رفتن به مطلب

سلامت 30 درصد ssd

Recommended Posts

5 ساعت قبل، amirrezagh10 گفته است:

دوستان شرمنده بابت اپ مجدد ، طبق پیشنهاد دوست عزیزمون و بررسی های خودم تصمیم به تهیه  Seagate FIRECUDA 510  یک ترابایت گرفتم ، مسئله اینجاست مادربرد من h610 mg msi هستش و هیت سینک برای ssd نداره ، توی دراز مدت  یا حتی کوتاه مدت! مشکلی از لحاظ دما پیش نمیاد؟ چون قصد نصب گیم هم روی ssd دارم من بعد ، و اینکه  هیت سینک ssd تو بازار پیدا نمیشه؟

سلام

خودم این مدل رو دارم ، مشکلی نداره .

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام

خودم این مدل رو دارم ، مشکلی نداره .

خیلی ممنونم از پاسختون ، شما هم بدون هیت سینک استفاده میکنید؟

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، amirrezagh10 گفته است:

خیلی ممنونم از پاسختون ، شما هم بدون هیت سینک استفاده میکنید؟

خواهش میکنم 

بله 

1.thumb.PNG.e1bbbac2bd97144ed51b971623bf564f.PNG

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ در 11:31، ARMIN گفته است:

نمیشه دقیق حدس زد چه اتفاقی افتاده. جز اینکه اس اس دی شما از برند معتبری نیست.

لکسار خوبه، فدک خوبه،

سلام و عرض ادب

من یه هارد اینترنال 2 ترا وسترن سبز دارم که سلامتش اومده روی 80 درصد. پارتیشن بندی انجام نداده بودم. الان چکار باید انجام بدم؟

1.png

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، alireza rabbani گفته است:

سلام و عرض ادب

من یه هارد اینترنال 2 ترا وسترن سبز دارم که سلامتش اومده روی 80 درصد. پارتیشن بندی انجام نداده بودم. الان چکار باید انجام بدم؟

سلام برادر

الان 33 تا بدسکتور داره هاردت، اگر گارانتی داره با شرکت گارانتی صحبت کن ببین عوض میکنند.

اگر نکردن، صرفا اطلاعات مهم روش نریز، و در اولین فرصت یه هارد دیگه تهیه کن و اطلاعات مهمو جابه جا کن، اینم نگهدار تا روزی که از کار بیفته.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ در 01:13، amirrezagh10 گفته است:

دوستان شرمنده بابت اپ مجدد ، طبق پیشنهاد دوست عزیزمون و بررسی های خودم تصمیم به تهیه  Seagate FIRECUDA 510  یک ترابایت گرفتم ، مسئله اینجاست مادربرد من h610 mg msi هستش و هیت سینک برای ssd نداره ، توی دراز مدت  یا حتی کوتاه مدت! مشکلی از لحاظ دما پیش نمیاد؟ چون قصد نصب گیم هم روی ssd دارم من بعد ، و اینکه  هیت سینک ssd تو بازار پیدا نمیشه؟

من 970 ایو پلاس مدتی استفاده کردم بدون هیت سینک هیچ مشکلی نداشت الانم مادربردم هیت سینک داره ولی اختلاف به 5 درجه هم نمیرسه  با خیال راحت تهیه کنید

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، Mahdi ZMS گفته است:

من 970 ایو پلاس مدتی استفاده کردم بدون هیت سینک هیچ مشکلی نداشت الانم مادربردم هیت سینک داره ولی اختلاف به 5 درجه هم نمیرسه  با خیال راحت تهیه کنید

مرسی لطف کردید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...