رفتن به مطلب

مانیتور تصویر نمیده

mamad33
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه سیستم با مشخصات زیر دارم

i3 2120

msi h61 p35

intel hd 2000

4gb kingston

hdd samsung f3

green 435w

سیستم رو که روشن میکنم تصویر نمیده و مانیتور میره تو استندبای.دیگه سیستم رو با دکمه رو کیس خاموش هم نمیشه کرد باید از پاور خاموش کنم.

مانیتور و هارد و پاور رو با یه سیستم دیگه تست کردم مشکلی ندارن همچنین یه کارت گرافیک دیگه هم رو سیستم تست کردم بازم تصویر نمیداد.

سیستم صبح کار میکرد خاموش که کردم و دوباره روشن کردم این جوری شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز جان . شما رمها رو جابجا کردین ؟

لینک به دیدگاه

آقا مرسی درست شد دوباره باتری بایوس رو جا زدم درست شد واسه چی این جوری شد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو این دوره زمانه همه چیز طبیعیه :D

لینک به دیدگاه

دقیقا همین مشکل دوستمون که سیستم روشن میشه ولی بوق نمیزنه و روی صفحه چیزی نمیاد و فقط باید برق اصلی رو قطع کرد دیروز که داشتم کیس جدید میبستم برای من پیش اومد.

از پشت مین clear cmos رو زدم نشد ولی باطری رو دست نزدم. بعد چیزا رو جدا کردم رمها رو جا به جا کردم درست شد! قبل رمها اگه گرافیکو در میاوردم درست میشد!!!بهش شک کرده بودم! قبلش سیستمو کاملا یه ربع خاموش کرده بودم!! علت این مشکل چی بوده ؟ هارد هم خالی خالی بود تازه میخواستم ویندوز نصب کنم.

این main msi p67ac45 موقع روشن شدن عادی چنتا باید بوق بزنه ؟ دو سه تا بوق کوتاه میزنه از رمها هم تست گرفتم میگه مشکلی نداره!

ویرایش شده توسط Undefined
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

متاسفانه مین های MSI در این رده مشکلاتی با رمها دارند.

در اکثر بایوسهایی که برای این سری مین بردها میاد برای علت نوشته شده بالا رفتن تطابق با رم که حرف من رو تایید میکنه.

حتما بایوستون رو بروز کنید برای جلوگیری از ایجاد مشکلاتی از این دست.

آپدیت بایوس هم بسادگی و از طریق M-flash از داخل بایوس انجام میشه

لینک به دیدگاه

میترسم آپدیتش کنم خراب بشه چون قبلا تاپیکهایی در این مورد خوندم منم حوصله پیگیری مشکل ندارم و تجربه زیادی ندارم ! میشه نکات و راهنمای آپدیت این رو بگید بعدا خرابکاری نشه ؟ و اگه شد میشه برگردوند به همون نسخه اصلی کارخونه ؟ یه جاییش نوشته بود ذخیره در فلش یه جاییش نوشته بود ورود از فلش یه همچین چیزایی!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...