رفتن به مطلب

کنسل یا گران کردن کالا بعد از سفارش حکمش چیه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

حتما برای همتون پیش اومده یک کالایی بخرید حتی پولش بدید بعدش فروشنده زنگ بزنه بگه کالا موجود نیست قیمتش بالا رفته یا قیمتش اشتباه خورده بوده پولتون پس بده

سرچ کردم قانون درستی راجبش پیدا نکردم ایا راهی هست برای همچین سفارش هایی طرف مجبور به ارسال کالا بکنیم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض خدمت‌ شما

عزیز اینجا ایرانه ها هر لحظه ممکنه مردم تو معامله دبه کنن 😃

زیاد سخت نگیر عزیز

بگرد انشالا جنس مورد  نظر رو پیدا میکنی از کسی دیگه

راجب قانون هم هیچ قانونی نیست

یا اگرم باشه به قدری وقت شما از بین میره که بیشتر هم ضرر میکنی

یارو علنا پول منو خورده راست راست هم راه میره

هیچ کاری هم نمیتونم بکنم...

ویرایش شده توسط behy
لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، behy گفته است:

سلام و عرض خدمت‌ شما

عزیز اینجا ایرانه ها هر لحظه ممکنه مردم تو معامله دبه کنن 😃

زیاد سخت نگیر عزیز

بگرد انشالا جنس مورد  نظر رو پیدا میکنی از کسی دیگه

راجب قانون هم هیچ قانونی نیست

یا اگرم باشه به قدری وقت شما از بین میره که بیشتر هم ضرر میکنی

یارو علنا پول منو خورده راست راست هم راه میره

هیچ کاری هم نمیتونم بکنم...

این مورد جدیدا خیلی زیاد شده حتی ز می زنی می گن قیمت ها به روز بازم دبه می کنن بالاخره یک قانونی برای این فروشنده ها باید باشه

این مشکل امروز و دیروزم نیست حتی فروشنده های رسمی که وارد کننده هم هستن دبه می کنن

البته حداقل کار اینکه توی سایت تروب یا ایمالز شکایت کنید براشون گرون تموم می شه چون چند بار تکرار بشه حذفشون می کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاری که نمیتونی بکنی چونکه پولتون رو برگشت میدن 

بیشتر سایتهای درپیت ترب این کار رو میکنن 

سایتهای ترب به قیمتشون زیاد اعتباری نیست 

مخصوصا موقعی که قیمت دلار بالا میره 

یا موجودی یک کالا تو بازار کم میشه 

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

سلام،

قوانین و مقررات فروشگاه موردنظر را چک کنید. گاهی چنین ذکر می شود که فروشنده حق کنسل کردن سفارش را نیز دارد.

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

طبق قوانین تجارت الکترونیک، زمانی که یک کالا در سایت موجوده و قیمت خورده، فروشنده ملزم هست قیمتش به روز باشه و موجودی داشته باشه و کالا رو تامین کنه، زمانی که شما کالا رو تهیه کنید، فروشنده باید به شما کالا رو بده. قوانین تجارت الکترونیک رو بخونید این بند رو پیدا میکنید. به لحاظ قانونی فروشنده حق چنین کاری نداره.

شما هم ببینید اگر جوریه که فروشنده واقعا کالا رو نداشته و داشته این دست به اون دست میکرده، بهش حق بدید، خرج و دخل این روزا نمیخونه و نمیتونه ضرر بده، مطمئن باشید قبل کنسل کردن سفارش شما، از صد جا استعلام گرفته و شاید راضی بوده یه ضرر کوچیکی هم بده که کالا رو به دست شما برسونه.

