رفتن به مطلب

شکایت از چاپار

Miad007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

۲ بار از این شرکت ویران به خاطر اشتباه فروشنده ناچار شدم کالا تحویل بگیرم هر دو بارم تجربه افتضاحی بوده راهی هست بشه شکایت کرد به غیر از سایت بی در و پیکر خودشون؟؟؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Miad007 گفته است:

درود

۲ بار از این شرکت ویران به خاطر اشتباه فروشنده ناچار شدم کالا تحویل بگیرم هر دو بارم تجربه افتضاحی بوده راهی هست بشه شکایت کرد به غیر از سایت بی در و پیکر خودشون؟؟؟

سلام منم از چاپار شاکی هستم یه بار بسته بنده را بدون اجازه بنده به کس دیگه تحویل داد بعد رفتم دفتر چاپار گفتم شما بی جا میکنید بسته بنده را به شخص دیگه تحویل میدید بعد طرف شروع به زدن حرف های رکیک و بعد منو با کتک‌ زدن از دفتر چاپار بیرون کردن شکایت کردم به جایی نرسید چون دفتر خراب شده دوربین نداشت شاهدی هم نداشتم .

لینک به دیدگاه

سلام،

فکر نکنم که شکایت نتیجه ای داشته باشد. خودم بارها ناچارا بنابر قرارداد فروشنده با این شرکت، درگیری لفظی با نمایندگی چاپار داشته ام. متاسفانه اخلاق ندارند و طوری رفتار می کنند که انگار مشتری بدهکار و خود طلبکار هستند. دقیقا مشکل به وجود آمده چیست؟

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه اینطوری هستن همه جا اطلاع رسانی کنید کسی باهاشون کار نکنه یا ادب میشن یا در دکون میبندن

محله ما یه دفتر خدمات پستی الترونیکی بود رییسش یه زن بود خیلی بد اخلاق بود هر وقت میرفتم با اعصاب خراب برمیگشتم دیگه چند سال اخیر میرفتم جای دیگه (با اینکه دورتر بود) الان جمع کرده رفته

لینک به دیدگاه

عزیزان فقط همون پیرامون راهنمایی باشید

طرح موضوعات و طرح اتهامات بدون داشتن ادله و در نبود نماینده مجموعه ای که در موردش دارید صحبت میکنید

عملا برای ما ایجاد مسئولیت میکنه

میشه طرح اتهامات واهی بدون مدرک و تشویش اذهان عمومی و از بین بردن اعتماد نسبت به مجموعه یاد شده 

پس مودبانه فقط به راهنمایی پیرامون موضوع بپردازید

لینک به دیدگاه

برا من که هر سری میاد کارت شناسایی میخواد علاوه بر اون رسید و امضا تحویل هم میگیره.

لینک به دیدگاه

زنگ میزنم به تلفن گویای مسخره چاپار (اگه شانس بیارید که به پشتیبانی وصل بشید) پشت تلفن ۱۰ دقیقه وایمیسم بعد میگه پیگیری کردیم و براتون ارسال میکنن

میشه ساعت ۵ غروب زنگ میزنم به چاپار کرمانشاه خراب شده میگه از تهران زنگ زدن چند تا حرفم بارمون کردن اما ما ماشین نداریم و همون آش و همون کاسس چون ترسیدم بلایی سر کالا بیارین بیخیال جر و بحث شدم و گفتم با پیک بفرستین که اونم ۶۰ هزار شد اندازه پول پست دیگه!!!

۱۰ ساله با پست کالا سفارش میدم تا حالا ذره ای مشکل نداشتم اما تو این ماه ۲ بار از چاپار سفارش دادم یکی از یکی بدتر

وقتی مملکت قانون نداره اوضاع همینه 

حالا من پیگیری شکایت میشم و تلاشمو میکنم چون تو زندگیم نه تا حالا حق کسی رو خوردم نه گذاشتم کسی حقمو بخوره (بحث پولشم نیست از بی عدالتی متنفرم) ولی باز بعید میدونم کار خاصی رو پیش ببرم

لینک به دیدگاه

هر نمایندگی فرق میکنه اینجا که بدشون نیست تهش با یه روز تاخیر توزیع میکنن یا ارسال میکنن چون خیلی سرشون شلوغه جدیدا به خاطر سرعت خوبشون خیلی بسته هاشون زیاده برای همین توی توزیع کمی تاخیر دارن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...