رفتن به مطلب

بحث و گفتگو The Witcher IV

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

لیبریتی رو رفتم که اصلا و ابدا از داستان و طراحی کاراکتر ها خوشم نیومد.

برمیگرده به همون ارتباط اولیه به نظرم
بخوایم توصیف کنیم سلیقه، ممکنه کسی با یه چیزی بیشترین لذت ببره برعکس کسی متنفر باشه در تمامی موارد توی زندگی صدق میکنه

اگه از ویچر خوشت اومده حتما تمامش کن سه پایان مختلف داره بستگی به 6 تا انتخاب اصلی و موارد دیگه عوض میشن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• ارسال 66
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

7 ساعت قبل، Mansourr گفته است:

۲ بار ویچر ۳ رو پلی دادم بار اخرم با فارسی ساز

هر دوبار بعد از ۲ ساعت پاک کردم!

نمیدونم چرا نمیتونم با گیم پلی این بازی ارتباط بگیرم 

سلیقس دیگه!
من به قدری از داستان و گیم پلی ویچر 3 خوشم اومد که جدا از ماموریت های اصلی و دی ال سی ها، تقریبا تمام ماموریت های فرعی رو انجام دادم ... در واقع مپش رو جارو کردم :) ولی مثلا از بازیای سولز لایک متنفرم ... چند سال پیش دارک سولز یک و دو رو نصب کردم بعد یک ساعت پلی دادن پاکشون کردم ... مهم ترین دلیشم اینه که اعصاب و حوصلش رو ندارم یه ساعت وقت بذارم برای کشتن یه باس و بعد 100 بار ترای کردن تازه بتونم بکشمش ... واسه من لذتی نداره درحالیکه خیلیا دوس دارن!

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

من 3-4 ساعت ویچر 3 رو بازی کردم و از بازی بی نهایت لذت بردم, وقت نشده هنوز که ادامه بدمش.

ولی اصلا و اصلا با سایبرپانک حال نکردم, کلی باگ مزخرف داشت حتی با جدیدترین آپدیت که کلی اذیتم کرد, با داستان بازی هم هیچ ارتباطی نگرفتم, بعد از 8-9 ساعت حذفش کردم.

دقیقا سایبر یه بازی ناپخته و پر از ایراد بود.
داستانش در حد انشاء کلاس پنجم، دیالوگ‌ها کلیشه پشت کلیشه، کارکترا مقوا. کیانو ریوزم فقط اسمش رو چسبوندن به بازی که فروش بره، وگرنه نقش خاصی نداشت، نه عمق داشت، نه تأثیر. اون همه زرق و برق، ولی تهش هیچ؛ از اون عجایب دیگه‌ش هم بخش کاستومالیز کردن کارکتر بود. یه ساعت می‌نشستی دم آینه، ریز به ریز قیافه، تتو، رنگ مو، حتی یه چیزای عجیب‌تر رو هم تنظیم می‌کردی... بعد کل بازی رو از پشت کله‌ی طرف می‌دیدی! انگار وقت گذاشتی واسه عکاسی کارت ملی، نه بازی. واقعاً باید به عقل سازنده‌ها شک کرد که چرا همچین چیزی رو تو بازی اول‌شخص گذاشتن. یه شوآف بی‌فایده، فقط برای اینکه تو تریلر بگن "ما آزادی کامل دادیم!" اینو ک ب ی بنده خدایی گفتم، جواب داد: "خب اون شخصی‌سازی برای فوتو موده!"داداش! من بازی خریدم (در واقع کرک زدم!!) که بازی کنم، نه آتلیه راه بندازم وسط خیابونای نایت‌سیتی!
فوتو مود به چه دردم می‌خوره وقتی خود کاراکترم رو تو گیم‌پلی نمی‌بینم؟ یعنی واقعاً یکی می‌شینه دو ساعت دماغ و تتو و ناخن تنظیم می‌کنه که شاید یه لحظه تو یه عکس ببینتش؟ا

از اون‌ور فقط مراحل فرعی ویچر 3 میارزید به کل سایبر پانک مرحله‌هایی مث Whispering Hillock و Bloody Baron، It Takes Three to Tango هرکدوم به‌تنهایی از داستان اصلی سایبرپانک پُرمغزتر و موندگارتر بودن.

