رفتن به مطلب

اتصال دو مودم به هم دیگه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

مخابرات داره برای ما فیبر نوری میکشه تا کل خطوط بر بستر فیبر بشه و دیگه خبری از سیم مسی و تکنولوژی های adsl و vdsl نباشه.

من یک مودم Archer VR600 تی پی لینک دارم که مشخصات خوبی مثل وای فای ۶، پشتیبانی از دو باند ۲.۴ و ۵ گیگا هرتز و غیره رو داره.

میخوام اگه بشه یک مودم ارزون قیمت برای فیبر بگیرم و به این مودم خودم وصلش کنم تا نخوام دوباره هزینه میلیونی برای خرید مودم رو متحمل بشم.

مودم مد نظرم HG8120Cهوآوی هستش.

امکان این که مودم HG8120C هوآوی رو به مودم خودم وصل کنم و یک جورایی مودم قبلی من کار روتر رو انجام بده هست؟

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

HG8120C یه پورت لن گیگابیت داره...این پورت رو با کابل با کیفیت (همونی که همراه مودم هست خوبه) وصل میکنید به پورت WAN مودم تی پی لینک....تنظیمات خاصی نداره و معمولا بی دردسر کار میکنه فقط لازمه بررسی کنید که آی پی لوکال دو دیوایس یکسان یا توی یک رنج نباشه. معمولا هردو 192.168.1.1 هست که کافیه یکشون رو تغییر بدید و مثلا بزارید 192.168.8.1

پورت دیگه مودم HG8120C  صد مگابیت هست و اگه از این خروجی بگیرید سرعت محدود میشه

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، lucky luke گفته است:

HG8120C یه پورت لن گیگابیت داره...این پورت رو با کابل با کیفیت (همونی که همراه مودم هست خوبه) وصل میکنید به پورت WAN مودم تی پی لینک....تنظیمات خاصی نداره و معمولا بی دردسر کار میکنه فقط لازمه بررسی کنید که آی پی لوکال دو دیوایس یکسان یا توی یک رنج نباشه. معمولا هردو 192.168.1.1 هست که کافیه یکشون رو تغییر بدید و مثلا بزارید 192.168.8.1

پورت دیگه مودم HG8120C  صد مگابیت هست و اگه از این خروجی بگیرید سرعت محدود میشه

ممنون از توضیحت. اگه کامپیوتر رو به پورت ۱ گیگ مودم تی پی لینک وصل کنم میتونم ازش استفاده کنم؟ میخوام اتصال بی سیم و با سیم رو از طریق مودم تی پی لینک دریافت کنم و هیچ کاری با مودم فیبر نوری به جز واسطی برای اتصال کابل فیبر نوری به مودم  تی پی لینک نداشته باشم و تمام مدیریت اینترنت با مودم تی پی لینک باشه.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

ممنون از توضیحت. اگه کامپیوتر رو به پورت ۱ گیگ مودم تی پی لینک وصل کنم میتونم ازش استفاده کنم؟ میخوام اتصال بی سیم و با سیم رو از طریق مودم تی پی لینک دریافت کنم و هیچ کاری با مودم فیبر نوری به جز واسطی برای اتصال کابل فیبر نوری به مودم  تی پی لینک نداشته باشم و تمام مدیریت اینترنت با مودم تی پی لینک باشه.

بله میتونید و مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، lucky luke گفته است:

بله میتونید و مشکلی نداره

ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...