رفتن به مطلب

مشکل رم لپ تاپ ASus K551

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

یک لپتاپ Asus K551 یکی از دوستان بدستم رسیده میخواست رمش رو ارتقا بده. رم خود لپ تاپ 6 گیگ هست.

لپ تاپ رو که باز کردیم دیدم روی لیبل رم خورده 2GB. اما داخل ویندوز و بایوس میزنه 6GB اما برنامه CPU-z تو قسمت SPD میزنه دو گیگ. ( عکسهاش پیوست هست.) برند رم SK Hynix

حالا یک رم 8 گیگ هاینیکس تهیه کردم که روی لیبلش خورده 8 گیگ اما توی بایوس و ویندوز میزنه 4 گیگ. ولی توی برنامه CPU-Z میزنه 8 گیگ. حالا سوالم اینه الان این رم واقعا 8 گیگه یا 4 گیگ؟ ویندوز درست میگه یا CPU-Z . یا شاید تنظیماتی داره باید اعمال بشه تا درست نشون بده.

ممنونم میشم راهنمایی کنید.🙌

6GB.PNG

6GB-3.PNG

8GB.PNG

8GB-2.PNG

لینک به دیدگاه

با درود و عرض ارادت

چیزی که در ظاهر تصویر اول و دوم مشخص هست لپ تاپ شما 4 گیگ رم آنبرد داره + 2 گیگ رم DDR3 که بهش ادد شده بود. ماژولی که خارج کردید احتمالا ماژول 2 گیگ رم هست و بدون اون ماژول، لپ تاپ 4 گیگ رم خواهد داشت

تصویر سوم و چهارم هم بحث زیاد داره. ویندوز 32 بیتی هست یا 64 بیت؟ و اینکه داخل CPU Z وضعیت اسلات های دیگه رم به چه صورت نوشته شده؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

با درود و عرض ارادت

چیزی که در ظاهر تصویر اول و دوم مشخص هست لپ تاپ شما 4 گیگ رم آنبرد داره + 2 گیگ رم DDR3 که بهش ادد شده بود. ماژولی که خارج کردید احتمالا ماژول 2 گیگ رم هست و بدون اون ماژول، لپ تاپ 4 گیگ رم خواهد داشت

تصویر سوم و چهارم هم بحث زیاد داره. ویندوز 32 بیتی هست یا 64 بیت؟ و اینکه داخل CPU Z وضعیت اسلات های دیگه رم به چه صورت نوشته شده؟

ممنونم از پاسختون.

دقیقا حق با شما بود. 4 گیگ آنبورد داره و علت اینکه اون رم 8 گیگ نشناخته بود این بود که اون رم DDR3 بود و لتاژش 1.5 اما لپ تاپ DDR3L هست و ولتاژ برای رم 1.35

یه لپ تاپ لنوو Z510 داشتم روی اون تست کردم و رم 8 گیگ درست بود و رم 4 گیگ Z510 انداختم روی این لپ تاپ ایسوز و مموری به 8 گیگ ارتقا پیدا کرد.

اما تو قسمت SPD برنامه CPU-Z فقط اسلات رمی که اضافه کردم نشون میده و رم آنبورد نشون نمیده.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

ممنونم از پاسختون.

دقیقا حق با شما بود. 4 گیگ آنبورد داره و علت اینکه اون رم 8 گیگ نشناخته بود این بود که اون رم DDR3 بود و لتاژش 1.5 اما لپ تاپ DDR3L هست و ولتاژ برای رم 1.35

یه لپ تاپ لنوو Z510 داشتم روی اون تست کردم و رم 8 گیگ درست بود و رم 4 گیگ Z510 انداختم روی این لپ تاپ ایسوز و مموری به 8 گیگ ارتقا پیدا کرد.

اما تو قسمت SPD برنامه CPU-Z فقط اسلات رمی که اضافه کردم نشون میده و رم آنبورد نشون نمیده.

عجیب هست. یعنی روی جایی که تصویر چهارم نوشته Slot #1 کلیک میکنید، اسلات دیگه ای براتون نمیاره؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

عجیب هست. یعنی روی جایی که تصویر چهارم نوشته Slot #1 کلیک میکنید، اسلات دیگه ای براتون نمیاره؟

آره دقیقا. فقط رمی که متصل کردم نشون میده. رم آنبورد نشون نمیده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...