رفتن به مطلب

کرش پی در پی S.T.A.L.K.E.R.2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بعد از ۳روز دست و پنجه نرم کردن با سرعت افتضاح نت استالکر دو رو از طریق گیم پس دانلود کردم وری در همین ابتدای بازی هم کرش میکنه 

چند ویدیو توی یوتیوب بود ولی هیچکدوم تاثیر نداشت 

درایور گرافیک اپدیته- hdr حتی خاموش شد- از داخل تنظیمات ویندوز روی high performance گذاشتم - از داخل ویندوز repair -reset کردم( از داخل اپ ایکس باکس ریپیر نکردم چون فک کنم مجدد دانلود بخواد بکنه یخرده!)- 

کسی راه حلی داره برای رفعش؟

با انواع تنظیماتlow تاepic هم تست کردم بازم نشد 

لینک به دیدگاه

سخت افزاتون چی هست؟

چقدر پیچ فایل دارید چقدر رم؟ 

ویندوز کرکی هست یا اورجینال ؟ آپدیت هست؟ 10 یا 11 ؟

لینک به دیدگاه

درایور رو یکبار کامل حذف کن دوباره نصب کن. اگه نشد بزن ریپر. مسیر نصب رو بزن دیفالت

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، satsuki گفته است:

درایور رو یکبار کامل حذف کن دوباره نصب کن. اگه نشد بزن ریپر. مسیر نصب رو بزن دیفالت

dlss رواوردم روی performance فریم رو روی 60 لیمیت کردم اچ دی ار رو خاموش کردم تا یخرده بدون کرش رفت جلو ولی وسطش دوباره پرید بیرون

از اونجایی که دمای گرافیک رو با اندرولت اوردم پایین یبار ولتاژ و کلاک رو دیفالت میکنم شاید یه درصد درست شد

لینک به دیدگاه

عذر میخوام سوالم بی‌ربطه ولی شما با چه ISP و چه سرعتی از گیمپس دانلود می‌کنید؟

و اینکه الان شرایط گیمپس طوری شده که بتونی راحت وسط دانلود پاز بدی و فردا ادامه‌شو دانلود کنی؟

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، mohammadhossein گفته است:

بعد از ۳روز دست و پنجه نرم کردن با سرعت افتضاح نت استالکر دو رو از طریق گیم پس دانلود کردم وری در همین ابتدای بازی هم کرش میکنه 

چند ویدیو توی یوتیوب بود ولی هیچکدوم تاثیر نداشت 

درایور گرافیک اپدیته- hdr حتی خاموش شد- از داخل تنظیمات ویندوز روی high performance گذاشتم - از داخل ویندوز repair -reset کردم( از داخل اپ ایکس باکس ریپیر نکردم چون فک کنم مجدد دانلود بخواد بکنه یخرده!)- 

کسی راه حلی داره برای رفعش؟

با انواع تنظیماتlow تاepic هم تست کردم بازم نشد 

فقط شما نیستی این بازی مث سایبرباگ از روز عرضه مشکل داشت ی اپدیت اومده ک بعضی مشکلاش برطرف شده ولی همچنان وضعیت خوبی نداره

Stalker 2’s First Post-Launch Patch Includes Crash, Main Quest Progression, and Graphics Fixes

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Sandor گفته است:

عذر میخوام سوالم بی‌ربطه ولی شما با چه ISP و چه سرعتی از گیمپس دانلود می‌کنید؟

و اینکه الان شرایط گیمپس طوری شده که بتونی راحت وسط دانلود پاز بدی و فردا ادامه‌شو دانلود کنی؟

سلام بدک نیست من برای دانلود از شبانه ایرانسل استفاده میکنم نت اصلیم هم مخابراته که عمدتا مشکل پهنای باند کم و پینگ بالا داره ولی با اینحال میاره 

21 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است:

فقط شما نیستی این بازی مث سایبرباگ از روز عرضه مشکل داشت ی اپدیت اومده ک بعضی مشکلاش برطرف شده ولی همچنان وضعیت خوبی نداره

Stalker 2’s First Post-Launch Patch Includes Crash, Main Quest Progression, and Graphics Fixes

اره وضعش خیلی داغونه بنظر ولی یه سری تونسته بودن رفع کنن باگ هاشو ولی من اغلب رو زدم نشد

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، real fc گفته است:

کدوم نسخه رو دانلود کردی؟

1.6.420

لینک به دیدگاه

دوستان یه سری تغیرات انجام دادم کرش رفع شد

dlss روی پرفورمنس قرار بگیره 

hdr ترجیحا خاموش باشه 

این دو تا تغیر رو انجام دادم فعلا کرش نمیکنه تا در ادامه مراحلش برم ببینم چی میشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صبر کنید 4 تا آپدیت بیاد اینجور مسائل بازی هر چقدر هم خوب باشه گند میزنه به لذتش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...