با نرخ فریم ثابتی اجرا میشن من کاتالیستهای 12.6 و12.8 رو استفاده کردم و مشکلی هم نداشته اند

دوست عزیز 6950 بایدم لگ داشته باشه تو کرایسیس دو

7950 هم که فعلا شاخ تو همه بازی ها با درایور فرق نمیکنه

لینک به دیدگاه

اخه فقط اين بازي نيست بازي cod. وstalker و.... يه چند تا بازي رو امتحان کردم اينطوريه.

حتي درايور قبليرو هم ريختم بازم گير داره

اينگه چرا با ٩ بازي ميکنم اينه که خواستم ببينم تو فريم چه قد فرقشونه که ديدم اينطوريه.

لینک به دیدگاه

ميگن نکنه کلا سري ١٢ درايورا رو برا سري ٧ درست کردن و با سري ۶ همخواني ندارن؟

لینک به دیدگاه

اره بیشتر با 9 مشکل داره.با 11 هم یکم مشکل داره فقط با 10 خوبه.نمیدونم چرا اینطوری شده.درایور قبلیرو هم ریختم بازم همینطوری شده

لینک به دیدگاه

9 و 10 رو ول کن 11 رو بچسب اگه میخوای اختلاف 9و 10 و اینا رو ببینی هزار تا سایت هست عکس و بنچمارکم گذاشته

الان 11 تو چیا مشکل داره ؟

مثلا کرایسیس 2 چند فریم میده رو اخرین تنظیمات؟

لینک به دیدگاه

داداش ببخشید , من زیاد از درایور کارت گرافیک و نرم افزارسرم نمیشه . فقط خواستم بگم یه چک کن ببین با آنیستال کردن کل نرم افزار قبلی پاک شده یا نه . راستی ببین کامپیوترت ویروس نگرفته باشه .واسه من گرفته بود تو crisis 2 اسلو موشن میشد . یه ویندوز عوض کردم درست شد .

لینک به دیدگاه

9 و 10 رو ول کن 11 رو بچسب اگه میخوای اختلاف 9و 10 و اینا رو ببینی هزار تا سایت هست عکس و بنچمارکم گذاشته

الان 11 تو چیا مشکل داره ؟

مثلا کرایسیس 2 چند فریم میده رو اخرین تنظیمات؟

اخه بازیایی که 11 رو ساپورت کنن زیاد نیست و الا من که از خدامه همه رو با 11 بازی کنم

راجب crysis 2 من با 9 بازی کردم نمیدونم چیکار کنم 11 بشه.اگه کسی میدونه بگه

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

داداش ببخشید , من زیاد از درایور کارت گرافیک و نرم افزارسرم نمیشه . فقط خواستم بگم یه چک کن ببین با آنیستال کردن کل نرم افزار قبلی پاک شده یا نه . راستی ببین کامپیوترت ویروس نگرفته باشه .واسه من گرفته بود تو crisis 2 اسلو موشن میشد . یه ویندوز عوض کردم درست شد .

اره عزیز انیستال کامل میکنم بعد یکی دیگه میریزم.از وقتی این جدید رو ریختم یهو اینطوری شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برعکس NVIDIA درایور AMD از فرش اینستال ساپورت نمیکنه و همین باعث دردسر میشه چه در مواقع به روز رسانی درایور چه در مواقع رول بک کردن.

برای پاک کردن کامل درایور چند تا راه قبلا پیش نهاد شده که یکیش استفاده از نرم افزارهایی مثل Driver Sweeper هست تو نت جستجو کن.

راه های دیگه وجود داره که به صورت دستی باید علاوه بر uninstall کردن درایور فعالیت های دیگه ای برای پاک کردن کامل انجام بدی که عموما بستگی به این داره که از چیپست AMD و CPU اون استفاده کنی یا خیر.

پیشنهاد من تو مرحله اول استفاده از نرم افزار خوب و رایگان mirekusoft uninstaller هست و پاک کردن کامل درایور AMD و بعد نصب نسخه ای که با اون مشکل نداشتید.

لینک به دیدگاه

بعضی مواقع با آنیستال کردن مقداری از نرم افزار باقی میمنه . !!!

ویرایش شده توسط mka19
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برعکس NVIDIA درایور AMD از فرش اینستال ساپورت نمیکنه و همین باعث دردسر میشه چه در مواقع به روز رسانی درایور چه در مواقع رول بک کردن.

برای پاک کردن کامل درایور چند تا راه قبلا پیش نهاد شده که یکیش استفاده از نرم افزارهایی مثل Driver Sweeper هست تو نت جستجو کن.

راه های دیگه وجود داره که به صورت دستی باید علاوه بر uninstall کردن درایور فعالیت های دیگه ای برای پاک کردن کامل انجام بدی که عموما بستگی به این داره که از چیپست AMD و CPU اون استفاده کنی یا خیر.

پیشنهاد من تو مرحله اول استفاده از نرم افزار خوب و رایگان mirekusoft uninstaller هست و پاک کردن کامل درایور AMD و بعد نصب نسخه ای که با اون مشکل نداشتید.

کاملا تایید میشه بهترین راه پا کردن کامل درایور استفاده از driver sweeper هست

طریقه کار با نرم افزار...

1.نرم افزار را نصب کنید

2.سیستم را reset کنید با فشدن دکمه f8 از حالت safe mode سیستم را راه اندازی کنید

3.از dvice manager درایور گرافیک را پاک کنید

4. نرم افزار را اجرا کنید . علامت تیک رو روی ati بذارید و دکمه analys رو بزندید بعد دکمه clean رو بزنید تا پک کنه این عمل را اینقدر تکرار کنید تا هیچ فیل dll دیگری باقی نمونه

5.سیستم ر در حالت معمولی راه اندازی کنید و درایور موردنظر رو نصب کنید

ویرایش شده توسط navid_ati
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...