رفتن به مطلب

راهنمای خرید واتر 360

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان قصد خرید واتر 360 دارم و بین 3 مدل میخوام انتخاب کنم ولی در رده های قیمتی متفاوتی هستن و از نظر کارایی نسبت به قیمت اطلاعات دقیقی ندارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

قطعا برای خنک کردن 12700K یا 14700K استفاده میشه این کولر بروی مادربرد TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 و کیس LanCool 3 قرار هست بسته بشه

اولین نکته اینکه یجاهایی توی نت دیدم که نوشته بودن مین های سری H نمیتونن اصلا کنترل دمایی داشته باشن روی سری های K این چقدر درسته ؟
اصلا و ابدا قصد اوور ندارم و نخواهم داشت و مقدار قدرت ذاتی  12700و 14700 K برای کارم کفایت میکنه ولی نمیخوام سری معمولی هم بگیرم و فقط روی سری K متمرکز هستم

مدل های مد نظرم
ASUS ROG RYUO III 360 ARGB

lian li Galahad ii Trinity Performance 360 بدون ARGB

Cooler Master MasterLiquid 360 Atmos

جایی ندیدم این 3 تا رو با هم روی 14700K تست زده باشن
و تفاوت قیمتی هم زیاد دارن

مورد استفاده هم انکود فایلها ویدویی به حجم 20 ترابایت و مقطع و تکه تکه هست و شاید مقداری بسیار ناچیزی بازی
با سپاس بابت هر گونه راهنمایی

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در کل i7 به بالا مخصوصا نسل های جدید نیاز به مدار فاز قدرتمند دارن و معمولا مادربرد های سری Z از مدار فاز خوبی برخوردارن ربطی به چیپست نداره، کولر هم بدون هیچ شکی با اختلاف زیاد Trinity Performance

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است:

بدون هیچ شکی با اختلاف زیاد Trinity Performance

خیلی ممنون از راهنماییتون
لیان لی توی سری قبلیش خرابی خیلی زیاد داشت
آیا اطلاعاتی در مورد وضعیت پایداری سری جدید دارید ؟

لینک به دیدگاه

کولرهای لیان سری اول یکبار توسط یک فروشگاه اینترنتی بزرگ که اشاره نمیکنم بهش غیرمستقیم وارد شد که اکثرا ایراد داشتن، بعدش که تخت جمشید نماینده این برند شد تو پارت واردات این شرکت هیچ خرابی وجود نداشت، سری جدید هم که کیفیت ساخت و پرفورمنس از قبل هم خیلی بهتر شده.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

اولین نکته اینکه یجاهایی توی نت دیدم که نوشته بودن مین های سری H نمیتونن اصلا کنترل دمایی داشته باشن روی سری های K این چقدر درسته ؟

امکان آدرولت نداری با چیپست H، همچنین پرفورمنس پردازنده های سری K با مادربرد H و B یه مقداری از حالت نرماشون کمتره.

برای 1400K میتونی محدودیت ولتاژ داخل بایوس بگذاری تا پردازنده داغ نکنه، یه مقداری هم باز پرفورمنس رو متعاقبا از دست میدی.

تمام این واترها جوابگو خواهند بود.

پیشنهاد میکنم هزینه ای بیشتر از دیپکول Mystique 360 نکنی. اونم جواب میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...