رفتن به مطلب

بوت شدن لپ تاپ روی Hdd دسکتاپ قبلی که ویندوز نصب شده داره .

Recommended Posts

سلام دوستان روزتون بخیر . 

من یه دسکتاپ داشتم که فروختمش و فقط هارد درایوش رو نگه داشتم که روی ویندوز ۱۰ نصب بود و نرم افزار هایی هم نصب بود روش . 

حالا یه لپ تاپ گرفتم که روی اس اس دی خودش ویندوز ۱۱ نصب شده از قبل 

سوال اینجاست که آیا میتونم با این کابل های تبدیل Hdd اینترنال به usb اون هارد رو به لپ تاپ وصل کنم و روش بوت بشم ؟

همچین کابلی هست که هم پایدار باشه هم خواندن و نوشتن داشته باشه هم بوت بشه ؟

اگه کابل بود ، چه مشکلی ممکنه برای بوت شدن پیش بیاد ؟ آیا لپ تاپ روی اون هارد اینترنالی که قبلا روی یک سیستم دیگه روش ویندوز نصب بوده بوت میشه و کار بکنه و نرم افزار هاش رو اجرا بکنه ؟ 

یا اینکه میشه روی همون اس اس دی خود لپ تاپ که ویندوز ۱۱ داره بوت بشم و از نرم افزار های داخل hdd استفاده کنم ؟ 

چه حرکتی میشه زد که مجبور نباشم هارد رو کلا پاک کنم و ... ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چنین امکانی نیست که ویندوزی که روی هارد که با پورت ساتا متصل بوده رو از usb بوت کرد، ویندوز از روی هارد اکسترنال بوت میشه، اما با نوع خاصی باید روی هارد نصب بشه تا بوت شه.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

چنین امکانی نیست که ویندوزی که روی هارد که با پورت ساتا متصل بوده رو از usb بوت کرد، ویندوز از روی هارد اکسترنال بوت میشه، اما با نوع خاصی باید روی هارد نصب بشه تا بوت شه

ممنون ، پس امکان بوت شدن روی همچین ویندوزی با تبدیل ساتا به یو اس بی نیست . 

حالا با دسکتاپ چطور ؟ 

اگه یک دسکتاپ با یک اس اس دی داشته باشم که روش ویندوز ۱۱ هست . آیا میتونم این هارد رو هم که قبلا روی مادربورد دیگه ای روش ویندوز ۱۰ نصب شده به ساتای مادربورد سیستم جدید نصب کنم و روی هرکدوم که خواستم بوت بشم ؟ تا مجبور به کلا پاک کردن برنامه های نصب شده روی این هارد قدیمی نشم ؟ یا ممکنه روی ویندوز ۱۱ اس اس دی دسکتاپ بوت بشم و برنامه های نصب شده روی این هارد قدیمی رو باز کنم و استفاده کنم ؟ 

درواقع هدف من اینه که روشی پیدا کنم که مجبور نشم هارد قدیمی رو کلا پاک کنم و ویندوزش و برنامه هاش بمونن و بتونم استفاده کنم حالا یا با سوییچ کردن بوت روی هارد قدیمی و اس اس دی یا اصلا روش بوت نشم ولی بتونم از برنامه هاش استفاده کنم . .. همچین چرت و پرتی که میگم ممکنه اصلا ؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...