البته شایدم مشکل از خود سایبر یا گیمای دیگه نیس، شاید ویچر ۳ اون‌قدر توقعمو برد بالا که بعدش دیگه هیچ بازی‌ای حال نمیکنم.
صادقانه بگم، حتی امیدی به ویچر ۴ هم ندارم که بتونه اون خاطراتو زنده کنه.

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دلیل دیگه افزایش سن هست دقت کردین اونایی که پا به سن میگذارن دیگه آهنگهای جدید گوش نمیدن همون قدیمی ها که خاطره خوشی دارن گوش میکنن توی جوانی همه چی میچسبه بعد مدتی دیگه دنیا صرفا یه تکرار میشه و هی میخوای برگردی عقب بلکه روحیت بهتر بشه یا حس قدیم دوباره تجربه کنی

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

برمیگرده به همون ارتباط اولیه به نظرم
بخوایم توصیف کنیم سلیقه، ممکنه کسی با یه چیزی بیشترین لذت ببره برعکس کسی متنفر باشه در تمامی موارد توی زندگی صدق میکنه

اگه از ویچر خوشت اومده حتما تمامش کن سه پایان مختلف داره بستگی به 6 تا انتخاب اصلی و موارد دیگه عوض میشن

حتما.❤
البته وقت آزاد هم زیاد ندارم در حد روزانه 1-2 ساعت.😥

۱ ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است:

دقیقا سایبر یه بازی ناپخته و پر از ایراد بود.
داستانش در حد انشاء کلاس پنجم، دیالوگ‌ها کلیشه پشت کلیشه، کارکترا مقوا. کیانو ریوزم فقط اسمش رو چسبوندن به بازی که فروش بره، وگرنه نقش خاصی نداشت، نه عمق داشت، نه تأثیر.
البته شایدم مشکل از خود سایبر یا گیمای دیگه نیس، شاید ویچر ۳ اون‌قدر توقعمو برد بالا که بعدش دیگه هیچ بازی‌ای حال نمیکنم.
صادقانه بگم، حتی امیدی به ویچر ۴ هم ندارم که بتونه اون خاطراتو زنده کنه.

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

دلیل دیگه افزایش سن هست دقت کردین اونایی که پا به سن میگذارن دیگه آهنگهای جدید گوش نمیدن همون قدیمی ها که خاطره خوشی دارن گوش میکنن توی جوانی همه چی میچسبه بعد مدتی دیگه دنیا صرفا یه تکرار میشه و هی میخوای برگردی عقب بلکه روحیت بهتر بشه یا حس قدیم دوباره تجربه کنی

کاملا درسته.👏

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

تریلر اول سینماتیک بود و از خود بازی گرفته نشده بود.
تریلر دوم از گیمپلی بازی گرفته شده, بخاطر همین با هم فرق دارن.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه

به عنوان کسی که تمامی نسخه‌های ویچر رو بازی کرده، باید بگم که هنوز هم عاشقانه‌ترین خاطرات گیمینگم مربوط به ویچر 3 و حتی نسخه‌ی دومه. من بارها این بازی رو تموم کردم، با داستانش زندگی کردم، غرق دیالوگ‌ها، طراحی مراحل، موسیقی، و فضای خاص دنیای ویچر شدم.

اما ویچر 4 تا اینجا، چیزی جز یک فاجعه‌ی تمام‌عیار برای من نبوده. مثل شمشیریه که مستقیم تو قلب طرفداران سه‌گانه‌ی اصلی فرو رفته. به این دلایل 👇

1. انتخاب سیری به عنوان ویچر، خلاف Lore و منطق دنیای ویچره. سیری هیچ‌وقت ویچر نشده و نباید هم بشه.

2. فضای بازی دخترونه و لطیف شده؛ چیزی که با حال‌وهوای خشن، تاریک و جدی دنیای قبلی تضاد داره.

3. دیالوگ‌ها سطحی و سبک شدن. رد پای فضای فمنیستی و مفاهیم غیر جدی شدن و ادا اطفال‌های نسل z تو بازی حس می‌شه، که به داستان و جو ویچر تحت هیچ شرایطی نمی‌خوره.

4. از تریلرها پیداست که بازی حال‌وهوای طنز و شوخی پیدا کرده، در حالی که ویچر همیشه فضای جدی و عمیقی داشت.