ولی اگر سایت معتبری هست و بازی دراورده و مبلغ رو دیر زده، حق با شماست. من چنین چیزی که پیش میاد، شرط میکنم که اگر بعد کنسل کردن، حداکثر 1 ساعت فرصت انتقال پول رو دارن، در غیر این صورت کار رو به سمت شکایت بردم یا اینکه کالای مشابهی که موجود داشتن رو زیر قیمت ازشون گرفتم. در کل سعی کنید باهاشون راه بیاید، اعصاب خوردی شکایت و ... برای مبلغ کوچیک نمی ارزه.

image.thumb.png.b1699f4dc96cc9d4a2013d5bfaf59a4e.png

این یکی از بند هاش هست، اگر مبلغ ناچیز هست و فروشنده بدون درنگ به شما اطلاع داده، باهاش راه بیاید.

اگر اینجوری بوده که بعد ثبت سفارش به شما اطلاع داده، بهش حق بدید، اگر 2 3 روز معطلتون کرده، در صورت بالا بودن مبلغ ضرر و صلاحدید خودتون میتونید شکایت کنید.

لینک به دیدگاه

عزیزان من یک چیزی میگم کاملا" خیالتون راحت بشه

ما یکسری قوانین کلی داریم که در کشور وضع شده 

و یک سری قوانین که به عنوان قرارداد در سایت ها هست

زمانیکه شما خرید انجام میدید یعنی اون موارد را خوانده و پذیرفتید

تقریبا" اکثر فروشگاه ها بند فورس ماژور رو دارند 

شما میرید شکایت میکنید . هزینه میکنید . دوندگی میکنید

نهایتا میره پیش دادیار حتی ( این موارد جنایی نیست عزیزان بره دادسرا )

اون موارد میاد جلو و چک میشه پول هم برگشت خورده و قضیه تمام میشه

در ضمن بازگشت مبلغ هم طبق قانون میتونه طی 72 ساعت کاری باشد

پس راهنمایی بدون تجربه انجام ندید و بقیه رو هم تو دردسر دوندگی نندازید

طرف تماس گرفته گفته ندارم . پرونده جنایی درست نکنید

ما الان پرونده های فروشگاه های اینترنتی بزرگ داریم که یکسال هست به هیچ جا نرسیده

اسم نمیتونم ببرم ولی خب هست و با کمی جستجو پیداش خواهید کرد

بله روی کاغذ شما خیلی کارها میتونید بکنید ولی بعد از دوندگی به راحتی با توجه به مستندات مختومه میشه

اگر خیلی حساس هستید حضوری تشریف ببرید بخرید . برای خود بنده نه تنها از جانب فروشگاه های کوچک این کار انجام شده

بلکه توسط بزرگترین پلتفرم فروش کالا در ایران هم برای بنده اتفاق افتاده و نهایتا یک پیامک عذرخواهی و کد تخفیف ناچیز ارسال شده ( شده کلا" خبر هم نداده اومدم دیدم مثلا" یک آیتم رو حذف کرده خودش )

لینک به دیدگاه

بحث سر زمان و ارزش پول ماست گاهی موقعیتی پیش میاد که قیمت مناسب بخرید تا 72 ساعت بعدش که پول پس بده حسابی ضرر کردید

اتفاقا فروشگاه های کوچک کمتر حرص مال دنیا می زنن این بزرگ ها هستن که همیشه برای ده هزار تومن جون به عزرائیل نمی دن یعنی واقعا روی جنس 10 میلیونی به خاطر 10 هزار تومن حاضرن از فروش صرف نظر کنن که البته این از بی سوادیشون در فروشم هست پول اجاره مغازه یا انبار و خواب جنس و پول برق و شارژ خیلی بیشتر از 10 هزار تومن پول یک اب معدنی بهشون ضرر می زنه

البته برخی هم دیدم از عمد قیمت پایین می زنن تا در ترب بازدید بخورن سایتشون هم بازدید بیشتری بخوره

فکر کنم توی اینماد هم بشه شکایت کرد در کل شکایت دادگاهی که داستان داره اما شکایت ترب با اینماد زیاد بشه براشون ضرر زیادی داره و حداقل برای بارهای بعدی این کار کثیف دیگه نمی کنن(امتحان کردم جواب داده)

