رفتن به مطلب

مجهز کردن تنها یک یا دو پریز به ارت ؟

midnightblack
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آیا میشه فقط یک یا دو پریز رو به ارت مجهز کرد ؟؟

ساختمان ما ارت نداره و الان یه سیم به کامپیوتر وصل کردم و با میخ به زمین فرو کردم مشکل برق دار بودن بدنه کاملاً حل شده .. اما تو سایت های خارجی که سرچ میکنم میگن این روش ایمن نیست و ممکنه واسه سیستم یا خودتون خطرناک باشه .. 

حتی میگه مجهز کردن یه پریز به ارت بصورت اختصاصی ایمن نیست چون همه جای زمین یکسان نیست و ممکنه بعضی وقتا موجب آتیش سوزی بشه 

ولی اگه ایمن هست و مشکلی نداره یه پریز رو بصورت جداگانه برای کامپیوتر به ارت مجهز کنم چون محافظ هم ارت داره و اینجوری میتونم از تمام خروجی های ارت محافظ  استفاده کنم .. الان بطور مثال یه سیم جدا برای ارت از پریز ارت دار بکشم به زمین با یه میله آهنی بفرستمش داخل زمین آیا مشکلی پیش میاد ؟

لینک به دیدگاه

متصل نکردن سیستم به ارت بهتر از اتصال به ارت غیر استاندارد هست، خیلی ها میگن به رادیاتور یا چهارچوب فلزی در متصل بشه که باز هم ریسک های خودش رو داره و متصل نشه بهتره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...