5. دیالوگ‌ها و زبان بدن (بخصوص سبک نگاه کردن) به‌طرز عجیبی مدرن شده انگار کرکترها تو سال ۲۰۲۵ زندگی می‌کنن، نه تو قرون وسطی.

6. سیری هم بیشتر شبیه یه مدل اونلی فنز / اینستاگرامی شده تا یک شخصیت درگیر با سرنوشت و تقدیر.

به‌علاوه، یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌های منفی نسبت به سه‌گانه‌ی اصلی، نقش‌آفرینی به‌جای گرالتِ با تجربه، قدرتمند و کارکشته‌ست. کسی که سال‌هاست یک مستر ویچر بوده، عمق شخصیتش حس می‌شد و حس "monster slayer" واقعی رو منتقل می‌کرد. حالا اما قراره با یک دختر تازه‌کار، دست‌وپا چلفتی و ویچر تازه‌وارد بازی کنیم که مدام ضعف‌ها و ناتوانی‌هاش جلوی چشم‌مون رژه می‌ره. این تغییر نه‌تنها افت شدیده از لحاظ قدرت فانتزی و تجربه‌ی بازیکن، بلکه باعث می‌شه حس بزرگی و ابهت دنیای ویچر از بین بره.

نکته‌ای که دوست دارم آخر حرف‌هام بگم اینه که دشمنی‌ با شخصیت سیری ندارم. برعکس عاشق شخصیت سیری تو ویچر ۳ هستم؛ ترکیبی از قدرت، شکنندگی، سرنوشت و رازآلودگی که به‌شکل فوق‌العاده‌ای روایت شده بود. مشکلم با سیستمیه که داره کل صنعت گیم رو به سمتی می‌بره (و برده) که بازی‌ها از اون حال‌وهوای جدی، تاریک، بالغ و عمیق خودشون فاصله بگیرن و به سمت فضایی سبک‌تر، دخترونه‌تر، برن و بیشتر برای انتقال پیام‌های اقشار خاص و ضعیف استفاده بشن.

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Nortrom گفته است:

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه

به عنوان کسی که تمامی نسخه‌های ویچر رو بازی کرده، باید بگم که هنوز هم عاشقانه‌ترین خاطرات گیمینگم مربوط به ویچر 3 و حتی نسخه‌ی دومه. من بارها این بازی رو تموم کردم، با داستانش زندگی کردم، غرق دیالوگ‌ها، طراحی مراحل، موسیقی، و فضای خاص دنیای ویچر شدم.

اما ویچر 4 تا اینجا، چیزی جز یک فاجعه‌ی تمام‌عیار برای من نبوده. مثل شمشیریه که مستقیم تو قلب طرفداران سه‌گانه‌ی اصلی فرو رفته. به این دلایل 👇

1. انتخاب سیری به عنوان ویچر، خلاف Lore و منطق دنیای ویچره. سیری هیچ‌وقت ویچر نشده و نباید هم بشه.

2. فضای بازی دخترونه و لطیف شده؛ چیزی که با حال‌وهوای خشن، تاریک و جدی دنیای قبلی تضاد داره.

3. دیالوگ‌ها سطحی و سبک شدن. رد پای فضای فمنیستی و مفاهیم غیر جدی شدن و ادا اطفال‌های نسل z تو بازی حس می‌شه، که به داستان و جو ویچر تحت هیچ شرایطی نمی‌خوره.

4. از تریلرها پیداست که بازی حال‌وهوای طنز و شوخی پیدا کرده، در حالی که ویچر همیشه فضای جدی و عمیقی داشت.

5. دیالوگ‌ها و زبان بدن (بخصوص سبک نگاه کردن) به‌طرز عجیبی مدرن شده انگار کرکترها تو سال ۲۰۲۵ زندگی می‌کنن، نه تو قرون وسطی.

6. سیری هم بیشتر شبیه یه مدل اونلی فنز / اینستاگرامی شده تا یک شخصیت درگیر با سرنوشت و تقدیر.

