رفتن به مطلب

مشکل برداشت تتر از صرافی کوینکس

Zoroaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

2 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

من مشکلی با آبان تتر و تترلند نداشتم.

چطوری 70 میلیون تترو خورد؟ از کیف پول خودتون وارد کردین یا از جاهای .... بندی؟

چون خیلی حساس هستند که از سایت های غیر مجاز هست برای حکومت چیزی نقد نشه.

حجم خرید و فروشتون بالاست؟ ارزهارو داخل خود سایت نگه میدارید یا میفرستید کیف پول اصلی؟

لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

تا جایی که من اطلاع دارم عموما توصیه میشه که از صرافی ایرانی مثل نوبیتکس مستقیم به صرافی خارجی نباید تراکنش داشت. این که حالا دقیقا به چه دلیل این تراکنش شما مسدود شده را فقط خود کوینکس می‌دونه و به ما هم اطلاع نمی‌ده. فقط صبر کنید تا جواب ساپورتش باید. ولی من تابحال نشنیدم که پولو بلوک کنه و دیگه نده، در در بد ترین حالت  پولو پس میده و حساب را می‌بنده.

سلام تیکت پشتیبانی بالاخره جواب داد. اما منظورش رو از موارد ۳ ۴ و ۵ نفهمیدم. 103u و 102.3u یعنی چی؟

IMG_20241216_155421_918.thumb.jpg.3e2f19a007e8bf74817ec0b94e194cd2.jpg

ویرایش شده توسط Zoroaster
لینک به دیدگاه

این اشتباهی هست که اغلب ایرانی ها میکنند که برای 5 دلار فی کمتر دادن کل پولشون تحت شعاع قرار میگیره.

این الگو همیشه داشته باشید.

کاری به تحریم یا فعالیت کاربرای ایرانی هم نداشته باشید مشکل با پول شویی و قوانین ایران دارن.

صرافی خارجی(سایت چیز بندی و ...) >>>> کیف پول شخصی >>>>>بعد>>>> صرافی ایرانی 

صرافی ایرانی >>>> کیف پول شخصی>>>>بعد>>>> صرافی خارجی

۱ ساعت قبل، Zoroaster گفته است:

سلام تیکت پشتیبانی بالاخره جواب داد. اما منظورش رو از موارد ۳ ۴ و ۵ نفهمیدم. 103u و 102.3u یعنی چی؟

IMG_20241216_155421_918.thumb.jpg.3e2f19a007e8bf74817ec0b94e194cd2.jpg

اینا ازت میخان دوباره KYC کنید که. مگه نگفتی وریفای کردی؟

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

این اشتباهی هست که اغلب ایرانی ها میکنند که برای 5 دلار فی کمتر دادن کل پولشون تحت شعاع قرار میگیره.

این الگو همیشه داشته باشید.

کاری به تحریم یا فعالیت کاربرای ایرانی هم نداشته باشید مشکل با پول شویی و قوانین ایران دارن.

صرافی خارجی(سایت چیز بندی و ...) >>>> کیف پول شخصی >>>>>بعد>>>> صرافی ایرانی 

صرافی ایرانی >>>> کیف پول شخصی>>>>بعد>>>> صرافی خارجی

اینا ازت میخان دوباره KYC کنید که. مگه نگفتی وریفای کردی؟

اره کردم ولی دوباره میخاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فیلم تراکنش هم ازت میخواد منظورش از 102-103 نمیدونم باید سایتشو چک کنی 

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

دوست عزیز کوینکس اصلا ایرانی نیست، مربوط به کشور هنگ کنگ هست.

سلام دوست خوبم. تا الان بیش از 7 سالی هست با ابان تتر کار کردم ولی تا الان هیچ موردی نداشته از صرافی های معتبر و قدیمی ایرانه.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Zoroaster گفته است:

اره کردم ولی دوباره میخاد

اونم با کلی جزییات بیشتر. از ارسال توکن/کوین خرجی از کیف پولت اسکرین شات/ فیلم میخاد.

از وضعیت فعلی کیف پولت مقدار پولی که داخل هست فیلم میخاد باید صفحه رو هم رفرش کنی که فتوشاپ نباشه.

و کلی چیز دیگه بده به گوگل لنز برات ترجمه کنه دیگه...

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

اونم با کلی جزییات بیشتر. از ارسال توکن/کوین خرجی از کیف پولت اسکرین شات/ فیلم میخاد.

از وضعیت فعلی کیف پولت مقدار پولی که داخل هست فیلم میخاد باید صفحه رو هم رفرش کنی که فتوشاپ نباشه.

و کلی چیز دیگه بده به گوگل لنز برات ترجمه کنه دیگه...

من منظورش رو نفهمیدم . مورد 5 باید از اکانت اون شخصی که پول رو برای من فرستاده فیلم بگیرم یا از کانت خودم که این مبلغ رو به نوبیتکس فرستادم؟

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Zoroaster گفته است:

من منظورش رو نفهمیدم . مورد 5 باید از اکانت اون شخصی که پول رو برای من فرستاده فیلم بگیرم یا از کانت خودم که این مبلغ رو به نوبیتکس فرستادم؟

اول باید بگردی ببینی 103U داخل قوانینشون چی هست ولی احتمالا اینه این تتر ها از کجا آمده مستقیم آوردی یا چیز آوردی تبدیل کردی... از اون باید فیلم عکس و... طبق توضیحات بگیری. از دپازیت خلاصه.

و

جایی که خاستی بفرستی. هر دوتاشو میخاد!

مثلا اگر بیت کوین ماین کردی وارد صرافی کردی فروختی شده 400 تتر .از یک کیف پولی آمده دیگه به حر حال. 

از ایمیل هایی که کوین اکس برات  فرستاده باید فیلم و عکس بگیری که صورتت هم بیوفته داخلش.

چون من تجربشو داشتم البته با بایننس سال 2019. اکثرا مثل هم هستن.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

تا جایی که من اطلاع دارم عموما توصیه میشه که از صرافی ایرانی مثل نوبیتکس مستقیم به صرافی خارجی نباید تراکنش داشت. این که حالا دقیقا به چه دلیل این تراکنش شما مسدود شده را فقط خود کوینکس می‌دونه و به ما هم اطلاع نمی‌ده. فقط صبر کنید تا جواب ساپورتش باید. ولی من تابحال نشنیدم که پولو بلوک کنه و دیگه نده، در در بد ترین حالت  پولو پس میده و حساب را می‌بنده.

پیشنهاد میکنم راجب صرافی bittrex که سالیان پیش، وقتی ترامپ اولین بار روی کار اومد با یوزرای ایرانی چیکار کرد، مطالعه کنید...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...