رفتن به مطلب

مشکل 7.1 هدست

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر دوستان من هدستم asus rog delta core هست به تازگی خریدم یه مشکلی که دارم هرکار میکنم صداش اونطور که باید خروجی بده نمیده 
نه میشه صدا پا درست و حسابی گرفت باهاش نه صدای خود بازی توش شفافه نه اصلا 7.1 اش درست کار میکنه و صداش هم خیلی کمه 
این نرم افزاری چیزی نداره ؟ چون طبیعی نیست اینقدر صداش روی سیستم کم باشه و ضعیف باشه با برنامه sonic studio که قابلیت خود نرم افزار یعنی ( افکت ها ) صداش خیلی ضعیف تر میشه :| 
ایا این هدست نیاز به کارت صدا مجزا داره ؟ مادربوردم سری گیمینگ هست از ایسوس z490 f gaming ممنون میشم از دوستانی که تجربه مشابه دارن راهنمایی کنن 

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

من سونیک کلا غیر فعال میکنم هدست هم ریزر الکترا و ایسوس سربروس دارم...یجورایی ریزر خیلی واضحتر هست

بهتره سمت ریزر برید کیفیت بهتری داره

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

52 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

من سونیک کلا غیر فعال میکنم هدست هم ریزر الکترا و ایسوس سربروس دارم...یجورایی ریزر خیلی واضحتر هست

این تنظیمات صدای منه

image.thumb.png.1cbe77e01e2876d05b27212bf5e5de1e.png

واسه من اینه و همچنان صداش خیلی کمه نمیدونم حس میکنم یه مشکلی چیزی هستش کیفیت جالبی هم نداره صداش ( البته از نظر من ) انگار اصلا تنظیم نیست صداش 

image.thumb.jpeg.8c78ab3eef5948e1dc1960ca9d916b8f.jpeg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...