به‌علاوه، یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌های منفی نسبت به سه‌گانه‌ی اصلی، نقش‌آفرینی به‌جای گرالتِ با تجربه، قدرتمند و کارکشته‌ست. کسی که سال‌هاست یک مستر ویچر بوده، عمق شخصیتش حس می‌شد و حس "monster slayer" واقعی رو منتقل می‌کرد. حالا اما قراره با یک دختر تازه‌کار، دست‌وپا چلفتی و ویچر تازه‌وارد بازی کنیم که مدام ضعف‌ها و ناتوانی‌هاش جلوی چشم‌مون رژه می‌ره. این تغییر نه‌تنها افت شدیده از لحاظ قدرت فانتزی و تجربه‌ی بازیکن، بلکه باعث می‌شه حس بزرگی و ابهت دنیای ویچر از بین بره.

نکته‌ای که دوست دارم آخر حرف‌هام بگم اینه که دشمنی‌ با شخصیت سیری ندارم. برعکس عاشق شخصیت سیری تو ویچر ۳ هستم؛ ترکیبی از قدرت، شکنندگی، سرنوشت و رازآلودگی که به‌شکل فوق‌العاده‌ای روایت شده بود. مشکلم با سیستمیه که داره کل صنعت گیم رو به سمتی می‌بره (و برده) که بازی‌ها از اون حال‌وهوای جدی، تاریک، بالغ و عمیق خودشون فاصله بگیرن و به سمت فضایی سبک‌تر، دخترونه‌تر، برن و بیشتر برای انتقال پیام‌های اقشار خاص و ضعیف استفاده بشن.

من به عنوان یکی از میلیونها عاشق بازی ویتچر و دنیاش و شخصیتهاش...با بعضی ازحرفات موافقم و با بعضیاش نه....

گرالت یه 3 گانه کامل رو در اختیار داشت و از یه بازی ناشناخته و آی پی جدید رسید به یه بازی مثل ویتچر 3 که میلیو نها عاشق داره...و دیگه موقع بازنشستگیش بود و دنیای ویتچر باید به دست سیری سپرده میشد چون هدف و مقصد نهایی هم سیری و سرنوشتش بود....گرالت توی اوج کنار رفت که ای کاش همه ی بازی ها همینطور بودن و با بیش از حد کش دادن یه روند باعث خراب شدن خاطرات شیرین مخاطبا نمیشدن اصلن منظورم اساسین کیرید نبودا...

میدونی چرا نسبت به سیری گارد گرفتی چون روی گرالت بیش از حد تعصب داری و عاشقشی منم هستم ولی باید رها کنی وقتی وقتش میرسه...یادته ینیفر به گرالت چی گفت...گفت سیری یه دختر نیازهای دخترونه داره مثل شما مردا نیست چرا اینارو یادت رفته ....دقیقا همین مسعله رو تو فراموش کردی سیری دختر حتی اگر ویتچر باشه که با اون قدرتاش قویترین ویتچر میشه توی تاریخ ویتچرا...باید ناز داشته باشه لحنش باید دخترونه باشه راه رفتنش باید ظریف باشه حتی توی تصمیماتش شاید با اینکه ویتچره خیلی وقتا از گرالت خیلی احساسی تر بشه....میخوای شبیه بازیای جدید که دخترارو شبیه مردا نشون میدن بدون هیچ زنانگی باشه اتفاقا سی دی پراجکت داره مسیر درستو میره....

در مورد رنگارنگ و فانتزی بودن فضای بازی جدید ....مگه چقدر از بازیو دیدی...وقتی با گرالت بودی یادت نمیاد که توی یه ماموریت از خشم عصبانی میشدی و بعدش به جوکای دندلاین میخندیدی...و توی بقل ینیفر یا تریس آروم میشدی...اول بازی سوم شوخیای گرالت با ینیفرو یادت رفته ...ویتچر سیاه کامل نبود.... خاکستریه.... بعضی وقتا میخواد یکم رنگی بشه بعضی وقتا سیاه میشه اینه که این همه نفرو عاشقش کرده...ویتچر 3 محصول داستان سرایی سی دی پراجکته نه کتابا پس بدون که ویتچر 4 هم شاهکار خواهد بود...من فقط امیدوارم تا اون موقع باشم و دوباره شروع کنم معجون ساختن دنبال زره مدرسه های مختلف بگردم با گرگینه ها و روح ها درگیر شم و غرق موسیقی زیبای ویتچر شم و با کلپی اسب سواری کنم و غرق اون داستان های کوچیک زیبا و داستان های  بزرگ محشر بشم...دارم از الان رویاشو میبینم...اونوقت تو میگی قرار خراب بشه با دیدن یه تک دمو برای موتور آنریل 5....بی انصاف نباشیم..