اما در کل این روزا خیلی موارد زیاد شده و سرچ هم زدم کلی راجبش توی فضای مجازی هم شاکی بودن گفتم شاید بد نباشه اینجا هم تاپیکی براش داشته باشیم

توی خارج از ایران هر چقدرم مبلغ بالا باشه موظف هستن کالا رو با اون قیمت تحویل بدن نمونه هاش توی فضای مجازی گفته شده خودمم بارها شاهدش بودم اما چون توی ایران قانون به شدت زمان بره خیلی ها پیگیرش نمی شن اما قانونش توی ایرانم هست طبیعتا قانون منطقی هم هست و باید یاد بگیرن اشتباه تاوان داره

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

حتما برای همتون پیش اومده یک کالایی بخرید حتی پولش بدید بعدش فروشنده زنگ بزنه بگه کالا موجود نیست قیمتش بالا رفته یا قیمتش اشتباه خورده بوده پولتون پس بده

سرچ کردم قانون درستی راجبش پیدا نکردم ایا راهی هست برای همچین سفارش هایی طرف مجبور به ارسال کالا بکنیم؟

درود دوست عزیز

یه موقع هست مطمئنید فروشنده بازی در میاره، مثلا قیمت رو میخواد بالاتر بده در حالی مه سایتهای همسایه به همون قیمت یا یکمی بیشتر و کمتر پیدا میشه، قضیه فرق میکنه، سعی کنید بدون چالش پولتونو پس بگیرید تو کوتاه ترین زمان و بیخیال بشید.

یه موقع دیگه هست مثلا میبینی یه کالا تو نت پیدا میکنی تفاوت قیمتش با بقیه جاها زیاده، اینجور مواقع من خودم به شخصه همیشه تماس میگیرم و بهشون میگم این قیمتی که زدی موجودی داری؟ آپدیت هست قیمتتون، از درست بودن مشخصات کالا با این چیزی که تو سایت زدید مطمئن باشم؟ از اینجور سوالا، اینجور مواقع باید به فروشنده حق داد که شاید این کالا از دستش در رفته قیمت رو آپدیت نکرده یا حواسش به موجودی کالا نبوده، بلاخره چرخوندن یه فروشگاه انلاین دردسرهای خاص خودشو داره

--------

من خودم فکر کنم یک سال پیش بود میخواستم رم بخرم، یه رم پیدا کردم که یه قیمت به نسبت مناسبتری داشت، زنگ زدم به فروشنده اونم باز وصل کرد به یکی همکارای دیگشون ، بهشون گفتم این قیمتش درسته ، مشخصاتش درسته چون سایتهای همسایه قیمت بالاتری دارن، گفت نه اوکیه ، قیمت درسته و آپدیته شما خرید بزنید، خرید زدم، فرداش از طرف سایت زنگ زدند که قیمت آپدیت نبوده قیمتش خیلی بالاتره معذرت میخوایم، منم قبول کردم گفتم ایراد نداره پیش میاد دیگه، از اونجایی که سایتهای همسایه قیمت مناسب‌تری داشتن اینا یه روز بعدش پولو برگشت زدند، و رفتم از یه سایت دیگه خرید زدم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۸/۱۳ در 02:10، arvin_393 گفته است:

درود دوست عزیز

یه موقع هست مطمئنید فروشنده بازی در میاره، مثلا قیمت رو میخواد بالاتر بده در حالی مه سایتهای همسایه به همون قیمت یا یکمی بیشتر و کمتر پیدا میشه، قضیه فرق میکنه، سعی کنید بدون چالش پولتونو پس بگیرید تو کوتاه ترین زمان و بیخیال بشید.

