رفتن به مطلب

مشکل برداشت تتر از صرافی کوینکس

Zoroaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من چند وقتیه که میخام از کوینکس تتر برداشت کنم .میگه موجودی قابل برداشت صفر هست در حالی که تتر available  هست و قابل برداشته ولی هنگام برداشت با هر شبکه ای که امتحان میکنم این خطا رو میده. تو اپلیکیشن هم میگه withdrawal unavailable. ایمیل هم به پشتیبانی کوینکس زدم و جوابی دریافت نکردم.هیچ‌سفارش بازی هم ندارم که اون باعث این مشکل شده باشه. به نظرتون چیکار کنم؟

IMG_20241215_222148_949.thumb.jpg.69299899dd58482e27b79681477c4ed2.jpgIMG_20241215_222147_036.thumb.jpg.fa933691aa3021eb12b7ecc4c919627f.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

چیزی که در ظاهر مشخصه محدودیت برداشت خوردید و روزانه فقط 0 تتر میتونید برداشت کنید

میتونید با مدارک ایرانی احراز هویت کنید، شاید محدودیتش برداشته شد

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، danyal.fa79 گفته است:

با سلام

چیزی که در ظاهر مشخصه محدودیت برداشت خوردید و روزانه فقط 0 تتر میتونید برداشت کنید

میتونید با مدارک ایرانی احراز هویت کنید، شاید محدودیتش برداشته شد

با مدرک ایرانی هم احراز هویت کردم ولی درست نشد. علتش چیه چرا اینطوری شده؟

ویرایش شده توسط Zoroaster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه به اکانت دیگه قابل ارسال هست یه اکانت تازه باز کنید و به اون انتقال بدید

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

اگه به اکانت دیگه قابل ارسال هست یه اکانت تازه باز کنید و به اون انتقال بدید

نه قابل ارسال نیست

لینک به دیدگاه

پیام بدین به سایت شاید کاری کنه واستون و اینکه 48ساعت صبر کنید

به نظرتون صرافی خوب برای ترون چیه نگه داریش کیفپول دات می خوبه؟

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Zoroaster گفته است:

با مدرک ایرانی هم احراز هویت کردم ولی درست نشد. علتش چیه چرا اینطوری شده؟

واقعا نمیدونم... احراز هویت مرحله دوم هم انجام دادید؟

11 ساعت قبل، ariarko گفته است:

پیام بدین به سایت شاید کاری کنه واستون و اینکه 48ساعت صبر کنید

به نظرتون صرافی خوب برای ترون چیه نگه داریش کیفپول دات می خوبه؟

دزد به تمام معنا. همون نوبیتکس و بیت پین و... که بیشتر اسمشونو میشنوید برید

لینک به دیدگاه

اصلا خیلی دزد شدن این صرافیای ایرانی آبان تتر سردستشون. طرف میگفت 70 میلیون تترشو بالا کشیدن.

دوستان تترلند چطوره برای خرید و فروش تتر؟ همچنین ایرانیکارت؟ ایرانیکارت خیلی گرونه تعرفه ش ولی دو سه تا تجربه‌ای که داشتم سرعت عملشون خوب هست. 

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، danyal.fa79 گفته است:

واقعا نمیدونم... احراز هویت مرحله دوم هم انجام دادید؟

دزد به تمام معنا. همون نوبیتکس و بیت پین و... که بیشتر اسمشونو میشنوید برید

خیلی عجیبه اینهمه تبلیغو اینا روشه البته تو ایران چیزی که کلی سر و صدا میکنه قطعا بیخوده 

یا کلی تعریف میکنن یا کلی بدشو میگن 

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، jetalpha گفته است:

اصلا خیلی دزد شدن این صرافیای ایرانی آبان تتر سردستشون. طرف میگفت 70 میلیون تترشو بالا کشیدن.

دوستان تترلند چطوره برای خرید و فروش تتر؟ همچنین ایرانیکارت؟ ایرانیکارت خیلی گرونه تعرفه ش ولی دو سه تا تجربه‌ای که داشتم سرعت عملشون خوب هست. 

دوست عزیز کوینکس اصلا ایرانی نیست، مربوط به کشور هنگ کنگ هست.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mrp7 گفته است:

دوست عزیز کوینکس اصلا ایرانی نیست، مربوط به کشور هنگ کنگ هست.

میدونم، منظورم پست بالاتر بود در مورد صرافی کیفپول

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان هر چقدر تیکت میزنم پاسخگو نیستن . سمت این صرافی نرید دزد هستن.

لینک به دیدگاه

به آدرس صرافی ایرانی یا کیف پول مشکوکی ارسال/برداشت/انتقال داشتید احتمالا 1 هفته مسدود میشید بعد اگر مشکلی پیش نیاد دوباره فعال میشه.

یا از ip مشکوکی به صرافی چندین بار لاگین فیل داشتید.تغییر کشور و....

یا کمتر 24 ساعت از ورودتون به صرافی خاستید برداشت کنید.

ابتدا به کیف پول /آدرس تتر کیف پول خودتون تتر ها رو انتقال بدین بعد اگر خاستید تومان کنید از کیف پول بزنید صرافی ایرانی.

احتمالش هم هست در حال حاظر برداشت شبکه ی به خصوصی مسدود شده باشه دوباره باز میشه.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، jetalpha گفته است:

من مشکلی با آبان تتر و تترلند نداشتم.