ویرایش شده توسط phoenixia
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، phoenixia گفته است:

من به عنوان یکی از میلیونها عاشق بازی ویتچر و دنیاش و شخصیتهاش...با بعضی ازحرفات موافقم و با بعضیاش نه....

گرالت یه 3 گانه کامل رو در اختیار داشت و از یه بازی ناشناخته و آی پی جدید رسید به یه بازی مثل ویتچر 3 که میلیو نها عاشق داره...و دیگه موقع بازنشستگیش بود و دنیای ویتچر باید به دست سیری سپرده میشد چون هدف و مقصد نهایی هم سیری و سرنوشتش بود....گرالت توی اوج کنار رفت که ای کاش همه ی بازی ها همینطور بودن و با بیش از حد کش دادن یه روند باعث خراب شدن خاطرات شیرین مخاطبا نمیشدن اصلن منظورم اساسین کیرید نبودا...

میدونی چرا نسبت به سیری گارد گرفتی چون روی گرالت بیش از حد تعصب داری و عاشقشی منم هستم ولی باید رها کنی وقتی وقتش میرسه...یادته ینیفر به گرالت چی گفت...گفت سیری یه دختر نیازهای دخترونه داره مثل شما مردا نیست چرا اینارو یادت رفته ....دقیقا همین مسعله رو تو فراموش کردی سیری دختر حتی اگر ویتچر باشه که با اون قدرتاش قویترین ویتچر میشه توی تاریخ ویتچرا...باید ناز داشته باشه لحنش باید دخترونه باشه راه رفتنش باید ظریف باشه حتی توی تصمیماتش شاید با اینکه ویتچره خیلی وقتا از گرالت خیلی احساسی تر بشه....میخوای شبیه بازیای جدید که دخترارو شبیه مردا نشون میدن بدون هیچ زنانگی باشه اتفاقا سی دی پراجکت داره مسیر درستو میره....

در مورد رنگارنگ و فانتزی بودن فضای بازی جدید ....مگه چقدر از بازیو دیدی...وقتی با گرالت بودی یادت نمیاد که توی یه ماموریت از خشم عصبانی میشدی و بعدش به جوکای دندلاین میخندیدی...و توی بقل ینیفر یا تریس آروم میشدی...اول بازی سوم شوخیای گرالت با ینیفرو یادت رفته ...ویتچر سیاه کامل نبود.... خاکستریه.... بعضی وقتا میخواد یکم رنگی بشه بعضی وقتا سیاه میشه اینه که این همه نفرو عاشقش کرده...ویتچر 3 محصول داستان سرایی سی دی پراجکته نه کتابا پس بدون که ویتچر 4 هم شاهکار خواهد بود...من فقط امیدوارم تا اون موقع باشم و دوباره شروع کنم معجون ساختن دنبال زره مدرسه های مختلف بگردم با گرگینه ها و روح ها درگیر شم و غرق موسیقی زیبای ویتچر شم و با کلپی اسب سواری کنم و غرق اون داستان های کوچیک زیبا و داستان های  بزرگ محشر بشم...دارم از الان رویاشو میبینم...اونوقت تو میگی قرار خراب بشه با دیدن یه تک دمو برای موتور آنریل 5....بی انصاف نباشیم..

برادر اولا که ویتچر نیست، ویچر هست

ثانیا کلا شخصیت سیری خیلی پیچیده تر و مهم تر از اینه که بخواد یه ویچر ساده بشه، این انتخاب فقط بخاطر جو زمانه هست (که البته cdpr انگار توی 2020 گیر کرده) و میخوان روی موج زمانه که پر از فنیسم بازی و گیرل باس و این چرت و پرت هاس سوار بشن و پولی به جیب بزنن، فرض کن کسی که الدر بلاد داره یا کلی قدرت های ماورایی که میتونه یه دنیارو تخریب کنه و طرف از یه یونیورس دیگه اومده تا بدزدتش تا بتونه از قدرتش استفاده کنه الان یهو شده یه ویچر ساده که برا 4 تا سکه طلا جونشو هر روز ریسک کنه LOL