یه موقع دیگه هست مثلا میبینی یه کالا تو نت پیدا میکنی تفاوت قیمتش با بقیه جاها زیاده، اینجور مواقع من خودم به شخصه همیشه تماس میگیرم و بهشون میگم این قیمتی که زدی موجودی داری؟ آپدیت هست قیمتتون، از درست بودن مشخصات کالا با این چیزی که تو سایت زدید مطمئن باشم؟ از اینجور سوالا، اینجور مواقع باید به فروشنده حق داد که شاید این کالا از دستش در رفته قیمت رو آپدیت نکرده یا حواسش به موجودی کالا نبوده، بلاخره چرخوندن یه فروشگاه انلاین دردسرهای خاص خودشو داره

--------

من خودم فکر کنم یک سال پیش بود میخواستم رم بخرم، یه رم پیدا کردم که یه قیمت به نسبت مناسبتری داشت، زنگ زدم به فروشنده اونم باز وصل کرد به یکی همکارای دیگشون ، بهشون گفتم این قیمتش درسته ، مشخصاتش درسته چون سایتهای همسایه قیمت بالاتری دارن، گفت نه اوکیه ، قیمت درسته و آپدیته شما خرید بزنید، خرید زدم، فرداش از طرف سایت زنگ زدند که قیمت آپدیت نبوده قیمتش خیلی بالاتره معذرت میخوایم، منم قبول کردم گفتم ایراد نداره پیش میاد دیگه، از اونجایی که سایتهای همسایه قیمت مناسب‌تری داشتن اینا یه روز بعدش پولو برگشت زدند، و رفتم از یه سایت دیگه خرید زدم

نمی دونم ولی در کل احساس می کنم مردم خیلی بیخیالی داریم که راحتم می شه سرشون کلاه گذاشت

قیمت های اشتباه اکثرا بازی هست خطای انسانی نیست دلتون برای دلال جماعت هیچ وقت نسوزه

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

نمی دونم ولی در کل احساس می کنم مردم خیلی بیخیالی داریم که راحتم می شه سرشون کلاه گذاشت

قیمت های اشتباه اکثرا بازی هست خطای انسانی نیست دلتون برای دلال جماعت هیچ وقت نسوزه

با اینکه زیاد خرید اینترنتی انجام میدم، خیلی خوش شانس بودم که تا حالا هیچوقت به مشکل نخوردم

دوبار هم از دیوار چشم بسته گوشی دست دو (۹ میلیون سال ۹۸) و کارت گرافیک چند سال قبلش خریدم 

_-------_------_

در مورد بیخیالی اینجوری نیست، روند رسیدگی به شکایات کلاهبرداری جوریع که بیخیالت میکنه، باید کلی پول خرج کنی و خودت پیگیر همه چی بشی، در آخر دردسر و هزینه کسی که متضرر شده از کلاهبردار بیشتره، شما چند ماه پیگیری از نیروی انتضامی بگیر برو تا بالا بعد کلاهبردار داره ول میچرخه

اکثر کلاهبرداریا توسط تعداد محدودی که درصد کمی از جامعه رو تشکیل میدن انجام میشه، خیلیاشون چندین پرونده دارن ولی میگیرنشون و زود آزاد میشن 

-------_------_------

یه برنامه truecaler دارم روی گوشی کسی زنگ میزنه اسم مینویسه

یه قسمت ریپورت و چت مانند داره ، یه بار یه نفر رو گوشم زنگ زد برنامه اسم کلاهبرداره ب... بهم نشون داد، توی برنامه چک کردم چند صد نفر ریپورت کرده بودن و کلی کامنت داشت به عنوان کلاهبردار 

ازم کلاهبرداری نشد ولی از برنامه اسکرین شات گرفتم از شماره تلفن، کامنتها و تعداد ریپورتا فرستادم توی سایت پلیس فتا ، ولی دیگه بعدش هیچ اس ام اسی برام نیومد، خودمم دیگه تو سایت چکش نکردم ببینم جواب دادن یا نه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...