رفتن به مطلب

تصویر ندادن سیپیو q9550

Recommended Posts

سلام خوب هستین من مادربردم

P41-PT-D3 GIGABYTE هستش 

سیپیو قبلی من. Q8200 بود الان q9550 رو خریدم وقتی روی سیستم میندازن نه تصویر میده نه چیزی مشکل از پاور و سیم هاش هم نیست چون وقتی سیپیو قبلی رو قرار میدم سیستم قشنگ روشن میشه و تصویر هم میده مشکل به نظرتون از چی هستش؟

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، هیتمن دایی گفته است:

P41-PT-D3 GIGABYTE هستش 

سیپیو قبلی من. Q8200 بود الان q9550 رو خریدم وقتی روی سیستم میندازن نه تصویر میده نه چیزی مشکل از پاور و سیم هاش هم نیست چون وقتی سیپیو قبلی رو قرار میدم سیستم قشنگ روشن میشه و تصویر هم میده مشکل به نظرتون از چی هستش؟

مشکل از پاور و مانیتور و کارت گرافیک نیست چون کاملا تست شده هستند 

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، هیتمن دایی گفته است:

P41-PT-D3 GIGABYTE هستش 

سلام،

یقین پیدا کنید که پردازنده به درستی نصب شده است. در این صورت، هنگامی که سیستم روشن نمی شود، سی پی یو معیوب است.

در صورت دسترسی، پردازنده را روی سیستم دیگر تست کنید.

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، هیتمن دایی گفته است:

P41-PT-D3 GIGABYTE هستش 

سلام چک کن بایوس مادربرد آپدیت باشه . اگه بایوس آپدیت  بود سی پی یو روی یه مادربرد دیگه باید تست کنید . ولی بعضی از پارت نامبر های سی پی یو روی بعضی از مادربرد ها تصویر نمی‌دن . من خودم یه مادربرد h61 داشتم با تو تا سی پی یو i5 2400 با یکی تصویر میداد با یکی دیگه نه با این که دوتا سی پی یو سالم بود.

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...