ثالثا گرالت بله سه گانه در اختیارش بود و تموم شد ولی گیم اول که کلا هیچ، گیم دوم هم چندان جالب نبود و میتونستن از زمانی که گرالت ویچر میشه تا شروع وایلد هانت رو بسازن یا اگر گرالت رو کلا نمیخواستن باید میذاشتن پلیر ها ویچر خودشون رو بسازن یا داستان وسمیر رو بیان کنن

گرالت شخصیتش فراتر از یه سه گانه بود ، مثل اینه بگی بتمن چون 60 تا فیلم داره دیگه تکراریه باید یکی دیگه بیاد جاش! یا بگی اسپلینتر سل بدون سم فیشر باید باشه،اصلا ربطی نداره ویچر یعنی گرالت

رابعا چیزی که الان به عنوان گیم پلی نشون دادن گندش درومده که تک دمو بوده و فعلا بازی خیلی مشکلات جدی داره من که خیلی وایب اساسینز کرید حس کردم تا ویچر با این دمو یا هرچیزی که بود

الان واقعا جوک هست که سیری بخواد شمشیر جلو دیو و جن و اژدها بکشه .....

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

ثانیا کلا شخصیت سیری خیلی پیچیده تر و مهم تر از اینه که بخواد یه ویچر ساده بشه، این انتخاب فقط بخاطر جو زمانه هست (که البته cdpr انگار توی 2020 گیر کرده) و میخوان روی موج زمانه که پر از فنیسم بازی و گیرل باس و این چرت و پرت هاس سوار بشن و پولی به جیب بزنن، فرض کن کسی که الدر بلاد داره یا کلی قدرت های ماورایی که میتونه یه دنیارو تخریب کنه و طرف از یه یونیورس دیگه اومده تا بدزدتش تا بتونه از قدرتش استفاده کنه الان یهو شده یه ویچر ساده که برا 4 تا سکه طلا جونشو هر روز ریسک کنه LOL

ثالثا گرالت بله سه گانه در اختیارش بود و تموم شد ولی گیم اول که کلا هیچ، گیم دوم هم چندان جالب نبود و میتونستن از زمانی که گرالت ویچر میشه تا شروع وایلد هانت رو بسازن یا اگر گرالت رو کلا نمیخواستن باید میذاشتن پلیر ها ویچر خودشون رو بسازن یا داستان وسمیر رو بیان کنن

گرالت شخصیتش فراتر از یه سه گانه بود ، مثل اینه بگی بتمن چون 60 تا فیلم داره دیگه تکراریه باید یکی دیگه بیاد جاش! یا بگی اسپلینتر سل بدون سم فیشر باید باشه،اصلا ربطی نداره ویچر یعنی گرالت

رابعا چیزی که الان به عنوان گیم پلی نشون دادن گندش درومده که تک دمو بوده و فعلا بازی خیلی مشکلات جدی داره من که خیلی وایب اساسینز کرید حس کردم تا ویچر با این دمو یا هرچیزی که بود

شخصا مشکلم سیری نیست تو کتابا هم از ی جایی ب بعد داستان بیشتر حول سیری می‌چرخه تا گرالت. این ک بگی: سیری خیلی خاصه، نمی‌خوره ویچر بشه رو نیستم تو یکی از پایان ها هم خلاف اینو دیدیم
و اتفاقا همین «خاص بودن»شه ک قصه رو جذاب می‌کنه. کسی ک با ی اشاره میتونه بُعد فضا-زمانو جر بده، ولی خودش انتخاب ‌کنه به‌جای "خدای زمین و زمان بودن"، بره دنبال زندگی زمینی مثل ی ویچر، دقیقاً همون تضادیه ک شخصیتش جذاب می‌کنه.اینو اگه درست روایت کنن، طلا می‌شه. مشکل اینه ک CDPR  بخاد زور بزنه از دل ماجرا پیام ووک و شعارای مُد روز بکشه بیرون.

تو ویچر ۳ هم با سیری بازی می‌کردیم، کلی هم حال می‌داد. اون موقع هیچ‌کی نگفت چرا دختر شمشیر دستشه. چرا؟ چون جا داشت، زورکی نبود. تا وقتی داستان خوب روایت شه، مهم نیست کی شمشیر دستشه، مهم اینه چطوری ازش استفاده ‌کنه.

