رفتن به مطلب

پاور ۴۳۰ وات گرین

Recommended Posts

سلام آقا خسته نباشید ی سوال داشتم مغزمو ساییده 

من ی سیستم با مشخصات gtx1650 4g

Cpu i7 3770k

Ram16ddr3

دوتا هارد یکی ۵۰۰ یکی ۳۲۰ 

یک هارد ssd sata

و  دی‌وی‌دی و سیدی رام دارم

میخواستم بدونم پاور ۴۳۰w که الان دارم توانایی تامین برق این سیستمو داره یا نه ی توضیح بدید چیکار کنم 

و اینم بگم ۴ فن ۸ سانتی و یک فن ۱۲ سانتی هم به مولکسا وصل کردم که یکی از مولکسا دوتا فن یکی ۱۲ و یکس ۸ سانتی بهش وصله و سه تا فن ۸ سانتی دیگه رو زدم به سوکت های مادربرد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام گرافیک 1650 خیلی کم مصرفه قطعا 430 وات برای سیستم شما کافیه

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

سلام گرافیک 1650 خیلی کم مصرفه قطعا 430 وات برای سیستم شما کافیه

میدونم داش آخه واسم جای سواله که این پاور با این همه قطعات جوابگو هست یا نه من دیروز داشتم گیم میزدم یهو سیستم ریستارت شد چند باری هم قبلا سیستم بلو اسکرین داده بود به خاطر هارد ssd فکر کنم برای این بود که از ی مولکس ۲ تا بیشتر خروجی گرفته بودم و فشار اومده بعد از اون که ssd رو با یک مولکس زدم دیگه بلو اسکرین نداد الان من ی فن ۱۲ و یک ۸ رو زدم به یک مولکس از اون ور هم دوتا سوکت فن رو مادربرد جا داره که دوتا فنو به یک سوکت و یک فنو به یک سوکت زدم نمیدونم برق کم میاره که اینجوری ریستارت شد یا نه تو فشار سنگین هم گذاشتم سیستمو خاموش یا ریستارت نشد نمیدونم شاید نوسانی چیزی داره

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ali9101 گفته است:

میدونم داش آخه واسم جای سواله که این پاور با این همه قطعات جوابگو هست یا نه من دیروز داشتم گیم میزدم یهو سیستم ریستارت شد چند باری هم قبلا سیستم بلو اسکرین داده بود به خاطر هارد ssd فکر کنم برای این بود که از ی مولکس ۲ تا بیشتر خروجی گرفته بودم و فشار اومده بعد از اون که ssd رو با یک مولکس زدم دیگه بلو اسکرین نداد الان من ی فن ۱۲ و یک ۸ رو زدم به یک مولکس از اون ور هم دوتا سوکت فن رو مادربرد جا داره که دوتا فنو به یک سوکت و یک فنو به یک سوکت زدم نمیدونم برق کم میاره که اینجوری ریستارت شد یا نه تو فشار سنگین هم گذاشتم سیستمو خاموش یا ریستارت نشد نمیدونم شاید نوسانی چیزی داره

درود

از تبدیل مولکس به ساتا برای هارد و اس اس دی استفاده نکنید

برای بلو پیج هم اول رم بعد گرافیک و بعد اس اس دی و نهایت چیپ PCH مادربرد محتمل ترین قطعات هستند

رم رو تست کنید (با مم تست)

اگر سالم بود گرافیک رو با بازی تست کنید

اگر گرافیک هم سالم بود و اگر تونستید یه با یک اس اس دی دیگر تست کنید و ویندوز جدید با نصب درایور استاندار بزنید( از برنامه های نصب کمکی درایور استفاده نکنید)

تا اینجا حل نشه میمونه مادر برد، محض احتیاط کابل های ساتا هم جا به جا کنید

گذرگاه دیتای ساتا مرتبط با pch مادر برد هست و در صورت لحیم سردی گاهی جا به جایی کابهای ساتا جواب گو هست

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...