رفتن به مطلب

مشکل با رفرش ریت مانیتور ML239H

starboy_amir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان عزیز .

دوستان مدتیه یه مشکلی بدجور اذیتم کرده هیچ راهی پیدا نکردم واسش مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم . لطفا هرکی میدونه راهنماییم کنه .

مانیتور من 23 اینچ هست و از اونجایی که خیلی علاقه به رزولوشن 900 1440 دارم با رفرش ریت 75 امروز که گرافبک GTX460 خریدم این مود حذف شده تو رزولوشن ها و فقط 60hz رو دارم واسه 900*1440 .

قبلا با گرافیک آنبورد راحت میذاشتم رو 75hz و چشمام راحت بود ولی الان نمیشه .

توی تنظیمات nvidia control panel هم یه جا هست که میشه رزولوشن انتخابی ایجاد کرد که اتفاقا با همین روش تونستم 75hz رو فعال کنم و جواب هم داد .

ولی مشکل الان اینجاست توی هر بازی میرم این رفرش ریت ساپورت نمیشه و بر میگرده به 60 . از بازی هم که در میام میبینم برگشته به همون حالت قبلی که 60hz بود .

خب حالا باید چکار کنم که این مشکل ایجاد نشه ؟

ضمنا بگم قبلا با آنبورد راحت هم تو بازی هم دسکتاپ با رزولوشن 75hz 1440*900 رو داشتم بدون مشکل .

ممنون میشم کمکم کنید .

درایور گرافیک هم 301.42 و ویندوز ویستا sp2 هست .

لینک به دیدگاه

best answer رو تو لینک زیر بخون فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتری داشته باشه ;)

http://www.tomshardware.co.uk/forum/62125-29-monitor

لینک به دیدگاه

عزیزم شما مانیتور با کنتراست بالا خریدید و این باعت شده رنگ سفید شما تقویت بشه که به شدت در نور محیط های تاریک چشم رو آزار میده برای کمتر شدن این مشکل کمی نور مانیتور رو کم کنید ولی اگر کارگرافیکی انجام می دهید کافیه نور اتاق رو افزایش بدید تا چشم بطور خودکار خودش رو با این شدت کنتراست تنظیم کنه و کمتر خسته بشه

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

مشکل من نور سفید و این چیزا نیست چون نور رو کم میکنم

ولی کلا با رفرش 75 هم سیستم روون تره هم بازی ها روون تر . چشم هم خیلی کمتر اذیت میشه . نمیدونم حالا . اون سایت رو هم دیدم گفتن که اصلا 75 رو استفاده نکنید بنا به دلایلی . ولی من خودم با مانیتور سامسونگ T1900 همیشه 1440900 و 75هرتز کار میکردن خیلی هم عالی بود .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...