در مورد گرالت هم آره، اسطوره‌ست، قبول. ولی مگه قرار بود تا آخر دنیا ویچر فقط همون ی  نفر باشه؟
چون گرالت محبوب  باید تو همه قسمت ها باشه؟ اینطوریه  ک ی شخصیت می‌سوزه، نه موندگار.بتمنم اگه هزار بار بیاد بدون حرف جدید، تهش می‌شه ی  مرد با نقاب تکراری

در مورد دموی ویچر ۴ هم ، فعلاً چیزی نیست ک بشه قضاوت کرد.
ولی اگه قراره بازی تبدیل گاو شیردهی بشه مثل اساسینز برای یوبیسافت، دیگه کلا بیخیال cdpr میشم و برمیگردم ب همون ویچر3! .ولی فعلاً خیلی زوده واسه قضاوت فقط کاش زور نزنن از بازی پیام شعاری بیرون بکشن، بذارن خودش باشه. همون دنیای خاکستری و تلخ 

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

https://abadis.ir/entofa/witcher/

تی تلفظ میشه ولی خیلی خفیف...بله فارسی میگن ویچر همونطور که به تسوشیما میگن سوشیما استاد....

شما انگار گیر کردی روی گرالت و قصد رها کردنشم نداری...گرالت کم کم به اوج رسید و توی اوجم کنار رفت من ترجیحم اینه... تا اینکه انقدر یه سری بازی با شخصیت تکراری کش داده بشه تا دیگه اون خاطرات خوش از بین برن...شما کتاب رو کامل بخون و هدف از شروع سفر گرالت و به سرانجام رسیدنش رو بدون بعد بگو چرا سیری شد نقش اول...و بدون تعصب روی یه شخصیت نظر بده....تعصب از نوشتارت میباره...

بازی اول هیچ دوم هیچ واقعا یه طرفدار دو آتیشه ویتچر هستی شما ...هیچ یعنی چی اگر اونا پایه گذاری نکرده بودن ویتچر 3 به اینجا نمیرسید ...شخصیت گرالت اینهمه پخته و درستو حسابی نمیشد و این شخصیت پردازی های شاهکار خلق نمیشد حرفا میزنیدا....

هیچی از بازی ندیدیت و نمیدونید قشنگ خیال پردازی میکنید نقدشو میکنید میزارید توی کمد یکم انصافم خوب چیزیه...

این ویدیو گیم پلی تک دمو بود میخواستید چی بهتون نشون بده یه سری شایعرم دنبالشو گرفتیدو بهش دامن میزنید...

وقتی ریمیک بازی اول اومد پلی بدید تا دیگه نگید هیچ هیچ

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
با کمال احترام ولی بنظرم از یه دید دیگه هم بهش نگاه کنیم, بهتره.

ربطی نداره, گرالت توی نسخه قبل بازنشسته شد و چه کسی بهتر از سیری که جایگزینش بشه؟ بنظرتون اگه یهو میرفتن و یه کاراکتر دیگه انتخاب میکردن از لحاظ شخصیت سازی و داستان نباید تغییر های اساسی ایجاد میکردن؟
اگه قرار بود فمنیسم و ووکیسم توی این بازی استفاده بشه شما باید با شخصیت مونث "قلدر و زشت" مواجه میشدی, نه یه ظاهر "معمولی", متاسفانه چون بازی ها و فیلم های زیادی به علت فمنیسم و غیره ساخته شدن همه حتی به بازی هایی که صرفا شخصیت اول مونث داشته باشه بد بین شدن, قدیم که اصلا این موارد وجود نداشتن, بازی هایی داشتیم که شخصیت اول مونث داشتن و بازی های خیلی خوبی هم بودن, اون موقع شخصیت های مونثی بودن که قدرت خارق العاده ای داشتن مثل سری تامب ریدر.

میدونین بدی طرز فکر شما چیه؟
اگه شخصیت اول مونث, قدرتمند باشه و ظاهر خشنی داشته باشه, میگین ووک و فمنیسم.
اگه ضعیف باشه میگین بدرد نمیخوره, چون ضعیفه به ظاهرش نمیاد.😂🤷‍♂️
تازه این سیری, نه زیادی ظاهر قلدرانه داره, نه زیادی ضعیف جلوه داده شده, بنظرم ظاهر معقولی داره.

