رفتن به مطلب

همه چیز در مورد پردازنده‌های نسل 15 اینتل و مادربردهای Z890 ایسوس در لیون کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱۴۰۳/۸/۱۵ در 18:41، foxforce90 گفته است:

با این قیمت ها اگه کسی هم عملکرد ضعیف نسل جدید براش مهم نبود، دیگه مسلما براش مهم میشه :52_fearful:

هر سال هر نسل از پردازنده ها، چه اینتل و چه AMD به بازار میاد، اولش قیمتش خیلی بالاست، اصطلاحا متورمه، بعدش به مرور قیمت متعادل میشه.

تنها مشکل این وسط قیمت دلاره که ممکنه جوری افزایش پیدا کنه، که همین قیمت متورم الان، بعد ها خاطره بشه.

برای همین من خودم نمیدونم چی بگم، بخرین یا صبر کنین

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، mahddi گفته است:

سلام

داشتم مادربوردهای ایسوس یک نگاهی می کردم متوجه شدم که سری ماکسیموس و راگ برای پخش صدا در بک پنل فقط یه دونه خروجی صدا دارن 

اونهایی که مثل من هدفون 5.1 دارن که سه تا فیش داره چه کار باید بکنن؟

این کارو اولین بار گیگابایت در سری Z790 شروع کرد و سوکتهای 3.5 میلیمتری صدای بک پنل رو به دو تا سوکت ورودی میکروفون و خروجی اسپیکر محدود کرد. این روند توسط دیگر برندها هم اجرا شد و دیگه اون سیستم قدیمی حذف شده.

اگر دوستانی از سیستمهای صوتی 5.1 و یا 7.1 استفاده می کنند، می بایستی از خروجی اپتیکال SPDIF Out بهره بگیرند و اگر دستگاهشون ورودی اپتیکال نداشته باشه، مجبور به ارتقا دستگاهشون هستند.

با این حال، تو سری تاف، مادربرد Z890 TUF Gaming Pro مثل قدیم مجهز به تمام سوکت های صدای 3.5 میلیمتری هست:

https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-z890-pro-wifi/

5 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

راه سوم برای این مادربرد ها خرید dac / amp هست ،کسی که یوزر حرفه ای هست به صدای انبرد مادربرد اکتفا نمیکنه .

یاسین جان، یوزر حرفه ای دیگه باید دستگاهشو به روز کنه و از اتصال اپتیکال بهره ببره. :D

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

یاسین جان، یوزر حرفه ای دیگه باید دستگاهشو به روز کنه و از اتصال اپتیکال بهره ببره. :D

درست میفرمایید من فقط یه نکته ای رو نقل قل کنم که با یه دوستی در تلگرام آشنا شدم و ایشون اصطلاحا audiophile fan هستند و البته تخصصش رو هم دارند ،ایشون بیان میکنند که s/pdif محدودیت  باند فرکانسی داره و بهترین حالت گرفتن سیگنال از کانال های aux هست با تبدیل aux-rca ؛بخاطر همین هست که تو بعضی از dac ها شما ورودی spdif میبینید ولی در همه اونها rca وجود داره ،بحث استاندارقدیم هم نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...