چطوری 70 میلیون تترو خورد؟ از کیف پول خودتون وارد کردین یا از جاهای .... بندی؟

چون خیلی حساس هستند که از سایت های غیر مجاز هست برای حکومت چیزی نقد نشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

https://t.me/CoinEx_fa

این گروه تلگرامیش هست صحبت کنید ببینید چی میشه

حواستون به کلاهبرداران باشه که پیوی میان

لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

https://t.me/CoinEx_fa

این گروه تلگرامیش هست صحبت کنید ببینید چی میشه

حواستون به کلاهبرداران باشه که پیوی میان

سلام توی گروه خارجی تلگرام که پیام دادم ادمینش این پیام رو فرستاد و منو از گروه بن کرد.

Screenshot_2024-12-16-14-28-38-513_tw.nekomimi.nekogram.thumb.jpg.3d80fb0d11deb580e68471fedebfdae0.jpg

ویرایش شده توسط Zoroaster
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Zoroaster گفته است:

سلام توی گروه خارجی تلگرام که پیام دادم ادمینش این پیام رو فرستاد و منو از گروه بن کرد.

این چه گروهی هست دوست عزیز؟ مگه صرافی از طریق گروه تلگرام پشتیبانی میده؟ من در ماه اخیر چیزی حدود 2000 تتر انتقال دادم و صرافی کوینکس را به عنوان واسطه استفاده کردم و مشکلی نبوده.  از چه مبدا ای به این صرافی تتر واریز کردید و مقصد برداشت چه آدرسی بوده؟

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

این چه گروهی هست دوست عزیز؟ مگه صرافی از طریق گروه تلگرام پشتیبانی میده؟ من در ماه اخیر چیزی حدود 2000 تتر انتقال دادم و صرافی کوینکس را به عنوان واسطه استفاده کردم و مشکلی نبوده.  از چه مبدا ای به این صرافی تتر واریز کردید و مقصد برداشت چه آدرسی بوده؟

این گروه رسمی کوینکس تو تلگرام هست که از طریق سایتش رفتم. منم حدود 10 روز پیش از نوبیتکس انتقال دادم و معامله کردم  . از دو روز پیش وقتی خواستم برگردونم به نوبیتکس اینطوری شد.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Zoroaster گفته است:

این گروه رسمی کوینکس تو تلگرام هست که از طریق سایتش رفتم. منم حدود 10 روز پیش از نوبیتکس انتقال دادم و معامله کردم  . از دو روز پیش وقتی خواستم برگردونم به نوبیتکس اینطوری شد.

والا ولت های نوبیتکس مدام شناسایی میشن و میرن تو بلک لیست نباید مستقیم هیچ وقت با نوبیتکس تراکنش داشته باشید. حتما از ولت واسطه استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

والا ولت های نوبیتکس مدام شناسایی میشن و میرن تو بلک لیست نباید مستقیم هیچ وقت با نوبیتکس تراکنش داشته باشید. حتما از ولت واسطه استفاده کنید.

خب الان چیکار کنم بی خیال پولم بشم؟ یا درست میشه؟

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Zoroaster گفته است:

فقط باید منتظر باشید تا ساپورت کوینکس به تیکت شما جواب بده تا نتیجه مشخص بشه. معمولا پولو پس میده در نهایت حسابو میبندن.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Zoroaster گفته است:

1 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

به آدرس صرافی ایرانی یا کیف پول مشکوکی ارسال/برداشت/انتقال داشتید احتمالا 1 هفته مسدود میشید بعد اگر مشکلی پیش نیاد دوباره فعال میشه.

یا از ip مشکوکی به صرافی چندین بار لاگین فیل داشتید.تغییر کشور و....

یا کمتر 24 ساعت از ورودتون به صرافی خاستید برداشت کنید.

ابتدا به کیف پول /آدرس تتر کیف پول خودتون تتر ها رو انتقال بدین بعد اگر خاستید تومان کنید از کیف پول بزنید صرافی ایرانی.

احتمالش هم هست در حال حاظر برداشت شبکه ی به خصوصی مسدود شده باشه دوباره باز میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
11 دقیقه قبل، Zoroaster گفته است:

Screenshot_2024-12-16-14-28-38-513_tw.nekomimi.nekogram.thumb.jpg.3d80fb0d11deb580e68471fedebfdae0.jpg

اینجا بهت گفتن که کارهای مشکوکی کردی و ما داریم تحقیق و بررسی میکنیم که کارهایی که خلاف قوانین ما نباشه ، جواب تیکت هم میدیم صبر کن فعلا

از نوبیتکس زدی اینا هم مشکوک شدن 

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

در حال حاضر به هیچ کجا قابل انقال نیست

1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

اینجا بهت گفتن که کارهای مشکوکی کردی و ما داریم تحقیق و بررسی میکنیم که کارهایی که خلاف قوانین ما نباشه ، جواب تیکت هم میدیم صبر کن فعلا

از نوبیتکس زدی اینا هم مشکوک شدن 

خب همه از نوبیتکس میزنن چرا برای منو بستن؟

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، Zoroaster گفته است:

خب همه از نوبیتکس میزنن چرا برای منو بستن؟

تا جایی که من اطلاع دارم عموما توصیه میشه که از صرافی ایرانی مثل نوبیتکس مستقیم به صرافی خارجی نباید تراکنش داشت. این که حالا دقیقا به چه دلیل این تراکنش شما مسدود شده را فقط خود کوینکس می‌دونه و به ما هم اطلاع نمی‌ده. فقط صبر کنید تا جواب ساپورتش باید. ولی من تابحال نشنیدم که پولو بلوک کنه و دیگه نده، در در بد ترین حالت  پولو پس میده و حساب را می‌بنده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...