باهاتون موافقم @phoenixia, کسی که عاشق یه سری باشه, عاشق همه نسخه های اون سری هست.
CDPR سال 2020 سایبرپانک رو داده و مجبور بوده کلی روش مانور بده تا باگ هاشو برطرف کنه, پس قطعا نباید انتظار گیمپلی کامل رو توی تریلر داشته باشیم.
من که بنظرم مثل ویچر 3 با یه شاهکار طرف خواهیم بود.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
با کمال احترام ولی بنظرم از یه دید دیگه هم بهش نگاه کنیم, بهتر باشه.

ربطی نداره, گرالت توی نسخه قبل بازنشسته شد و چه کسی بهتر از سیری که جایگزینش بشه؟ بنظرتون اگه یهو میرفتن و یه کاراکتر دیگه انتخاب میکردن از لحاظ شخصیت سازی و داستان نباید تغییر های اساسی ایجاد میکردن؟
اگه قرار بود فمنیسم و ووکیسم توی این بازی استفاده بشه شما باید با شخصیت مونث "قلدر و زشت" مواجه میشدی, نه یه ظاهر "معمولی", متاسفانه چون بازی ها و فیلم های زیادی به علت فمنیسم و غیره ساخته شدن همه حتی به بازی هایی که صرفا شخصیت اول مونث داشته باشه بد بین شدن, قدیم که اصلا این موارد وجود نداشتن, بازی هایی داشتیم که شخصیت اول مونث داشتن و بازی های خیلی خوبی هم بودن, اون موقع شخصیت های مونثی بودن که قدرت خارق العاده ای داشتن مثل سری تامب ریدر.

میدونین بدی طرز فکر شما چیه؟
اگه شخصیت اول مونث, قدرتمند باشه و ظاهر خشنی داشته باشه, میگین ووک و فمنیسم.
اگه ضعیف باشه میگین بدرد نمیخوره, چون ضعیفه به ظاهرش نمیاد.😂🤷‍♂️
تازه این سیری, نه زیادی ظاهر قلدرانه داره, نه زیادی ضعیف جلوه داده شده, بنظرم ظاهر معقولی داره.

باهاتون موافقم @phoenixia, کسی که عاشق یه سری باشه, عاشق همه نسخه های اون سری هست.
CDPR سال 2025 سایبرپانک رو داده و مجبور بوده کلی روش مانور بده تا باگ هاشو برطرف کنه, پس قطعا نباید انتظار گیمپلی کامل رو توی تریلر داشته باشیم.
من که بنظرم مثل ویچر 3 با یه شاهکار طرف خواهیم بود.

به نظرم خیلی عجولانه و احساساتی دارید رویا پردازی میکنید که این اثر مثل ویچر ۳ یک "شاهکاره" ، برای بحث کرکتر اصلی بیشتر موضوع انحراف داستان آدمو عذاب میده تا مونث یا مذکر بودن طرف ، خیلی ببخشید سری tomb raider  کرکتر اصلیش لارا کرافت بوده همیشه فکر میکنید اگر یک مرد بجاش بزارن من نمیام اعتراض کنم؟ البته که اعتراض میکنم چون که خسارتی که منحرف کردن داستان و گیم پلی وارد میکنه به اثر توسط هیچ چیز دیگه‌ای از بین نمیره، اون حرفتون هم که میگید چون عاشق سری ویچر هستید پس هرچی ازش در بیاد باید دوست داشته باشید ، بله این حرف درسته من به شخصه به قدری عاشق جهان ویچر هستم و غیرت و تعصب دارم واسش که عاشق تمام آثارش هستم (از آثار فرعی thronebreaker شاهکار به تمام معنا) اونجا هم کرکتر زن بود اما کل بازی رو زیر و رو میکردی هیچ اثری از ووکئیسم و فمنیست و الجیبیتی توش نبود، سر بازی غیرت داریم تا وقتی خط قرمزها رو رد نکنه، حالا بزار gta هم باشه ...

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۳/۱۶ در 17:56، MSF_SE7EN گفته است:

درود بر شما بسیار منطقی و واقع بینانه فرمودی کاملا موافقم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...