رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام به همه دوستان، من یه ssd m.2 روی سیستمم دارم که sumsung هستش و راستیتش اولا که سیستمم رو خریدم یه برنامه نصب کردم روی سیستمم تا باهاش درصد سلامتی هارد هام رو ببینم یدونه اس اس دی دارم یدونه هم هارد دیسک. اما امروز که رفتم تو برنامه دیدم که درصد سلامتی هارد اس اس دی شده %98 و من یکم نگران شدم والا من تو تبریز زندگی می کنم و خونه مون هم از اونجایی که تو یه جای مرتفع هست معمولا باد میاد و میره و من تو اتاقم هم بالکن هست و درش رو باز میزارم تا به سیستم هوای خنک وارد بشه اما این جدیدا نمی دونم این درصد سلامتیش کم شده سیستمم هنوز 1 سال نیست که خریدم به نظرتون مشکل از چیه ایا باگ نرم افزاریه یا واقعا درصد سلامتی هاردم اومده پایین. خودم که به فکرم می رسه موقع اسمبل (اخه خودم کنار اون اسمبلر نبودم ببینم درست اسمبل کرده یا نه) این بر چسب هیتسینک اس اس دی رو بردانشته. میدونین که مادربرد هایی که از ssd m.2 پشتیبانی می کنن روشون معمولا یه هیتسنک میزارن برای کاهش دما و پشت این هیتسنک ها یه برچسب وجود داره که باید اون حتما جدا بشه و بعد هیت سینک روی ssd قرار بگیره. خلاصه که سرتون رو درد نیارم اسم برنامه هم Hard disk sentinel هستش.

اینم بگم که موقعی که کار های سنگین انجام میدم مثلا بازی های سنگین با اینکه توی هارد دیسک نصب کردم ولی دمای ssd به 42 درجه سانتیگراد هم میرسه

مدل مادربرد-----------> tuf gaming b760 plus wifi d5

با تشکر 

ویرایش شده توسط علی رضا پور
اظافه کردن مطلب
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

اس اس دی برخلاف هاردهای HDD به مرور زمان و با کارکرد سلامتشون میاد پایین و این عادی هست 

ولی هاردهای hdd نباید سلامتسون بیاد پایین برخلاف اس اس دی کارکردشون هرچقدر میخواد باشه 

اون هیت سینگ m.2 هم روش یک پد هست و روی پد یک پلاستیک هست و فقط باید پلاستیک کنده شده باشه نه پد 

اون پد حالت چسبونکی داره 

مطمئن بشید پد سرجاش هست و فقط اون پلاستیک محافظ کنده شده باشه 

اگر موقع باز کردنش هم دیدی روی اس اس دی چسبیده و باید مقداری زور بزنی که در بیاد 

دیگه این کار رو انجام نده چونکه مطمئنا اون پلاستیک محافظ کنده شده 

اون دمای ۴۲ هم تقریبا میشه گفت معمولی هست ولی حالا شما برای اطمینان مطمئن بشید اون پلاستیک محافظ کنده شده یا نه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...